Ion Coja
3.624 aprobate

ioncoja.rox
ioncoja13@gmail.com
78.97.128.206
Ca răspuns la Cornel-Dan NICULAE.Am publicat texte denigratoare și despre mine, în virtutea datoriei de a informa corect cititorii site-ului. Textele semnate de mine despre Cornel Dan Niculae au fost numai texte de admirație pentru tot ce face domnul CDN. Sunteți pentru mine un camarad de baricadă!

Anulează aprobarea |  |  | Editează | Istoric | Marchează ca spam | Aruncă la gunoi
Cornel-Dan NICULAE
46 aprobate

carpathia_rex@yahoo.com
78.96.84.49
Autor Cornel-Dan Niculae.
Aceasta este cartea mea „Războiul nevăzut al evreilor sionişti cu românii”, ediţia 2003.
Credeam că îmi cunoaşteţi şi recunoaşteti cartea, care i-a inspirat pe foarte mulţi, care au şi preluat masiv din ea.
Cred ca ar fi „drept” să corectaţi şi să treceţi numele corect al cărţii şi numele autorului la începutul cărţii, domnule profesor Ion Coja.
http://www.homepagez.com/ a fost un site pirat care a fost desfiinţat de autorităţi tocmai pentru piraterie, dar chiar şi aşa site-ul homepagez.com îmi dăduse numele ca autor, deşi mi-a publicat cartea ilegal, fără acordul meu.
Cred ca şi site-ul http://www.misiune-ortodoxa.ro, de unde ar fi parvenit textul meu la dumneavoastră, este scos din funcţiune.
Cred că mi-aţi spus că „aşa este drept“, cândva, despre faptul că aţi lăsat să apară pe blogul dvs. (ioncoja.ro) comentarii foarte denigratoare, insultătoare şi jignitoare la adresa mea (de care e plin Google acum şi apar când cineva se interesează despre mine, aflând – via ioncoja.ro – numai lucruri groaznice despre mine, deşi neadevărate).
Nu ar fi fost mai degrabă „drept“ ca numele autorului să nu fie înlăturat când i se ia un text, o carte întreagă chiar?