Mihai
569 aprobate
mihai@yahoo.com

„ Un seism cu magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter a avut loc miercuri, 5 iunie 2024, în regiunea insulelor Mentawai, Indonezia.”

De data aceasta Deep State nu a mai reusit sa detoneze o bomba atomica pentru a face un tsunami ca in 2004, pentru ca din 2010 toate silozurile de bombe atomice au fost dezactivate de Atlantii care ne pazesc pe noi de noi ca sa nu ne jucam cu chibriturile.
In 2004, Indonezia si alte tari asiatice, si-au propus sa faca o banca asiatica pentru a nu mai fi fortate sa se imprumute la FMI Rockefeller, dar sobolanii nu au fost de acord si le-a fabricat un cutremur subacvatic detonand o bomba atomica la aceeasi adancime de 10 km.
Cand toata lumea mergea in Indonezia cu ajutoare pentru sinistrati, trupele americane sataniste bine inarmate au ocupat plaja ca mesaj pentru presedintele Indoneziei: ,,Noi suntem aici, tu mai vrei banca asiatica ? ”, si banca nu s-a mai infiintat.
In Vrancea sunt zilnic peste 30 de cutremure pana in 5 grade maxim, dar presa Complice la Genocid are ordin sa streseze romanii anuntand zilnic cate un cutremur in Vrancea.
Chiar turnatorul CutreMurareanu spunea cu ani in urma, cand inca nu era platit de shobolani, ca numai cutremurele de peste 5,2 trebuie sa ne ingrijoreze.
Aceasta stire intra in categoria ,, sa-i stresam si azi pe romani”, dar in acelasi timp arata disperarea shobolanilor paduchiosi. Daca citesti printre randuri, din astfel de stiri poti afla elemente care formeaza imaginea de ansamblu a situatiei razboiului biologic in care ne aflam, care se va incheia definitiv la sfarsitul lui 2026. Pana atunci se vor mai intampla multe pentru ca omenirea sa vada mizeria ascunsa atatea milenii: mizeria sobolaneasca si reptiliana care acum iese la suprafata, si cei trezi inteleg lumea in care au trait, lume care se va schimba radical in scurt timp.
Acum, in acest al treilea razboi mondial biologic, Deep State este in cadere libera.
SUA Company Rockefeller cu datorii de sute de triliarde va fi a creditorilor si se va uni cu Canada, devenind Statele Unite ale Americii de Nord. Spurcaciunile spera ca mai pot face ceva pentru a supravietui streangului. Aceasta noua incercare de ingenunchiere a Indoneziei, care nu a fost de acord sa predea aurul pe care si-l pazaste cu arma in mana, arata disperarea shobolanimii inainte de a fi spanzurata: amenintarile cu cutremure – tsunami, razboi mondial, boambe atomice, pandemii si alte nenorociri, sunt doar fumigene. Multe OI s-au trezit la realitate si nu mai pun botul la minciuinile criminalilor paduchiosi si nici la cele ale pulitrucilor retardati care sunt vanduti Satanei.
Sa vedem ce ne spune data de 5 Iunie 2024 : 5.06.2024 = 11 + 8 = 20 = 2 – Satana !
Tsunami din 26 Decembrie 2004 = 26 (8) + 12 (3) + 2004 ( 6) = 11 + 6 = 17 = 8 – un alt numar satanic.
Alegerile din Romania ar fi trebuit sa arate ca OILE s-au trezit, dar din pacate ele vor arata ca OILE merita sa se duca la Dracu’ care le asteapta cu bratele deschise, pentru ca se vede clar ca pandemia de PROSTIE nu poate fi eradicata ! Si programarea alegerilor in colonia Romania s-a facut pe criterii satanice.
Retineti urmatoarele date: 9 iunie 2024 – alegeri locale și alegeri europarlamentare;
15 și 29 septembrie 2024 – alegeri prezidențiale ; 8 decembrie 2024 – alegeri parlamentare.
Sa vedem ce ne spun aceste date : 9 + 6 + 2024 ( 8) = 15 ( 6 ) + 8 = 14 ( 1 – Dumnezeu si 4- de doua ori Satana ) = 5 – Biserica Mantuitorului ! Le va da cu virgula ! Au folosit 9 si 6 dar pana la sfarsit
Iisus biruie shobolanimea !
Alegeri prezidentiale in 15 și 29 septembrie 2024, cand se elibereaza functiile in organizatia satanista UE unde CRIMINALUL Negustor de copii ZoiANUS vrea sa ajunga oareshce sef, ca doar nu a codus el degeaba actiunea ,,GENOCIDUL’’ si a fost la cersit pentru Deep State prin Africa… si prin alte tari…
Acum au schimbat 9 cu 6 si 6 cu 9, adica 15 Septembrie 2024 = 1+ 5 ( 6) + 9 + 8 = 23 =
5 – Biserica lui Iisus ! Iar le va da cu virgula !
Si 29 septembrie 2024 : 29 ( 11 = 2 Satana ) + 9 + 8 = 11 + 8 ( Satana este pe cai mari ) = 19 = 10 =
1 – Dumnezeu ! Orice ar face sobolanii nu vor avea sort de izbanda ! In final Dumnezeu are ultimul cuvant ! Niciodata Satana nu l-a invis pe Dumnezeu, asa ca nici in 29 Septembrie 2024 nu va reusi,
intr-o tara ORTODOXA care este Gradina Maicii Domnului !
Alegeri pentru Parlamentul Penal Criminal Tradator si Jefuitor in 8 Decembrie 2024 : 8 + 12 ( 3 ) + 8 =
11 ( 2 – Satana ) + 8 = 19 = 10 = 1 – Dumnezeu ! Iarasi o vor lua in mana shobolanii, si sa vezi atunci cum vor incepe sa se manance intre ei… O sa le ,,plangi’’ de mila ! Atunci vor spune unii despre altii, se vor ataca la baioneta, se vor turna la Parchet…distractie mare ! Cei care pregatesc dosarele pentru Curtea Martiala Internationala sa fie atenti si sa-si faca meseria, pentru ca informatiile vor curge ca apa de la robinet. Odata buba sparta puroiul va curge in valuri : ,,Dupa un ceas shobolanimea e ca pleava vanturata !’’ Va incepe un adevarat festin cu bucate alese pentru mesenii alesi… alesi de Curtea Martiala Internationala.
Romania este ravnita de spurcaciuni dar fara romani, insa desi romanii sunt jalnici, ca sa nu spun ce am tot spus, Gradina Macii Domnului nu va pieri si nu va fi napadita de jivine asa cum vor ele, pentru ca PROSTULUI trebuie sa-i faci bine cu sila.
Adevaratii dusmani ai Romaniei si ai romanilor sunt romanii !
Apara-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma apar singur ! Ce trebuie sa se intample se va intampla !
Daca citesti printre randuri, din astfel de stiri poti afla elemente care formeaza imaginea de ansamblu a situatiei razboiului biologic in care ne aflam, care se va incheia definitiv la sfarsitul lui 2026.
Pana atunci se vor mai intampla multe pentru ca omenirea sa vada mizeria ascunsa atatea milenii, mizerie sobolaneasca si reptiliana care acum iese la suprafata.
Cei trezi inteleg lumea in care au trait, lume care se va schimba radical in scurt timp.

