Raport Președinte AUR
Mesaje primite

George Simion Dezabonează-te
14:02 (acum 1 oră)
către eu

Vor toată puterea să își facă de cap, dar noi nu le vom permite!
Tâlharii de la PSD și PNL au mai stabilit o comasare pentru a suprima orice formă de opoziție în România. Decizia lor de a schimba calendarul electoral și de a chema românii să vină la vot trei săptămâni la rând, inclusiv de Ziua Națională, reprezintă o mare escrocherie. De ce? Vor ca românii să se plictisească, să nu mai ia în serios idee de vot și, la final, să conteze doar pe voturile cumpărate sau cele ale activului de partid.

Datele care ne vor hotărî viitorul și pentru care trebuie să ne mobilizăm toți, ca să oprim beția puterii manifestată de Ciucă și Ciolacu sunt:
– 24 NOIEMBRIE (primul tur al alegerilor prezidențiale);
– 1 DECEMBRIE (alegerile parlamentare);
– 8 DECEMBRIE (turul II al alegerilor prezidențiale).

Sunt liderul cu șansele cele mai mari de a le strica socotelile lui Ciucă și Ciolacu de intrare în turul II al alegerilor prezidențiale și de a împiedica acest tandem PSD-PNL să controleze și să obțină toată puterea asupra României.

Este realist PLANUL SIMION de a construi apartamente la 500-600 euro/mp?
În aceste zile am venit în fața voastră cu PLANUL SIMION, un program care conține 200 de măsuri concrete prin care vrem să redăm românilor speranța într-un viitor mai bun acasă. Printre obiectivele noastre se numără și construirea a până la 1 milion de locuințe pentru toți românii care își doresc, la un preț începând de la 35.000 de euro, dar și refinanțarea creditelor deja existente, cu dobândă 0.

Ne-au spus unii și alții că nu e posibil să construim case la 35.000 de euro, dar cifrele din piață demonstrează viabilitatea unui asemenea plan. Haideți să vedem despre ce este vorba:
-este un preț de producție dacă ai terenul la dispoziție și utilitățile, de la stat. Este un preț realist la 500-600 de euro metru pătrat în condițiile de astăzi, în 2024;

– programul se va desfășura pe o durată de 10 ani, adică va cuprinde două mandate de președinte al României, rezultând o valoare medie anuală de până la 100.000 locuințe pe an. Primii doi ani sunt pentru identificarea terenurilor, autorizare, proiectare și realizarea infrastructurii;

-acest plan rezolvă problema dezvoltării noilor cartiere care, în acest moment, sunt pline de locuințe vândute la suprapreț și care nu au acces la locuri de joacă, creșe, grădinițe, școli, policlinici, parcuri;

-PLANUL SIMION este singura soluție din spațiul public care ar restarta economia românească, prin dezvoltarerea unor industrii importante precum cea a construcțiilor sau a mobilei, și ar avea un avantaj benefic pe orizontală prin crearea în mod direct a 400.000 de locuri de muncă. Această soluție vine să rezolve probleme importante precum securitatea demografică și întoarcerea românilor în țară.
Ce spun experții?
„PLANUL SIMION se adresează unei probleme uriașe din societatea noastră: sărăcia manifestată prin precaritatea confortului locuinței. Locuința reprezintă pentru români cea mai pregnantă simbolistică a ierarhiei sociale, motiv pentru care a deține o locuință este aproape obligatoriu pentru români (…) În ultimii 40 de ani, România nu a mai avut un proiect de asemenea dimensiuni și a dispărut total generația care era obișnuită să construiască mari obiective în această țară” (Analistul economic Petrișor Peiu)

„Este nevoie de programe naționale de construcție și de creditare, așa cum s-a întâmplat în SUA, pe vremea lui F. D. Roosevelt, în Marea Britanie, pe vremea lui Margaret Thatcher, în Portugalia și Irlanda azi etc. După toate calculele, chiar se poate cumpăra un apartement cu suma de 35 de mii de euro, cu plata pe loc sau pe credit cu dobânzi subvenționate de stat, care va pune la dispoziției cu titlu de concesiune terenul și utilitățile aferente unor asemenea ansambluri imobiliare. Se poate mai ales pentru că 90% din materialele de construcție se produc în țară, iar prețurile caselor sunt umflate artificial” (Avocatul Gheorghe Piperea).

Orice român se poate înscrie în PLANUL SIMION. Alege-ți și tu casa și semnează contractul de înscriere: https://planulsimion.ro/semneaza.html
Până pe 24 noiembrie voi merge prin țară pentru a explica tuturor românilor măsurile și soluțiile pe care le propunem pentru țară. Am nevoie de ajutorul fiecăruia dintre voi pentru a reuși să punem în aplicare PLANUL SIMION. Aștept alături de mine toți românii care vor să se înscrie ca voluntari pentru a scrie istorie împreună în Corpul Voluntarilor: https://georgesimion.ro/voluntariat/