Nicolae Ceaușescu: ”ISTORIA MĂ VA RĂZBUNA” – Ultimele lui cuvinte!

Ultimele cuvinte rostite de Nicolae Ceaușescu în fața plutonului de execuție la Târgoviște: „Trăiască Republica Socialistă România Liberă și Independentă! Moarte Trădătorilor! Istoria mă va Răzbuna!” Nicolae Ceaușescu: ”Puteam fi împușcați fără nicio mascaradă! Asta e o mascaradă!” ”Un grup contra-revoluționar care nu se numește ”Comitet de Salvare Națională”, ci ”Comitet de Trădare Națională”.

Ce-or să sară unii să mă acuze că sunt nostalgic, comunist! NU SUNT, m-am bucurat , când a căzut Ceaușescu! DAR ASTA E REALITATEA, Ceaușescu a avut greșelile lui , dar nu trebuia împușcat în asemenea mod, în asemenea zi și cu o asemenea mascaradă.

O fi fost Ceaușescu vinovat de multe decizii si lipsuri, dar nu a distrus și jefuit o Țară așa cum au făcut cei ce au venit dupa el! Nu a dezrădăcinat milioane de oameni ce au fost nevoiți să plece în alte țări din cauza somajului, a sărăciei, pentru un trai mai bun! Câte familii, câte drame, câte lacrimi de dor și durere?

În comparație cu aceștia, Ceaușescu a fost un mare Patriot, care și-a iubit Țara! NU SUNT UN NOSTALGIC! DAR, Întrebarea mea era asta: era necesar tot furtul care s-a făcut după revoluție? Era necesară avaritatea conducătorilor ce au venit după Ceaușescu? Era necesar să se distrugă absolut tot ce s-a construit tot din munca românilor?

La 4 ani, HOȚII se mai schimbă între ei, dar toți sunt mână în mână. Din când în când mai este băgat câte unul dintre ei la zdup dar scapă după perioade scurte, rămânând apoi cu banii care le ajung pentru mai multe generatii. Asta dacă nu scapă cu suspendare sau au ”scris” 3-4 cărți, să le reducă din pedeapsă. Ca la noi, la nimeni!

Știți cum e vorba… Îi bagă la zdup pe ușa din față și îi scoate pe aceea din dos. Iar acolo sunt ținuți ca la hotel! În 1989, România avea în conturi două miliarde de dolari cash (bani care dispar în anii ’90). În afară de aceşti bani, România avea investiţii şi datorii de recuperat în valoare de aproximativ 8 miliarde de dolari. Acum, avem datorii externe de 90 de miliarde de euro.

Au avut țara la cheie, fără nicio datorie și și-au bătut joc de ea și de noi, după revoluție, oare de ce s-au distrus toate fabricile, uzinele, de ce s-au tăiat la fier vechi și s-au vândut pe nimic la străini? De ce oare? Pentru niște comisioane grase ce le-au intrat în buzunare trădătorilor de țară?

De ce au fost nevoiți să plece în străinătate toți tinerii? Peste 5 milioane de tineri, ca mine, au fost nevoiţi să ia calea pribegiei, a exilului, într-o ţară devenita ruină, fabrică de şomeri, adusă în stadiul ăsta muribund chiar de cei care ne-au promis libertatea la revoluţie. Ţara nu mai avea datorii, avea chiar de încasat vreo 10 miliarde de dolari, dar au supt tot nemernicii. Au ras tot, agricultură, industrie, combinate, sisteme de irigaţie, uzine, tot. Inconştient sunt eu? Hmmm…

Ceauşescu a fost executat pentru Subminarea economiei naţionale. Ei bine, toţi care au distrus tot, după revoluţie ar trebui să aibă aceeaşi soartă. Dar o pedeapsă mult mai dură. Ceauşescu a fost un inconştient când a gândit că se poate opune imperialismului financiar. Chestia cu: ”neamestecul în treburili interne” i-a adus sfârşitul. Desi , m-am bucurat la Revoluţie , cei ce au venit după el au fost de o mie de ori mai răi.

Întrebare de baraj: Cine a subminat cu adevărat economia naţională? Ceauşescu sau cei ce au venit după el? Capetele de acuzare erau: 1. Genocid – peste 60.000 victime; 2. Subminarea puterii de stat prin organizarea de acțiuni armate împotriva poporului și a puterii de stat. 3. Infracțiunea de distrugere a bunurilor obștești, prin distrugerea și avarierea unor clădiri, explozii în orașe etc. 4. Subminarea economiei naționale. 5. Încercarea de a fugi din țară pe baza unor fonduri de peste un miliard de dolari depuse la bănci în străinătate.

Întrebarea de baraj este: Cine a subminat cu adevărat economia naționalâ? Ceaușescu sau cei ce au venit după el? Aceste acuzații n-au fost dovedite, ci doar numite de acuzatori împreună cu menționarea descrierilor făcute de presă ale unor infracțiuni atribuite de jurnaliști Ceaușeștilor. Avocații impuși cuplului i-au acuzat în loc să-i apere. Nicolae Ceaușescu a afirmat că nu recunoaște tribunalul și se pare că avea dreptate în această privință, singura calitate oficială a celui care a semnat decretul era cea de a fi unul din liderii loviturii de stat. Nici până azi nu a putut fi dovedită existența unor conturi secrete care ar fi conținut banii menționați de acuzatori. Acuzația de genocid nu a fost probată nici până acum.

.
Cristian Gabriel Groman /Publicat pe 13 mar. 2019