,,… N-avem oameni ce se luptă cu retoricele suliți În aplauzele grele a canaliei de uliți, Panglicari în ale țării, care joacă ca pe funii, Măști cu toate de renume din comedia minciunii ? Au de patrie, virtute, nu vorbește liberalul, De ai crede că viața-i e curată ca cristalul ?… Toți pe buze-având virtute, iar în ei monedă calpă, Chintesență de mizerii de la creștet până-n talpă…Dintr-aceștia țara noastră își alege astăzi solii ! Oameni vrednici ca să șază în zidirea sfintei Golii,…Ne fac legi și ne pun biruri, ne vorbesc filosofie. Patrioții ! Virtuoșii, ctitori de așezăminte,… Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi Să ajung-a fi stăpână și pe țară și pe noi ! Tot ce-n țările vecine e smintit și stârpitură, Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură, Tot ce e perfid și lacom, tot Fanarul, toți iloții, Toți se scurseră aicea și formează patrioții,… Niște răi și niște fameni ! I-e rușine omenirii să vă zică vouă oameni ! Și această ciumă-n lume și aceste creaturi, Nici rușine n-au să ieie în smintitele lor guri Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,
Îndrăznesc ca să rostească pân’ și numele tău… țară ! … Vă mirați cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece ?… Azi, când fraza lustruită nu ne poate înșela, Astăzi alții sunt de vină, domnii mei, nu este-așa ? Prea v-ați atătat arama sfâșiind această țară, Prea făcurăți neamul nostru de rușine și ocară, Prea v-ați bătut joc de limbă, de străbuni și obicei, Ca să nu s-arate-odată ce sunteți – niște mișei !…
Cum nu vii tu, Țepeș doamne, ca punând mâna pe ei, Să-i împarți în două cete: în smintiți și în mișei, Și în două temniți large cu de-a sila să-i aduni, Să dai foc la pușcărie și la casa de nebuni !…’’
,,…Mulți durară, după vremuri, peste Dunăre vrun pod, De-au trecut cu spaima lumii și mulțime de norod; Împărați pe care lumea nu putea să-i mai încapă Au venit și-n țara noastră de-au cerut pământ și apă – Și nu voi ca să mă laud, nici că voi să te-nspăimânt, Cum veniră, se făcură toți o apă ș-un pământ…’’

Ortodocsii trebuie sa se trezeasca si sa inteleaga ca acest razboi este al Satanei impotriva OMULUI si a Mantuitorului iubitor de oameni ! Oile adormite isi merita soarta ! Ortodocsii nu trebuie sa lupte contra
ortodocsilor si sa-si dea viata de crestin Satanei, pentru a fi pe placul spurcaciunilor sataniste !
Cei care nu inteleg acest lucru isi vor primi rasplata meritata !