Alex
0 aprobate

zaloodoo@yahoo.com
37.251.223.137
„Nu pricepeti ca le tsatsaie curu de frica ca se rascoala lumea ???”. Vezi pe saccsiv (desi stiu ca nu esti fana a blogului) despre papusari si tot ce-si doresc ei-marea revolutie/carnagiu, pentru instaurarea NOM. Revolutii, crize, razboaie, controlul climei au un numitor comun: o lume care intra intr-o saracie tot mai mare, si care in plin haos social va accepta un guvern unic. Noi traim etapa finala (?) a fNOM, adica a unei false noi ordini mondiale, in care guvernele deliberat iau masuri pentru a creste neincrederea, disperarea populatiilor, si a spera intru ceva mai bun, „superior” organizatoric. Lumea in cel mai bun caz va da de pamant cu guvernele, si in urma anarhiei va aparea asa-zisa salvare. Abia atunci se va vedea adevarata fata a NOM, si aparitia publica a antihristului, care va părea un salvator.
Pentru revolte si revolutii guvernele s-au pregatit din timp, de mai bine de jumatate de secol. Inclusiv in perioade cand tarile asa-zis civilizate aveau un nivel de trai acceptabil, si nici un cetatean nu-si putea imagina ca va ajunge sa se revolte, sa iasa in strada fiind asteptat de armament neconventional pentru noi, ultraconventional pentru ei.
Multe luni pana in iarna nu sunt, asa ca repet…sa avem putintica rabdare.
Desigur, viitorul nu e suta la suta batut in cuie. Undeva pe la 98% e deja realizat, insa au aparut ceva „erori” in marea schema, printre care slujitori bogati ai elitelor care realizeaza ca prin colapsul economic isi pierd si ei averile, puterea. Sunt lupte surde, de interior, in bresle. Dar vorba cuiva, inca nu e masa critica necesara pentru un rezultat decisiv. Daca rezultatul ar fi temporar-pozitiv, nu s-ar schimba nimic. S-ar putea face comparatie cu „omul care intarzie evenimentele”, respectiv liderul care intarzie anumite masuri, lumea fiind fericita ca am scapat si de asta. Nestiind ca agenda nu da niciodata inapoi, ci in cel mai bun caz „sta pe loc”, perioada in care totusi avanseaza.
Ar fi inconfortabila din punct de vedere mental „lecturarea” fie si pe diagonala a unui simplu tabel cu sute de linii si coloane care sa descrie ce si cum va fi. Personal, am cateva countdown timere pentru exact pe ce va urma, ruleaza simultan de mai multi ani.
Insa nori sunt peste tot, nu se mai imprastie sa apara soarele odata. De la luminita aia de la capatul nesfarsitului tunel cu care am fost dresati cu ceva timp in urma, s-a ajuns la nici o speranta sau sperante manipulate care ar duce la in breakdown psihic si mai dur.
Insa pentru moment nimic nu ne impiedica sa ascultam https://www.youtube.com/watch?v=AE1FzSC8DBs&ab_channel=BPPB