Buta Dumitru

Cornel Nistorescu, o lechea ca multe sute de mii care au facut cariera in „comunism”, iar Ion Iliescu un criminal si tradator de Tara si Neam!

Cata aberatie in filozofia lui Ion Iliescu cum ca „democratia” inseamna iertare” cand democratia inseamna dreptate, egalitate, si mai ales JUSTITIE DREAPTA!

CA DUPA „LOVITURA” din 89 IN ROMANIA A FOST IMPUSA JUSTITIA CORUPTA, IMBECILA SI TRADATOARE DE TARA SI NEAM ESTE O ALTA POVESTE SUMBRA!

FARA DECAPITAREA SI A „JUSTITIEI CORUPTE”, ROMANIA ARE SANSE MINIME DE A MAI SUPRAVIETUI CA STAT CU „SPERANTA REINTREGIRII, REINARMARII, SUVERANITATII SI INDEPENDENTEI” Ea, Justitia protejeaza „TRADATORII” devenind deci o institutie tradatoare!

De ce a impus Ion Iliescu „Comisia pentru studierea HOLOCAUSTULUI IN ROMANIA” si nu pentru studierea „INDUSTRIEI HOLOCAUSTULUI”!

REZULTATUL „descreditarea, culpabilizarea si jefuirea Romaniei” careia i-au fost impusi conducatori si sfetnici alogeni pentru a controla „antisemitismul” la romani , teorie criminala la care au aderat si cei doi copresedinti AUR!-partid in care multi ne pusesem speranta SALVARII ROMANIEI CA STAT, speranta naruita!

Cat de perfid poate fi amestecul unor ambasadori in politica si „societatea” romaneasca!

Cine sunt cei care-l protejeaza pe Ion Iliescu de a nu raspunde pentru crime impotriva Poporului Roman si a „tradarii de Tara si Neam” daca nu evreii si „jurnalisti” de tip Cornel Nistorescu, sprijiniiti de toti fostii securisti si activisti , ba chiar si popi si academicieni care au practicat politia politica si tradarea de Tara si Neam!

Salveaza-ti Tara, Popor Roman!

Virgil Ciuca
New York
03/07/24

PS: cu rugamintea de a mediatiza „rechizitoriu” de mai sus