Rasiștii ăștia frustrați și aroganți !

2018-02-25T10:26:50+02:0025 februarie 2018|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Un român din Anglia a fost întrebat care e diferența dintre români și englezi. Când i-a auzit răspunsul, patronul l-a concediat imediat

Valentin Stoian este un tânăr român, plecat la muncă în Marea Britanie. Vineri, la muncă patronul l-a întrebat care e diferența dintre români și englezi și de ce românii sunt antipatici englezilor. Valentin a dat un răspuns sincer, care însă l-a costat locul de muncă. Patronul l-a anunțat la finalul programului că este concediat!

Iată mai jos ce răspuns i-a dat românul patronului din Mare Britanie, dar și ce mesaje i-au transmis acestuia internauții.

Întreaga poveste a fost relatată cu umor de Valentin pe Facebook:

”Uenglez m-a întrebat ieri care-i diferența între un Englez si un Român și de ce există antipatia asta între noi și ei iar eu am fost sincer si i-am răspuns: suntem mai muncitori,mai buni la pat, mai serioși, mai frumoși, mai hoți, mai sinceri, mai iubitori, mai umblăm cu femeile lor, mai furăm, mai venim si nu mai plecăm.

A zâmbit și a părut să aprobe ce am zis. Ca după ora 5 când am terminat programul să mă anunțe că pot sa-mi caut alt job de Luni. Așa că weekend plăcut, vedem de Luni ce și cum..”, a scris Valentin Stoian.

Postarea lui a strâns sute de like-uri și mesaje de încurajare.

”Dacă ai făcut așa frate ai c…e cât portocala dar cel mai important demnitate. Rasiștii aceștia frustrați și aroganți așa trebuie tratați cu demnitate și fruntea sus. Un job, crede-mă, găsești altul mai bun unde vei fi respectat pentru ceea ce știi să faci mult peste putorile lor.

Ps: în seara asta 3 englezi i-am luat la fuck off și iam dat jos din mașina în ploaie direct în mijlocul străzii …”, i-a scris Claudiu.

Întrebat de ce nu i-a spus pe românește că așa ar fi rămas cu job-ul, Valentin a răspuns:

”I-am spus eu altele după în românește!”

sursa jurnaldinromania.ro

9 Comments

 1. Sorin5780 25 februarie 2018 la 10:23 pm - Raspunde

  E un clișeu băiețașul ăsta! Nu cred nimic din ce scrie mai sus, dar bănuiesc că administratorul acestui blog îl privește înduioșat, ca pe un prunc ce înjură pentru prima oară.
  În condiții normale, un astfel de scenariu ar trebui dat drept contra-exemplu. Nici dacă patronul are prejudecăți împotriva etniei tale, pe care nu se rușinează să ți le comunice, nu-i răspunzi impertinent, cu aroganță crasă.
  Nu zice nimeni să stai și să înghiți, ci explici cinstit cum stă situația și muncești un pic mai mult și mai bine decât nativii. Așa îți edifici probitatea morală și profesională acolo unde compatrioții de-ai tăi au dat cu paru-n baltă.
  E mai ușor să distrugi ceva decât să construiești.

 2. Surena 25 februarie 2018 la 5:08 pm - Raspunde

  Ce spun mai jos nu are legătură cu „cât de smecheri suntem comparativ cu englezii, francezii, germani& restul lumii”, adică cu acest articol demn de prima pagină al unui site patriotic. Ce gândesc stoic re legătură cu țara ciudată în care trăiesc. Anul trecut prin presa locală se strecura anemica o știre, anunță moartea ultimului supraviețuitor al Bătăliei Oarba de Mureș, Dumitru Somlea, Mos Somlea cum îi spuneau localnicii. Veteranul nostru avea fabuloasa pensie de 252 lei și a fost înmormântat fără onoruri militare.
  Acum chiar nu mă interesează că romanasul nostru viteaz e la însămânțat de englezoaica urâte, mă gândesc că dacă Mos Somlea ar fi trăit în orice altă țară ar fi avut un pic de atenție, un pic de recunoștință. Poate nu ca în Coreea de Nord unde ar fi avut gratuitate la orice și în fiecare weekend ar fi fost asaltat de „hoarde” de elevi dornici să asculte „înfruntarea cu titanii, lupta împotriva imposibilului” pentru că asta e în definitiv Bătălia de la Oarba de Mureș. Unii au considerat ceastă bătălie un măcel inutil, alții i-au spus Katynul românesc, unii au văzut cinismul comunismului sovietic, alții au văzut începutul supliciului armatei române și a poporului român sub povara ideologiei comuniste, unii consideră că este dovada absurdității războiului, dar soldații noștri au văzut în această bătălie oarbă (oare au bătăliile ochi să vadă și urechi să audă?) menirea lor de martiri pentru apărarea Ardealului.
  Chiar nu mă interesează că romanașul nostru e nașul englezilor, că e harnic, deștept, șmecher, hoț, Don Juan, într-un cuvânt „meseriaș”. Aș fi vrut să văd și eu o poză amuzantă, cum au englezii, respectiv Regina în mijlocul veteranilor scoțieni în kilt și fără chiloți, cu veteranii noștri care nu ar fi făcut gafa scoțienilor. E amuzantă fotografia cu Regina și scoțienii , dar nimeni nu-și permite să facă bășcălie de niște veteranii. Atunci când oferi unui veteran pensie de 252 lei și uiți că trebuie
  să-l înmormântezi cu onoruri militare pentru că e un erou, atunci faci bășcălie.
  Fiind un comentariu autocritic la valorile acestui site, așteptăm ca cenzură să acționeze și să rămânem cu imaginea postata de romanasul cel viteaz. Așteptăm după ștergerea comentariului reacția vehementa a ortacilor, indignați de acest nou derapaj.
  Cine are nevoie de eroi într-o lume de smecheri?

