Akritas
3 aprobate
http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1224425&title=video-protest-al-unor-crestini-ortodocsi-la-muzeul-taranului-roman-acolo-unde-progresistii-proiectau-filmul-cu-homosexuali-120-de-batai-pe-minut-crestinii-au-strigat-hei-soros-leave-the-kids-alone-si-au-cantat-in-sala-pazeste-doamne-poporul-tau-

Mai mulți români creștin-ortodocși cu icoane în mâini au inceput să cânte „Mântuiește Doamne, poporul tău!” si Imnul României în timpul difuzării la Muzeul Țăranului Român, a filmului cu homosexuali ce au SIDA, „120 de Bătăi pe Minut”.

Filmul cu homosexuali rula, duminică seara, la Muzeul Țăranului Român

Credinciosii aveau în mîine icoane și pancarte cu mesaje precum „România nu e Sodoma și Gomora” și „Hey Soros! Leave the kids alone!” – „Hei SOROS!, Lasă copiii în pace!”.

Filmul cu Homosexuali a fost în cele din urmă întrerupt. În sala de cinema și-a facut apariția și Poliția.

Oamenii care au intrerupt filmul spun ca „este inadmisibil sa fie proiectat un film cu Homosexuali”, la Muzeul Țăranului Român, care „e un centru spiritual al poporului român, popor care e creștin ortodox” .

Ei au criticat „proiecția unui film cu homosexuali”, chiar la Muzeul Țăranului Român : spunând că „țăranul român este crestin ortodox cu frica lui Dumnezeu” și nu „un ateu homosexual”.

Manifestanţii au început să spună în sală rugăciuni si să intoneze cântece religioase şi imnul naţional, cerând explicaţii privind autorizarea difuzării filmului.

Ei au spus că şi-au cumpărat bilete în mod special pentru a putea protesta şi au dat vina pe George Soroş şi pe ambasadele străine care influenţează negativ generaţia tânără prin propaganda homosexuală pe care o susțin și o finanțează.

„Ruşine, Ruşine să vă fie!”, au strigat protestarii creștini către cei care proiectau filmul cu homosexuali și către cei prezenţi în sala de cinema care veniseră să vadă filmul cu homosexuali şi au continuat să cânte cântece religioase printre care „Păzește Doamne, Poporul Tău”…

„Acest film va distruge vieţile tinerilor din România şi dacă nu ar fi existat banii lui Soros, acest film nu ar fi fost proiectat în cinematograf la Muzeul Țăranului Român”, a fost explicaţia unuia dintre protestatari.

Protestarii creștini care au cântat în sală mai multe cântece creștine („ca un fel de exorcizare a locului” potrivit opiniei cuiva care a fost prezent), au spus că nu reprezintă nicio asociatie, că au venit în nume personal și că singura lor afiliație e că „sunt membri ai poporului român”

CINSTE ROMANILOR ADEVARATI CARE AU PROTESTAT FATA DE BLASFEMIA INDREPTATA DE STRAINII CARE AU OCUPAT INSTITUTIILE STATULUI, IMPOTRIVA TARANULUI ROMAN, CARE A APARAT TIMP DE 2000 DE ANI, CREDINTA STRABUNA SI PAMANTUL STRAMOSESC LA POSADA, ROVINE, CALUGARENI, VASLUI, PLEVNA, MARASESTI, OITUZ….CINSTE LOR !!!