Maria
15 aprobate

mariadakhel.blogspot.com/2017/05/carcavulia.html?…x
dakhel_maria@yahoo.com
185.53.199.117

 

Dle Coja, va admir pentru curajul de a incerca o redefinire a nationalismului si pentru răbdarea de a da liber sa ”predice in amvon” tuturor spalatilor pe creier din Romania! Cum e si acest Sorin. Va admir pentru ca ati luat atitudine cand Iohannis vindea copii si pentru ca sunteti anticomunist. Pentru asa zisii nationalisti care lasă dâre pe internet crezandu-se profesori de de toate, noi, cei ce nu sunten cu rusii suntem dusmani de clasă!
Ia-mi caii de la bicicletă, Sorine! Cu rusii nu voi fi niciodata! Dar asta nu inseamna ca sunt cu alte steaguri. Daca ti-ar pasa cu adevarat de Romania, ai lupta impotriva coruptiei din propria ograda. Ai lupta sub drapelul Romaniei, nu al Rusiei! Dar lenea e cucoană mare si esti mult mai interesant daca te dai luptator pe internet si behai in favoarea unei tari razboinice.
BOR a facut bine ca de data asta nu a mai jucat la doua capete. Daca esti crestin, se presupune ca iubesti pacea, iar Kiril este un fariseu si o cioara ce se vrea porumbel. La fel ca si americanii, rusii nu vor pace. Pentru ca sunt miscati din spatele cortinei de cei ce urăsc si castiga bani din razboi. Adica, de anticrist.
Ce l-as mai pune eu pe Sorin sa dea cu sapa prin gradinile taranilor batrani ce abia mai reusesc sa pastreze pamantul României fara ciulini si maracini! Ar redescoperi si fals nationalistii romani comoara ascunsa de strabuni in pamantul sacru. In pământul Lui Dumnezeu. Nu al rusilor si nici al altor popoare ce nu-si văd niciodata limitele de graniță!
Sa stii ca pedofilii sunt si in Romania! Nu vin neaparat din occident. Dar atata timp cât va prefaceti ca nu-i vedeti si nu puneti presiune pe structurile statului roman corupt sa-i inchida pe viață când isi pun labele slinoase pe copii, degeaba va temeti ca drapelul curcubeic va flutura prin Romania. Pentru ca flutură deja. Chiar si prin ograda BOR.
Nu veti putea face curat in Romania cu ochii pe Putin si Kiril, cu un ochi la slanina si altul la făină.
Atata timp cât in Romania se fura cu nerusinare, spre noi vor veni tot hoti. Pentru ca suntem ceea ce suntem ca popor si asta atragem spre noi.
N-ai decat sa scrii viitorul razboinic pentru copiii tai! Eu vreu pentru copili din neamul meu sa fie pace. Si Adevar. Si cinste. Si dreptate.