Putin și Trump, umăr la umăr

2019-07-30T00:40:30+03:0030 iulie 2019|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Putin și Trump – Putin a redat Rusia rușilor albi, tot așa Trump va reda America fondatorilor WASP.

Publicat de |21 noiembrie 2016|Textele altora

Putin si Trump

Dupa ce au distrus mereu proiectul german european, America si Rusia au impartit si impus lumii alternativa individualista, calvinist-capitalista in vest si colectivista, ortodoxo-comunista in est.

Rusia renunta, sub presiunea Pietei Comune / UE, la razboilui rece, lagar, marxist-leninism si ofera Americii o colabarare ca in vremea razboiul mondial victorios.

America refuza insa colaboararea, se vrea cu NATO singura supra putere mondiala, dar urmarea imperial overstretch si 19.000 miliarde $ datorii, o readuce cu picioarele pe pamant.

Asa cum Putin, dupa confuziile a la Ieltin, a redat Rusia rusilor albi, tot asa Trump va depasi era minoritarilor a la Barack Hussein Obama si reabilita America fondatorilor, WASP.

Colaborarea dintre Putin si Trump se va baza pe o dominatie mondiala selectiva, in care partenerii se ajuta reciproc in asigurarea pacii, sferelor de influenta crestine si a intereselor nationale.

Dupa falimentul greco-ortodox, invazia araba si apoi Brexit-ul, proiectul euro-german Merkel/ Junker/ Schulz nu va genera din nou un razboi mondial, dar are in mod cert, un viitor incert.

Putin si Trump se vor intelege si in conflictul din Orientul Apropiat, in Chestiunea Orientala, din care fac parte ortodocsii moldo-valahii din 1774 si Romania Mare din 1918.

Vizita papei Francisc cu prilejul aniversararii a 100 de ani de la Marea Unire e o rascruce de drum pentru presedintele Klaus Iohannis, preafericitul Daniel, preafericitul Lucian, cardinal Muresan.

Romanii nu-s obedienti greco-slavilor, anglo-mozaicilor, germanilor, ei pot alege dialogul, unirea cu Roma si pe aceasta cale promovarea interesul national autentic in viitorul proiectul european.

*

Viorel Roman

Link: http://www.prodiaspora.de/V5/index.php/proza/1456-viorel-roman-dezmembrarea-europei http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/Napoleon-Hitler-Merkel-VR-Agero-2016.htmhttp://www.amosnews.ro/alegerile-din-sua-romania-si-germania-2016-11-10 http://www.amosnews.ro/ce-asteapta-romanii-de-la-papa-francisc-2016-11-03

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top