Explicația războiului din Ucraina

corvin lupu

From:
corvin lupu

Sat, Mar 16 at 10:35 PM

Iată modul în care guvernul chinez a explicat cetăţenilor săi ce se întâmplă astazi între Rusia şi Ucraina.

“Trebuie să spun că întreaga populaţie a Chinei este întotdeauna emoţional de partea Rusiei, indiferent de ce se întâmpla în Rusia.“
Dar ceea ce se întâmplă cu adevărat, chinezii obişnuiţi nu pot înţelege şi, astfel guvernul a decis să explice oamenilor de rând într-un limbaj accesibil, folosind o alegorie.
“În urma cu peste 20 de ani, o fată frumoasă – Ucraina a divorţat de soţul ei – Rusia.“Din această căsătorie au rezultat 3 copii – Crimeea, Doneţk şi Lugansk.
“Soţul (Rusia) a fost generos şi i-a lăsat fostei soţii o mare moştenire şi a platit chiar datoriile soţiei sale – aprox. 200 de miliarde de dolari.
“După desparţire, fosta soţie a început să flirteze cu un bătăuş din sat (SUA) şi o bandă de tâlhari (Vest) şi, a început să asculte doar părerea lor şi a început să-şi atace fostul soţ cu ei.“Soţul (Rusia) s-a enervat şi i-a luat cu forţa un copil – Crimeea.
“Apoi, fosta soţie, furioasă, a spus că se va căsători cu NATO pentru a-şi forţa fostul soţ să-i returneze copilul – Crimeea.
“Cu toate acestea, bătăuşul american din sat nu a vrut să se căsătorească cu Ucraina şi nu a vrut să se bată cu fostul ei soţ – Rusia, dar, a plănuit şi promis că, o va ajuta pe fosta soţie – Ucraina, să-şi umileasca fostul soţ – Rusia.
“Fosta soţie era o mamă rea şi, din când în când, îi batea pe ceilalţi 2 copii rămaşi la ea – Lugansk şi Doneţk.“Copiii plângeau şi căutau ajutor la tatăl lor, care din când în când îi ajuta financiar pe copii şi se certa foarte tare cu fosta lui soţie.
“Totul a fost inutil până la urma.“Banditul principal (SUA), care a provocat această aprigă ceartă între cei doi foşti soţi, s-a folosit de această soţie, dorind să-i obţină averea. A incitat-o la ceartă şi i-a oferit diverse cadouri (uniforme, arme şi echipamente care expiraseră).
“Fosta soţie a decis că are un mijlocitor pe care să se poată baza şi a început să fie obscenă şi să-şi provoace fostul soţ.
“Răbdarea fostului soţ s-a terminat brusc şi, împreună cu vărul său (Belarus), a început să lupte pentru protecţia copiilor sai – Doneţk şi Lugansk.
“Fosta soţie – Ucraina, împreună cu huliganii (UE şi NATO), s-au speriat.
“Principalul şmecheraş, violator şi bătăuş (SUA) a refuzat să continue relaţia distructivă cu fostul ei soţ şi a lăsat-o pe soţie singură şi fără ajutor, în faţa acestuia.
“Soţul (Rusia) preia acum controlul asupra tuturor copiilor şi proprietăţilor pe care le lăsase fostei soţii.“
După o astfel de explicaţie, chinezii au înţeles totul.