caroline gunderode

42 aprobate
gmail.comx
caroline.gunderode@gmail.com

109.133.42.42

 

Ce se stie prea putin :

Putin face ceea ce a facut Hitler când Adolf Hitler a eliberat oficial și Reichsbank de ghearele băncilor centrale Rothschild FED și Bank of England la 19 iunie 1939 , cand razboiul impotriva Germaniei a fost decis.

Extras din : Titluri din NJ 072, duminică, 29.05.2022
Rusia tocmai a fost de acord să facă comerț cu Iranul prin troc de bunuri pentru a scoate din ce în ce mai mult apa din speculațiile valutare pentru globaliști. „Iranul și Rusia convin asupra unui acord de troc care va permite Teheranului să importe materii prime rusești în schimbul mărfurilor fabricate în Iran. Ministrul comerțului iranian, Reza Fatemi Amin, a declarat că Iranul folosește oțel, zinc, plumb și aluminiu pentru industria metalelor și minerit, pentru exemplu Rusia importă. În schimb, Rusia ar trebui să primească piese auto și turbine cu gaz fabricate în Iran. Potrivit ministrului comerțului, o serie de companii iraniene au semnat deja contracte pentru furnizarea și întreținerea turbinelor cu gaz pentru centralele rusești.” ( PressTV, 26.05.2022)

Iran may barter car parts, gas turbines for Russia’s steel: Minister

Iran’s trade minister says the country will engage in major barter deals with Russia.

Acest lucru amintește de Reich-ul german al lui Adolf Hitler, care a dus la cel de-al Doilea Război Mondial din cauza eliminării speculatorilor valutar evrei, la fel cum s-a întâmplat cu Imperiul German în 1914. Pentru că din 1934 încoace, Reich-ul german a început să se elibereze de vâltoarea lipsei de valută, a paraliziei economice și a șomajului. A încheiat acorduri comerciale bilaterale cu alte 26 de țări sărace în valută din America de Sud și Europa de Sud-Est și a introdus schimburi comerciale fără valută cu acestea pe bază de compensare (de exemplu, locomotive germane pentru linte chiliană). Acest lucru a dus la noi tensiuni cu Anglia și SUA. Pe de o parte, Germania păștea în curtea din față a SUA. Pe de altă parte, băncile din Londra și New York au fost excluse din activitatea de creditare pentru a prefinanța comerțul exterior al acestor 27 de state, care fuseseră anterior domeniul lor.

Am citit despre asta de la Dr. Henry Picker în „Hitler’s Table Talks” (Ullstein, 1989, p. 21): „Adevăratul motiv al războiului a fost perturbarea de către Hitler a unei economii mondiale funcționale”.

Când Adolf Hitler a eliberat oficial și Reichsbank de ghearele băncilor centrale Rothschild FED și Bank of England la 19 iunie 1939 , războiul împotriva Germaniei a fost în cele din urmă decis. Trei luni mai târziu, pe 3 septembrie 1939, Franța și Marea Britanie au declarat război Reich-ului german.

Putin a scos și banca centrală rusă din sistemul băncii centrale Rothschild. Oricine se uită la această situație înțelege despre ce este de fapt războiul din Ucraina și cine l-a pus în scenă. Dar Putin se află într-o poziție mult mai bună decât Imperiul German și cel de-al Treilea Reich. Cea mai mare parte a lumii este de partea Rusiei – gândiți-vă doar la puterile mondiale China și India.