  • Ion Coja 25 februarie 2018 la 8:54 pm - Raspunde

   Domnule Surena, fii om de onoare și explică-te! Cum ai putut comite fraza/acuzația ineptă că eu aș fi trimis „în ridicol” crimele din decembrie de la Odorhei?! E o acuzație foarte gravă, nu ți-ai dat seama?! Dumneata nu știi să zici „Pardon!” când calci pe bătătură pe cineva, pe un coleg?! De ani de zile ești musafirul meu pe acest site, multă vreme musafirul preferat! Am simțit că umăr la umăr încercăm să facem ceva util pentru publicul românesc! Nu-mi vine să-ți arăt ușa! Dar bag de seamă că răbdarea mea și toleranța față de pașii greșiți ai altora nu mai funcționează ca un perpetuum mobile! Mi se face silă de mine însumi că rabd la nesfârșit mojiciile de neînțeles ale unui fals coleg! Ți-a trebuit un an de zile ca să comentezi soarta veteranului Șomlea?! Scoți din pălărie acest „argument” pe care faci ce faci și-l răstălmăcești ca să denigrezi mai departe! Pe acest site s-a mai scris despre Oarba de Mureș! Despre lipsa de respect a autorităilor de azi față de onoarea poporului român, față de cei care s-au sacrificat pentru Patrie și Onoare! Dar nu cred că dumneata ai scris vreun rând! Am scris eu, au scris alții!!
   În concluzie: am pretenția la scuze publice, pe acest site, din partea dumitale. Dacă consideri că nu este cazul, că te-ai purtat corect, nu ne rămâne decât să uităm unul de altul! Alt text semnat de domnia voastră nu va mai apare pe acest site.

   • Surena 26 februarie 2018 la 11:44 am - Raspunde

    Ce intelegeti prin afirmatia „in dec 1989 nu a existat niciun risc pentru bestiile de la Odorhei!”?
    Am adus in discutie subiectul Odorheiu Secuiesc tocmai pentru a intelege Targu Mures, nu asa cum ati spus, sa departez discutia de la subiect. Daca ati tratat acest subiect Odorheiu Secuiesc,daca ati scris despre el, daca va interesat si l-ati adus in discutie, va cred pe cuvant, nu trebuie sa faceti nicio mentiune, si atunci va transmit mea culpa ! Am o frustrare cu acest subiect pentru ca vad ca exista interesul de a se acoperi, astazi vag se mai aduce in discutie, au inceput sa se piarda si documentele din arhiva,praful se depune praful .
    Imi cer scuze daca dvs. sau alti colegi s-au simtit jigniti. As mai vrea sa fac o ultima mentiune cu privire la acest subiect, amintire, istorie. Sa facem un exercitiu…Luati harta Romaniei si puneti un compas fix pe acest oras, faceti un cerc care sa cuprinda inclusiv Bucurestiul. Aceasta e raza pe care MIGurile de acolo o puteau acoperi in cazul unei agresiuni. Ca fost militar stiti ca in cazul unei agresiuni externe aviatia si apararea antiaeriana intra primele in actiune, mai ales acum cand unitatile de graniceri au fost inlocuite de politia de frontiera. Daca pilotii, militarii sunt demobilizati si trimisi cu AKM sa-si apere familiile nu inseamna ca ai scos aceasta unitate din lupta? Fiti onest! V-ati gandit vreodata la acest aspect ? E drept ca am scris un pamflet in comentariul adresat prof.Corvin Lupu, dar am explicat printre randuri,de ce Nicolae Ceausescu s-a dus la Targoviste, am spus ce unitati militare erau acolo, cine trebuia sa vina in ajutorul lor, la ce distanta se aflau de Bucuresti si de rolul bazei militare de la Odorheiu Secuiesc. Fiind un pamflet am strecurat suficiente detalii ca sa le priceapa d-ul prof.Corvin Lupu, nu erau pentru toata lumea. Asta ca sa inteleaga ca 1989 este mult mai complex. Am mai spus ca singurul care a respectat manualul de aparare a tarii in caz de agresiune a fost tocmai Nicolae Ceausescu. Cei care au facut diversiunea de la Odorheiu Secuiesc stiau ca unitatea era de cel putin 72 de ore tinta unui razboi electronic, militarii si pilotii erau in alerta zero. Ati fost militar, ati fost in aplicatii militare. Dar, stiti ce inseamna sa te confrunti cu o situatie in care stii ca nu esti in aplicatie si esti tinta unei agresiuni si sa mai afli si ca maghiarii ii linseaza pe romani? Ce s-a intamplat acolo a fost mult mai grav decat la Targu Mures, cu tot respectul si cu scuzele de rigoare daca s-a inteles ca ridiculizez ori minimalizez acele evenimente. Aveti dreptate! Cred ca subiectul Odorheiu Secuiesc trebuie inchis, e prea mare serparia. Ar putea dauna grav sanatatii.
    Nu mi-a trebuit un an de zile sa scriu despre Oarba de Mures, am mai facut-o, acum am considerat ca articolul nu e ok. Decat sa ne imbatam cu apa rece, sa-i luam pe toti la misto, mai bine ar fi sa privim, nu paiul din ochiul englezilor, ci barna de sub pleoapa noastra. Asta daca vrem sa schimbam ceva in tara aceasta. Putem sa ne laudam cat vrem, sa spunem ce popor frumos si destept suntem (nu ca n-am fi frumosi si destepti,slava Domnului tinerii nostri castiga in fiecare an olimpiade internationale), dar ceva nu merge aici si trebuie sa plecam dincolo pentru ca acolo functioneaza. Poate ca nici acolo nu merg treburile,dar e mult mai bine decat ce e la noi. Am inteles mesajul dvs. si e ok, imi pare rau ca nu intelegeti ca vremurile se schimba,ce era valabil ieri, azi nu mai e, daca nu ne adaptam, inclusiv ca mod de gandire,de abordare nu putem schima nimic in tara aceasta. E o poveste cu cineva care a incercat sa schimbe lumea si nu a reusit,dar a observat ca schimbandu-se a reusit sa realizeze mai multe lucruri decat isi propusese initial. Poate ca modul acesta de a face patriotism,de a combate anumite teze antiromanesti era bun in anii 90, dar lucrurile s-au schimbat. Aici pe site-ul dvs a fost un maghiar care a intervenit in legatura cu Revolutia de la 1848. Dincolo de faptul ca vorbea, in semn de dispret, in engleza am putut sa vad in comentariile lui „o sinteza a noului val” de iredentism pliat pe argumentele noastre istorice. Am vazut un virus adaptat si imun la tratamentul pe care noi obisnuiam sa-l aplicam. Am invatat mult de la acel maghiar, tratamentul trebuie adaptat pentru fiecare virus.
    In speranta ca ati apreciat unele interventii si ca veti accepta scuzele pentru dvs. si colegii care s-au simtit lezati in onoarea lor, va transmit multa sanatate si spor la treaba!

