Reacția Noii Drepte în cazurile Zărnescu și Dobrescu

Noua Dreaptă a făcut sâmbătă, 20 ianuarie, o declarație politică, în fața Tribunalului Municipiului București, prin care se exprimă în total dezacord cu acțiunile de reprimare brutală a libertății de exprimare, înfăptuite de actualul regim globalist.

Noua Dreaptă protestează față de condamnarea la închisoare a domnului colonel(rez) Vasile Zărnescu pentru „crima” de a pune la îndoială versiunea oficială a regimului cu privire la un fapt istoric și anume la Holocaust.

Noua Dreaptă consideră că libertatea de a pune la îndoială sau a critica teorii istorice și nu numai, este mai presus de orice. Că legile în virtutea cărora a fost condamnat dl. Zărnescu sunt imorale, anticonstituționale și nu își au locul într-o societate pe care ne-o dorim liberă de orice fel de cenzură. Că suntem, cu toții, datori să luptăm împotriva reprimării libertății, împotriva cenzurii, și pentru o societate în care niciun fel de critică, la adresa regimului și a colaboraționiștilor săi, să nu fie pedepsită cu închisoarea.

Noua Dreaptă condamnă, de asemenea, acțiunile de intimidare, de către regimul politic actual, prin deschiderea unui dosar penal, împotriva profesorului Florin Dobrescu. Acesta, în calitate de președinte al Fundației Ion Gavrilă Ogoranu, a derulat, pe parcursul anilor, diverse activități cultural-educative, memoriale și de promovare a adevărului istoric cu privire la lupta anticomunistă din România, activități care au intrat, adeseori, în contradicție cu dogmele și ideologia acestei secte demente antiromânească, antieuropeană și anticreștină, care s-a infiltrat în poziții de decizie în Statul Român.

Protestul de sâmbătă a fost doar semnalul de declanșare a unei campanii de recucerire  a drepturilor și libertăților pierdute, pas cu pas, pe nesimțite, în ultimii ani. Campanie care, într-un final, nu poate avea decât un singur rezultat: abrogarea tuturor legilor liberticide și desființarea cenzurii! Deocamdată, Noua Dreaptă este singurul partid care s-a poziționat clar și fără echivoc în favoarea libertății de exprimare, dar încă mai așteptăm alături de noi și suntem dispuși să colaborăm cu toate forțele patriotice libere din Țară, pentru a pune, împreună, umărul la reclădirea României libere.

Cerem renunțarea la procesele politice, eliberarea și reabilitarea tuturor deținuților politici condamnați în baza acestor legi represive și antinaționale.

Noua Dreaptă îi cheamă pe români să nu tacă acum, să nu se lase intimidați de încă o sursă generatoare de frică, să se coaguleze în jurul celor care mai vor să simtă și să gândească românește, liber și demn, să fie sprijin pentru frații și surorile lor în nevoie.

TRĂIASCĂ ROMÂNIA LIBERĂ!