Rectorul Ioan Aurel Pop are perfecta dreptate !
Generatia spalata pe creier din ziua de azi, e mult mai usor de manipulat decat cea de acum 3 decenii, fie ea si utecista….
Generatia utecista era controlata, sau mai bine zis educata in spirit nationalist, patriotic, in timp ce generatia feisbuc e controlata si manipulata de forte oculte, malefice in spirit antinational si anticrestin.
Se vede cu ochiul liber. Adevarul e limpede. A aduce contraargumentul cu….utecistii, ca a fost comunist, ca a fost utecist…. dovedeste disperarea propagandistilor antinationali si anticrestini, de a lansa acelasi cliseu tâmp, care incrimineaza pe oricine care ataca „valorile” occidentului ca fiind prorus, comunist, utecist, balcanic, bizantin, primitiv….(feisbucul e o „valoare” incontestabila a occidentului, care, printre altele, e un instrument de control si manipulare pentru a crea o populatie babilonica indobitocita, fara cultura, traditie, familie, omenie….)
Rectorul celei mai mari Universități din țară vorbește despre „forțe mai puternice decât ne putem închipui”, care promovează ignoranța și violența, pentru crearea de „marionete ușor de manipulat”. Generația facebook, controlată de „o elită malefică”
http://m.activenews.ro/stiri-s…