 3. Simona 25 februarie 2018 la 4:18 pm - Raspunde
 4. Akritas 25 februarie 2018 la 2:59 pm - Raspunde

  crestinii sant atacati si subminati in Europa prin invazia planificata a homosexualilor si musulmanilor, de ce nu ar fi atacati sistematic si la fel de parsiv chiar in locurile Sfinte :
  https://www.agerpres.ro/life/2018/02/25/sfantul-mormant-din-ierusalim-a-fost-inchis-ca-protest-al-bisericilor-crestine-impotriva-taxelor-imobiliare–61725
  Sfântul Mormânt din Ierusalim, locul în care conform tradiţiei creştine a murit şi a Inviat Iisus Hristos, a fost închis pe perioadă nedeterminată la ordinul principalelor biserici creştine, în semn de protest faţă de impunerea de către Israel a taxelor imobilare de care sunt scutite de secole, relatează duminică EFE.

  „Noi, capii Bisericilor care administrează Sfântul Mormânt şi statu-quoul lăcaşurilor sfinte din Iersualim – Patriarhatul greco-ortodox, Sfântul Scaun şi Patriarhatul Armean – urmărim cu mare preocupare campania sistematică împotriva bisericilor şi comunităţilor creştine pe Pământul Sfânt”, au subliniat liderii religioşi.

  Biserica Sfântului Mormânt, supranumită şi Biserica Sfintei Învieri de către creştinii răsăriteni, este o biserică creştină care acum se află în interiorul fortificaţiilor Oraşului Vechi al Ierusalimului. Pământul pe care este construită biserica este cinstit de mulţi creştini ca fiind Golgota, unde Iisus Hristos a fost răstignit, după cum atestă Noul Testament.

  De asemenea, include locul unde Iisus a fost înmormântat. Încă din secolul al IV-lea, biserica a fost un important loc de pelerinaj, iar partea care este administrată de ortodocşi este în grija Bisericii Ortodoxe din Ierusalim.AGERPRES/(AS – editor: Mihaela Nicolaescu, editor online: Ada Vîlceanu)

 5. radu Stefan 25 februarie 2018 la 2:28 pm - Raspunde

  Dumnezeu sa-l tina in shaua lui, caci calareste un cal tare inalt !

 6. 666(Cata) 25 februarie 2018 la 11:02 am - Raspunde

  sa fim seriosi, nu putem accepta explicatia unuia fugit de la scoala. a ramas la instintele primare: mincare, sex, furt-supravituire. adica nimic trecut prin suflet si cap… tributar creierului primitiv…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top