MOȘU
32 aprobate

oricare@careofi.com
85.255.232.32

 

„Evreii sionişti sunt parţial vinovaţi de Holocaust”

3. O examinare integrală, repet, integrală a Holocaustului, a tuturor faptelor și ipotezelor pe care le presupune această teză; ne obligă să fim atenți la informația că deportarea evreilor în lagărele de concentrare s-a făcut, în cele mai multe cazuri, în conformitate cu listele întocmite de liderii comunităților evreiești! Nu toți evreii care trăiau în zonele controlate de naziști au avut experiența amară, adesea tragică, a deportării! Alegerea dintre evreii expuși deportării și cei care au rămas „acasă” nu a fost făcută întotdeauna de autorități, ci mai des de oficialitățile evreiești, liderii comunității evreiești. Dacă este de crezut rabinul șef Moishe A. Friedman al Vienei [vezi anexa 6, interviul publicat în „Zur Zeit” nr. 48/03 și reprodus în „Points Cardinals”, nr. 1-2 (157-158) 2004], un criteriu religios funcționa și în această perioadă. Un criteriu confesional, care a constat în „selectarea” evreilor destinați deportarii și, foarte probabil, în exterminarea pe care aceasta o presupunea! Nazismul devine astfel o oportunitate de a găsi și aplica soluția finală la diferențele și disputele religioase, venite din interiorul comunității evreiești mondiale. O ipoteză care va fi verificată cu mare atenție, fiind bine cunoscute în istorie ravagiile fanatismului religios, intoleranței religioase, sectare.

Este timpul ca cei care gestionează moștenirea Holocaustului și beneficiile acestuia să ne lumineze asupra acestui punct: după ce criterii a acționat comunitatea evreiască din Germania și din alte țări atunci când i-au trimis pe unii evrei în lagăre de concentrare, în timp ce i-a ajutat pe alții. le salvează viețile? Sunt corecte acuzațiile pe care unii evrei le fac împotriva mișcării sioniste și de ce n-ar fi? Aceasta include acuzația de a fi participat la Holocaust pe aceeași parte a baricadei ca și naziștii (cf. declarația rabinului șef Moishe A. Friedman: „Evreii sionişti sunt parțial vinovați de Holocaust și fac un rău extrem de evreilor credincioși de peste tot. lumea.(…) Atât bolşevicii, cât şi sioniştii nu aparţin în niciun fel, ca oameni fără credinţă, poporului evreu. Evreii strict tradiţionalişti au fost întotdeauna urmăriţi de aceste două mişcări. O atenție deosebită se atrage asupra afirmației că în Austria „până în 1938 mulți evrei credincioși s-au separat din motive religioase de această comunitate de cult israelită (J.K.G) care a colaborat cu autoritățile național-socialiste; și în cadrul căruia câteva mii de funcționari publici au supraviețuit fără nicio problemă celui de-al Doilea Război Mondial, grație colaborării lor. Adolf Hitler a dat personal ordinul de a menține J.K.G, ceea ce nu făcuse cu celelalte comunități de cult. (…) Această comunitate de cult israelit îi datorează lui Hitler privilegiul pe care nicio biserică creștină nu l-a avut; acela de a-și lăsa neplătite atribuțiile de membru și contribuțiile sale.

Devine astfel clar că liderii evrei din întreaga lume, implicați în administrarea moștenirii Holocaustului, au atât de multe de ascuns și se tem să facă publice toate aspectele legate de tragicul eveniment. Ei se sustrage și ascund complet problema vinovăției evreiești, a instituțiilor evreiești, la începuturile și cursul Holocaustului. Nu putem avea o discuție sinceră și serioasă cu privire la vinovăția românilor față de evrei în aceste condiții! Partea română și-a dovedit de mai multe ori buna credință, seriozitatea și sinceritatea sa, disponibilitatea de a identifica vinovații și de a-și asuma responsabilitatea pentru fapte. Este timpul ca reacția de reciprocitate să aibă loc de partea evreilor.

Astfel, cei care acuză regimul lui Ion Antonescu că a dus o politică criminală împotriva evreilor, că ar fi declanșat un genocid antievreiesc, de un Holocaust care a produs sute de mii de victime în rândul evreilor, cei de acolo au obligația elementară de a dați o explicație faptului că liderii comunității evreiești din România, și mai ales liderii evreilor sionisti din România au întreținut întotdeauna relații excelente cu guvernul Antonescu, cu însuși Mareșalul Antonescu. Mai mult, dacă regimul Antonescu ar fi produs sute de mii de victime evreiești, atunci atitudinea liderilor evrei ca Filderman, Safran, Benvenisti, Zissu, Gingold și atât de mulți alții trebuie încadrată corect moral și legal ca un act de complicitate la Holocaust. . De complicitate cu ucigașii propriului popor, un act de trădare a intereselor fundamentale evreiești. Nu mai înțelegem, deci, onorurile la care acești lideri
Evreii au avut partea lor după 1945, din partea evreilor mondiale, din statul Israel însuși. Asta în situația în care acești evrei au întreținut relații excelente cu guvernul mareșalului Antonescu, chiar cel care astăzi este acuzat că a ucis sute de mii de evrei!
https://translate.google.co.uk/?hl=ro&tab=wT&sl=fr&tl=ro&text=rs%20juifs%20ont%20eu%20part%20apr%C3%A8s%201945%2C%20de%20la%20part%20de%20la%20communaut%C3%A9%20juive%20mondiale%2C%20de%20la%20part%20de%20l%E2%80%99Etat%20d%E2%80%99Isra%C3%ABl%20lui-m%C3%AAme.%20Cela%20dans%20la%20situation%20o%C3%B9%20ces%20juifs%20ont%20entretenu%20des%20relations%20excellentes%20avec%20le%20gouvernement%20du%20mar%C3%A9chal%20Antonescu%2C%20celui%20m%C3%AAme%20qui%20est%20aujourd%20%E2%80%98hui%20accus%C3%A9%20d%E2%80%99avoir%20assassin%C3%A9%20des%20centaines%20de%20milliers%20de%20juifs!&op=translate