Psihopați și incompetenți

2016-03-29T23:45:34+03:0029 martie 2016|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Un psihiatru acuză: Ne conduc PSIHOPAŢII! Aţi văzut ce s-a întâmplat la Eurovision?

FacebookTwitterg+Email
România se află în topul ţărilor cu persoane afectate de tulburări psihice, cu aproape 300.000 de bolnavi, iar acest lucru influenţează bunul mers al societăţii.

Din păcate, însă, societatea românească se împarte însă, în două categorii: opresorii(psihopaţii) şi opresorii (depresivii), a afirmat doctorul psihiatrul Aurel Romila, pentru Formula As. Mai rău este că persoanele care ocupă posturi cheie în ţară sunt psihopaţi, în mare parte, afirmă psihiatrul.

Dacă socoţi societatea ca o fracţie, atunci o să observi la mijloc un strat subţire, care e al oamenilor normali. Crucea normalilor e că sunt foarte puţini, au devenit o minoritate fragilă, din care se tot desprind în sus şi în jos. Cei de sub acest strat, de dedesubt, sunt depresivii. Aproape o treime din populaţie suferă într-o formă sau alta de depresie. Însă nu pentru ei mă îngrijorez eu, ci pentru cei de deasupra stratului fin al normalităţii, pentru psihopaţi, care au ocupat toate posturile-cheie în ţară. De aia nu avem sănătate mentală în ţara asta, că populaţia se împarte în mare mă­sură între opresori (psihopaţi) şi oprimaţi (depre­sivi).

Reputatul profesor spune că poporul român trăieşte într-o societate care nu permite dezvoltarea persoanei şi că acest lucru se petrece de 100 de ani.

„Cea mai gravă consecinţă a istoriei noastre din ultima sută de ani a fost felul în care s-a făcut se­lecţia umană. O societate care nu permite dezvoltarea persoanei e o societate slabă. Când personalitatea nu poate înflori, când e traumatizată, apar bolile psihice şi intervine ratarea. Ratarea e punctul în jurul căruia se învârte totul. E discrepanţa între ceea ce am putea deveni şi ceea ce ajungem să devenim în societatea de azi. Destinele sunt neîmplinite, ratate, curmate prematur, fiindcă deasupra noastră tronează nişte incapabili care ne pun piedici. Suntem condamnaţi la ratare de nişte psihopaţi. Şi asta nu de ieri, de azi. Iorga, Titulescu, câţi oameni de valoare nu au fost eli­­mi­naţi din societate de nişte nimicuri, de nişte ano­nimi? Dacă vii şi le vorbeşti oamenilor de norma­li­tate, bun simţ, armonie, transcendenţă, spirit, te vor acuza că ai citit prea multe broşuri. Performanţa se măsoară azi doar în putere, bani şi sex. Trăiesc tra­gic această soartă a poporului român”, a afirmat profesorul.

Psihologul Aurel Romilă mai spune că 90% dintre oamenii cu care intră în contact sunt nefericiţi şi asta pentru că trăiesc într-o societate care şi-a pierdut valorile.

„90% din oamenii cu care intru în contact sunt profund nefericiţi, o societate care şi-a pierdut valo­rile de bine, frumos, adevăr şi dreptate”, a spus Aurel Romila.

Acesta a mai spus că nu e nimic normal în reacţia de aprobare a Conchitei Wurst, transexualul care a câştigat concursul Eurovision.

„Aţi văzut Eurovisionul şi femeia cu barbă? Aţi văzut cum a fremătat lumea de aplauze? E nor­mal? Nu. Normalitatea e o stare de echilibru şi armo­nie în­tre cunoaştere, afectivitate, inteligenţă şi voinţă. Când una din acestea e excesiv dezvoltată sau sub­dez­­voltată, armonia se pierde şi apare boala sau su­ferinţa”, a declarat Aurel Romila.

Pentru a citi întreg interviul faceţi click aici.

4 Comments

 1. AKRITAS 30 martie 2016 la 9:11 am - Raspunde

  incompetenti…..in nici un caz. pentru ca ei, strainii de neam, cozile de topor, sant de fapt aceiasi, vin din acelasi occident lacom si parsiv, cu aceleasi „valori”, lucrand cu aceleasi metode de acum 100 de ani, si cu…competenta, ca un lucru bine facut, pas cu pas, impottiva noastra ca popor si pentru interesul lor :
  http://m.activenews.ro/stiri-politic/Roman-pentru-un-milion-de-euro-Strainii-care-investesc-acesti-bani-primesc-cetatenia-romana-mai-rapid-131690
  Român pentru un milion de euro: Străinii care investesc acești bani primesc cetățenia română mai rapid

 2. AKRITAS 30 martie 2016 la 8:51 am - Raspunde

  „Reputatul profesor spune că poporul român trăieşte într-o societate care nu permite dezvoltarea persoanei şi că acest lucru se petrece de 100 de ani.”
  Corect. Adica exact de cand influenta malefica a occidentului iudeomason a pus stapanire prin formele fara fond aduse din lupanare, de catre cozile de topor care au favorizat pe straini, pentru a ocupa institutiile statului ca lupii la oi !
  avem exemplu masonului kogalniceanu care primea mita de la evrei pentru modificarea art 7 din Constitutie http://www.napocanews.ro/2016/02/cum-a-luat-mihail-kogalniceanu-spaga-ca-sa-schimbe-art-7-din-constitutie-la-1878.html ….cozi de topor combatute de marele patriot Mihai Eminescu care declara raspicat, ca urmare a statului antinational, anticrestin, antiuman, croit de strainii de neamul nostru care au pus mana pe tara :
  „TARA SE INSTRAINEAZA PE ZI CE MERGE IN GANDIRE SI IN AVUTUL EI !” si asasinat de straini pentru aceasta marturisire !
  asadar, iata ce ne-a adus noua occidentul „civilizat” : aceiasi plaga de care a fost si el cuprins de sute de ani(ca urmare a ratacirilor de la Adevar, de la crestinism incepand cu 1054): OCUPAREA INSTITUTIILOR STATULUI DE STRAINII DE NEAM CA LUPII LA OI ! pentru a beneficia de mostenirea imperialismului roman, teren prielnic, numai bun pentru noul imperialism occidental iudeomasonic !
  pentru aceasta, plaga este exportata tuturor natiunilor, incepand mai ales cu acest secol 19, sub forme parsive si mincinoase de genul : „libertate, egalitate, fraternitate”, drepturi si libertati, democracy, stat de „drept”…. cand OCUPA, JEFUIESC, IMPUN, CONFISCA ADEVARUL, SUBMINEAZA ADEVARUL, calca totul in picioare traditie, cultura si mai ales CRESTINISMUL, prin INVOLUTIA franceza, engleza, americana, prin impunerea comunismului cu forta prin varsare de sange in spatiul ortodox, pana in ziua de azi cand santem cu totul ocupati, prin stat de „drept”, politica „corecta”, multiculturalism, privatizari, liberalizari, investitori, cand santem dezbinati, dezmembrati, jefuiti, umiliti si obiditi straini !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top