CD
399 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

CE A MAI AFLAT TRUMP DE LA PUTIN
– Conform – REAL RAW NEWS – https://realrawnews.com

Președintele rus Vladimir Putin i-a spus marți președintelui Trump că armata Rusiei a distrus o multitudine de facilități de producere de arme biologice stipendiate de SUA sau alte tari occidentale care aveau carte albă în Ucraina. a declarat o sursă anonimă din Mar-a-Lago pentru Real Raw News.
Amata rusă a distrus următoarele:
– 11 facilități de arme biologice finanțate de Departamentul Apărării SUA;
– 4 centre finantate si monitorizate de autoritatile germane;
– 3 centre finantate de guvenul elvețian;
– 1 consorțiu bio-tehnologic francez;
– 3 laboratoare israeliene care lucrau pentru a crea o armă biologică bazată pe rabie împrăștiată din aer.
În plus, Putin a susținut că forțele sale au efectuat lovituri de precizie asupra biolaboratoarelor mobile (camioane/trailer cu 18 roți adaptate în laboratoare improvizate) care încercau să transporte agenți patogeni letali peste granița cu Ucraina în Polonia.

Mai mult, Putin a spus că avioanele sale de luptă au distrus o vilă de 200 de acri, deținută de Biden, la 35 km vest de Kiev. El a insistat că Biden este profund implicat în întreprinderile criminale ale Ucrainei și i-a promis lui Trump că va oferi în curând lumii „toate dovezile de care are nevoie”.
,, Dacă aș fi vrut să cuceresc Ucraina, aș trimite 1.000 de avioane. Știi cum arată o invazie adevărată. Uitați-vă la înregistrări video ale Americii „Șoc și groază” în Irak. Asta este o invazie.

Aș putea dacă vreau, dar nu acesta este obiectivul meu”, i-a spus Putin lui Trump.
Forțele Speciale Ruse, în timp ce căutau arme de distrugere în masă, au dat peste o clădire din cărămidă plină de copii captivi. Oamenii lui Putin au găsit alte trei locații, fiecare cu 25-60 de copii înăuntru…”
“Putin bombardează vila deținută de Biden în Ucraina, în timp ce Hammering Biolabs & Pedophile Rings” – https://realrawnews.com/2022/03/putin-bombs-biden-owned-villa-in-ukraine-while-hammering-biolabs-pedophile-rings
“Putin promite să „zdrobească” traficanții de copii din Ucraina” – https://realrawnews.com/2022/02/putin-vows-to-crush-child-traffickers-in-ukraine
Putin a insistat că armata Ucrainei a încercat să provoace o criză catastrofală dorind sa distruga centrala nucleara Zaporizhzhia și să dea vina pe Rusia, în încercarea de a atrage SUA și Regatul Unit în conflict direct cu forțele ruse. Potrivit lui Putin, asaltul a fost pus în scenă de soldați ucraineni îmbrăcați în uniforme rusești și purtând arme rusești.
„Acest lucru a fost menit să aducă alte țări să lupte. Vreau să curat Ucraina de răul ei, dar să nu iradiez continentul. Acesta a fost menit să fie un steag fals”, i-a spus Putin lui Trump.
„Dacă Zelenski ar fi reușit, criza ar fi făcut Cernobîlul să arate ca un foc de tabără. https://realrawnews.com/2022/03/putin-zelenskyy-tried-to-false-flag-nuke-plant
Dar acum avem controlul centralelor.”
„Putin l-a asigurat pe Trump că nu are dorința de a cuceri Europa, dar își va continua misiunea până când Zelensky va accepta conditiile puse de Rusia. Putin, va elimina taberele de pedofili despre care spune că împanzesc peisajul ucrainean – https://realrawnews.com/2022/03/putin-ukrainian-pedophiles-fleeing-ukraine-for-neighboring-countries” a spus sursa noastră.