Repet: Domnule Dragnea, vă susțin!

2019-08-05T20:14:21+03:005 august 2019|Doctrină naţionalistă|

Domnule Dragnea, vă susțin…

Publicat de |26 septembrie 2018|Doctrină naţionalistă

Domnule Dragnea,

Vă susțin de la începutul guvernării PSD de după alegerile din decembrie 2016. Deși programul de guvernare al PSD nu întrunea toate așteptările mele, era acceptabil în liniile sale mari. Merita să fie susținut! Mai ales că era și singurul program de guvernare propus de competitorii din cursa electorală.

Am regretat intervenția nedreaptă, imorală și ilegală a președintelui Johanis de a nu vă accepta ca prim ministru, așa cum ar fi fost benefic pentru programul de guvernare al PSD. Am înțeles și am scris pe acest site despre acuzațiile care v-au fost aduse în justiție, cât sunt de nedrepte, de absurde. Am investit încredere în dumneavoastră ca persoană și ca om politic, și m-am considerat confirmat de prestația dumneavoastră în public și în Parlament în legătură cu Legea off shore. Am înțeles cât de dificilă este misiunea dumneavoastră să reparați acum niște contracte de concesiune acceptate de politicieni români corupți și șantajați, aparținând tuturor partidelor care s-au succedat la guvernare, inclusiv din PSD, indivizi care au acționat împotriva celor mai elementare interese românești.

Am apreciat gestul dumneavoastră de opoziție la aceste contracte oneroase, păguboase pentru România, și am urmărit cu strângere de inimă eforturile pe care le faceți în această luptă cu forțe care, în principiu, vă depășesc potențialul de a schimba lucrurile. Ați dovedit o insistență și o abnegație demnă de toată admirația și stima publicului românesc. Am înțeles că toată proganda deșănțată care se face împotriva dumneavoastră are, în ultimă instanță, legătură cu implicarea dumneavoastră în modificarea legii off shore! Ați stârnit persoane și entități economice care nu se împacă cu intențiile dumneavoastră, capabile de orice gest. Am în vedere și disponibilitatea acestora de a-și lichida fizic adversarii… Nu trebuie luată în glumă această eventualitate, există nenumărate precedente, inclusiv în România post-decembristă.

Vă mărturisesc însă, domnule Dragnea, că sunt mult mai îngrijorat de soarta legii off shore. Trecută din nou prin Senat, legea arată acum mult mai rău decât în varianta trimisă la Cotroceni pentru promulgare. Încerc să-mi explic această in-voluție și am mai multe variante. Dar indiferent de asemenea explicații, contează acum ce se va întâmpla la Camera Deputaților. Din nou legea este la mâna dumneavoastră, s-o aduceți la o formă care să confirme vorbele și intențiile dumneavoastră afirmate public în numeroase ocazii, îndosebi în emisiunile TV de la Antena 3.

Țineți-vă tare în dezbaterile care urmează la Cameră! Țineți-vă de promisiunile făcute! Bănuiesc că nu vă este ușor! Dar vă asigur că dacă veți reuși să vă țineți promisiunile legate de legea off shore veți determina o cotitură istorică în politica post decembristă! Veți înscrie România pe direcția normalității și a legitimității. Iar opinia publică nu va întârzia să-și dea seama de importanța implicării dumneavoastră, a riscului pe care vi l-ați asumat ca un adevărat bărbat de stat.

Țineți-vă tare și veți avea și sprijinul Celui de Sus!

Doamne, ajută

 

 

Ion Coja

26.09.2018

 

Post scriptum august 2019Public din nou acest text, după aproape un an de zile. Nu retractez nimic din ce am scris în septembrie 2018. Pe mercenarii de pe internet îi invit să-mi răspundă la o singură întrebare: care a fost beneficiul personal al dlui Dragnea din încălcarea legilor pentru care a fost acuzat și condamnat?

Constat cu întristare că dl Dragnea nu a avut susținerea de care avea nevoie nici măcar în PSD, partid în care oportuniștii și fripturiștii sunt în aceeași proporție ca și-n partidele din opoziție. Nu știi niciodată ce-i în sufletul omului. Dar continui să cred că programul de guvernare propus de dl Drgnea conține măsuri utile pentru Țară. Nu le conținea pe toate, dar propunerile sale rămân valabile în continuare, în așteptarea venirii la guvernare a unui partid românesc.

Din păcate legea off shore a fost deturnată cu un minut înainte de votul final, printr-un amendament ticălos introdus de opozție și acceptat de plen, adică și de deputații PSD! Bun exemplu de trădare abil mascată!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top