MOȘU
36 aprobate

oricare@careofi.com
46.37.60.247

 

Protocoalele Kogaion (4 bis) Protocoalele Kogaionului
12 februarie 2023 | Doctrina naționalistă , Holocaust

„Stalin a ucis mai mulți evrei decât Hitler”

4.Este și mai greu de înțeles, și devine inacceptabil, efortul depus de cei care administrează oficial moștenirea Holocaustului pentru a ascunde „contribuția” sovietică la tragedia poporului evreu. Atât în ​​timpul războiului (1939-1945), cât și în alte perioade ale existenței URSS, Partidul Comunist al Uniunii Sovietice și mai ales IV Stalin au declanșat persecuții arzătoare împotriva evreilor, conform tradiției, pogromuri în Rusia țaristă. Supraviețuitorii Auschwitz-ului înșiși, eliberați de trupele sovietice în primăvara anului 1945, au fost, pentru unii dintre ei, aproximativ 150.000, deportați în URSS unde le-am pierdut urma… Este totuși cert că printre cei care au planificat, au inițiat și dus la îndeplinire aceste oribile represalii antievreiești, au existat lideri sovietici importanți. Acest eveniment explică probabil lipsa de implicare a autorităților evreiești în cercetările pe acest subiect. Din fericire, o serie de publiciști și scriitori evrei, cinstiți și credincioși, nu au ezitat să spună adevărul despre dimensiunile apocaliptice ale holocaustului evreilor din URSS. Potrivit autorilor evrei, Stalin a ucis mai mulți evrei decât Hitler.

În același sens, ne punem câteva întrebări care nu mai pot rămâne fără un răspuns clar:

unde este arhiva lagărelor de concentrare și exterminare naziste, în special cea de la Auschwitz?
de ce aceste arhive nu sunt puse la dispoziția cercetătorilor?
de ce nu sunt demascați cei care dețin aceste arhive pentru că au ascuns adevărul, devenind astfel complici la asasinatele naziste?

Conform unor informații ușor de verificat, arhivele Auschwitz se află în Rusia.

Mai mult, informațiile care circulă după 1990 – pe care nimeni nu le-a mai contestat de atunci – susțin că Moscova „amenință” să publice aceste arhive, din care vor rezulta cifre diferite privind numărul real de victime ale Holocaustului. Nu este greu de înțeles cine vrea să șantajeze Moscova în acest fel. Iată de ce credem că Israelul și comunitatea internațională, guvernele mondiale și însăși Națiunile Unite au datoria morală de a lua toate măsurile pentru a pune la dispoziția publicului toate arhivele produse de lagărele de concentrare și exterminare în anii celui de-al Doilea Război Mondial. . Astfel de tabere, după cum știm, au existat pe cele două părți beligerante, ceea ce impune o transparență totală în reconstituirea faptelor și declarațiilor vremii.

Raportată României, contribuția URSS la holocaustul evreiesc, corect evaluată, va demonstra probabil că o bună parte dintre evreii numărați drept victime ale regimului Antonescu sunt de fapt evrei refugiați în URSS sau care au fost forțați de autorităţile sovietice să părăsească teritoriul României. Soarta acestor evrei de origine română – aleși sau cărora li s-a impus naționalitatea sovietică – este o chestiune care nu mai este responsabilitatea românilor.

Ne declarăm dezgustul față de oportunismul „istoricilor” evrei care încearcă să-i acuze pe români de crime comise de puterea sovietică, pentru a nu înfuria marea putere rusă. Și se pune întrebarea: de ce în muzeul Holocaustului de la Washington și în alte incinte similare nu există nicio mențiune despre evreii exterminați în URSS?
https://translate.google.co.uk/?hl=ro&tab=wT&sl=fr&tl=ro&text=https%253A%252F%252Fioncoja.ro%252Fles-protocoles-du-kogaion-4

Păcat :(