MOȘU
278 aprobate
oricare@careofi.com
85.255.234.18
Ca răspuns la Badea Cîrțan.
”Badea Cîrțan 10 februarie 2024 la 8:24 am – Raspunde
Rău a mai ajuns naționalismul românesc dacă a ajuns să îl promoveze pe Cosmin Gusă!!!”

Băi, badeo scârțare: pe mine nu mă caracterizează…afronturile/insultele dar când observ reacții total aiurea ca a ta și a ”redacției” chiar nu mă mai mir DE CE DRA..LUI merg treburile-n Colonia România :( așa de …”bine” aproape catastrofal. Să fie de ”vină” mitul Pasărei Phoenix!!!???!!!
Trist este că SÂNGELE a curs, la REVOLUȚIE, din păcate nu am scăpat nici de CENUȘĂ :((

Fără să-l apreciez prea mult pe cel numit Cosmin Gușă, este TOTUȘI. un analist politic, bun, care își menține mesajele în acelaș …ton nu, cameleonic ca ”h.d. hartman” un neromân foarte perfid…dan dungaciu, mihai neamțu niște …antinaționaliști(antiPutin/Ruși) foarte periculoși pentru Poporul Român, Nevinovat în Istorie, decât de un singur ….Lucru: NU VOR ”IZRAEL ÎN ROMÂNIA” lucru la care ”tinichigii ăia de hauriști lucrează de zor….Corvin Lupu mai spune câte ceva despre acest subiect.
O ”refulare” AH, CE-AȘ VREA SĂ-I VĂD PE HAURIȘTI LA GUVERNARE și pe ”ăia” în aceiași postură, cum sunt pe…fâșie. Cu certitudine ar fi pentru ULTIMA DATĂ, când Poporul Român s-ar mai lăsa ”vrăjit” de cântecul ”sirenelor” dân …deșertul Istoriei.
INTERVIUL SECOLULUI(lipsă de pe acest site/blog !!!???!!! :( ), lui Tucker Carlson cu Marele Naționalist Rus Vladimir Putin, a arătat o mică parte din ADEVĂRURILE actuale despre ce se-ntâmplă-n ucraina și nu numai. chiar dacă nu a spus TOT, este suficient ….deocamdată.

Marius Tucă Show | Ediție Specială cu Dungaciu. „Putin nu ar accepta ca Ucraina să intre în NATO”

Putin îndeamnă Ungaria să ceară Ardealul?

Comentariu la cald: interviul Tucker Carlson — Vladimir Putin Mihail Neamtu

Trist că mai sunt cam mulți …necunoscători…adică…”nepăcătoși” :(