Mark
189 aprobate

wolfowitz@hotmail.com.au
84.117.80.7 

Ceea ce se intampla de aproximativ 30 de ani (coincidenta ? cu caderea cortinei de fier) este tendinta evreilor de a ocupa si domina traseul khazarilor din Asia spre Europa.In mod sigur are legatura cu fenomenul de ne-stavilit a cresterii necontrolate a populatiei si de aici de asigurat spatiul vital pentru o populatie foarte agresiva cum sunt evreii ashkenazi.Se stie ca evreii adevarati originari din Palestina (sefarzii) sunt mult mai putini si mai „potoliti”pasnici=civilizati ceeace-i face vulnerabili in fata celorlalti.
Putin prin functiile sale de informare a avut acces la documentele secrete foarte bine puse la punct si care nu au putut ajunge sa fie publice, ca dovada ca printre motivele macar declarate ale ocuparii Ucrainei este si lichidarea formatiunilor naziste care par sa fie controlate si folosite de sionisti. Putin il considera nazist si pe Zelinski chiar daca acesta este evreu si care a fost impins in functia de conducere de sionisti.Ucraina este impanzita de formatiuni paramilitare extremiste.Rachetzii sunt o „specialitate” ucrainiana.
Marea majoritate a canalelor de stiri din lume (in mod evident si in Romania) sunt in subordinea sionistilor care deformeaza si ascund realitatea scotand in evidenta in mod exagerat „catastrofa umanitara” a invaziei rusesti. Exemplul cel mai direct este cel al comentariilor recente de la Antena3 cu „macelul” trupelor rusesti folosind ca imagini reale de pe front un joc de calculator.
La ora actuala exista 3 mari „jucatori” care aparent vor decide soarta omenirii: China, Israelul (evreii ashkenazi) si Rusia.
Totusi, factorul determinant in soarta omenirii ramane cresterea necontrolata a populatiei care in mod iminent va duce la un conflict global usor previzibil in perioada 2035 +/-3. Cum am mai mentionat de fiecare data cand am avut ocazia.In urma acestui razboi, cel mai probabil nuclear, vor supravietui o foarte mica parte din populatie (5-10%).Caracteristica principala a acestor supravietuitori este capacitatea mintala cu totul deosebita realizata in primul rand pe calitati native, dar dobandita si mentinuta in urma unor antrenamente individuale indelungate si sistematice.

*

Nota redacției – A fi nazist nu este o caracteristică etnică, ci comportamentală. Evrei naziști există o mulțime și în Israel. S-ar putea spune că evreii naziști au contribuit mult la apariția și dăinuirea statului Israel. Naziștii pot fi buni la ceva, în anumite împrejurări. În Ukraina în niciun caz. Ukraina a născut naziști înainte de apariția partidului nazist din Germania.