Mihai
2 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.237.57

 

 

Ca toti Papii, si acesta din imagine a fost conform politicii Vaticanului un sataniast. Sunt suficiente dovezi in acest sens, insa oricine se poate convinge daca da cautare pe Google sa afle despre diverse actiuni publice pe care le-a facut in diverse tari. In multe imagini se poate vedea cum satanistul sta pe un scaun cu un spatar inalt in care este decupata crucea rasturnata, ca semn de batjocura fata de Iisus Cristos.
Dupa cativa ani de la moartea sa, secta catolica l-a facut sfant. In timpul ceremeniei publice sau cum se numeste la ei slujba dedicata acestui moment sacru, o cruce de lemn de cativa metri inaltime si destul de robusta a cazut peste multime si a omorat un enorias – ca doar era vorba de un sfant care a facut si el o ,,minune’’ dupa moarte, ca sa demonstreze ca a meritat sa fie trecut in randul ,,sfintilor’’.
…Maledict al XVI-lea ( Benedict, pentru mutime), a fost unul dintre arhitecții principali ai evenimentului de crimă în masă de la Fukushima din 11 martie 2011. El a tras sforile pentru spectacolul de groază Biden din SUA. Acest satanist a orchestrat, uciderea celuilalt satanist Papa Francisc și înlocuirea sa cu un impostor cu mască de cauciuc, ca asa e la ei. Surse de la Vatican spun că, pe patul său de moarte, Maledict a spus: „Destul de curând, mă voi găsi în fața judecătorului final al vieții mele… în timp ce mă uit înapoi la viața mea lungă, ar trebui să am motive mari de frică și de tremur”.
Sursa spune că Maledict spera că o retragere de ultim moment ar fi ieșirea lui din Iad, dar uciderea în masă și violul copiilor nu este ceva de care poți scăpa doar spunând „îmi pare rău”. ‘’
,,Chipiul’’ Papei este de fapt forma craniului reptilienilor care sunt fondatorii acestei secte numita biserica catolica. Recent s-au descoperit sub Notre Dame doua morminte : unul a unui prelat care a slujit la Notre Dame, si unul al unui reptilian tanar, din elita conducatoare a secolului 14, cu craniul de reptilian. Cautati pe net fotografii cu reptilianul Rothschild care sta ascuns in Zug, Elvetia, impreuna cu Rockefeller si toate jivinele lor, si veti vedea ca are craniul alungit, asa ca minciuna spusa de sclavii arheologi Vanduti Mafiei Khazare si reptilienilor cum ca alungirea fortata a craniilor era un obicei al elitei acelor vremuri este hilara si groteasca in acelas timp.
https://www.ancient-origins.net/news-history-archaeology/notre-dame-sarcophagi-0017646
https://www.youtube.com/watch?v=v2EDkneKVjo Papa il venereaza pe Lucifer
https://www.youtube.com/watch?v=f4PVGxZZpjM Papa saruta mana rabinului
https://www.youtube.com/watch?v=HJoj6rnGJkk&t=4s Papa spune ca Lucifer este tatal sau
Asa-zisa biserica catolica este de fapt o secta masonica plina de simboluri masonice.
Vlad Tepes si Mihai Viteazul au fost asasinati la ordinul Papilor din vremea lor pentru ca nu au inchinat tara iezuitilor si indirect khazarilor inchinatori la Satana. Razboaiele turcilor au fost finantate si de Mafia Khazara care de 3700 de ani de pe timpul lui Hamurabi a pus stapanire pe OAMENI. Toate sectele, inclusiv asa-zisa Biserica Catolica, au fost infiintate la ordinul MK. ,,Religia’’ mahomedana a fost inventata de aceeasi MK.
Totul pentru a lupta impotriva Mantuitorului Iisus Cristos, nu Hristos – care a fost un zeu pagan.
Si acest al treilea razboi mondial, atipic, este impotriva crestinismului si impotriva OMULUI, creatia Lui Dumnezeu.
Acest razboi a fost programat inainte de 1871 impreuna cu primele doua, de MK in Republica Comunista America.
Primele doua razboaie le-au iesit la virgula, dar acesta inceput in 2015 cu aducerea in Europa a asa-zisilor refugiati din tarile arabe, tineri buni de lupta si pentru a viola nemtoaicele si nu numai, le-a incurcat socotelile.
Pentru ca planeta Pamant a trecut in a cincea dimensiune si si-a marit frecventa Shuman, aceste naparci si-au dat cu stangul in dreptul si razboiul se va incheia in scurt timp cu victoria creatiei Lui Dumnezeu, OMUL.