G
118 aprobate

gert.frau@yahoo.com
89.136.113.152
Eu nu înțeleg care-i scopul acestor recensăminte dacă statul are deja toate informațiile în sistem și poate astfel spune câți cetățeni sunt în țară sau peste hotare, ce proprietăți au și cum poți să-i jefuiești mai bine, câți au murit și câți s-au născut. Am siguranța că corupția este încă destul de mare, deși se ascund mai bine. Mă uit la pensionari și observ că statul le-a dat trei carduri în lunile din urmă, unul pentru pensie, unul pentru ajutorul de 200 de lei odată la două luni, bani pe care ești obligat să-i cheltuiești numai în anumite lanțuri de supermarket, și încă unul pentru acele amărâte de bonuri care se dădeau odată, dar acum sunt în bani. Totul se putea reduce la un singur card, dar nu. Trebuie să sifoneze unii niște bani? După ce că majoritatea populației primește o pensie de rahat, îi mai pune și pe drumuri pe bătrâni. Nu mai zic de hârțogăraia (permise, acte) pentru care te puneau pe drumuri mereu. Nu știu cum e acum. În plus mai dau și pensii acelor escroci de evrei sau pensii speciale și pensionări pripite ale unor categorii profesionale.

Îmi dau seama că divaghez aici, dar este o tendință îngrijorătoare a acestor neghiobii care conduc România spre și mai multă sărăcie.
Dacă așa înțeleg idioții ăștia că se face treaba, nu-i de mirare că suntem cu un picior în groapă. Ce stat incompetent mai este acesta care mărește birocrația constant, deși cheltuielile nu se acoperă prin veniturile la buget. În loc să micșorezi și să informatizezi totul, să elimini din birocrație, să concediezi niște mutători de foi și să închizi clădiri publice, faci cum ști tu că-i mai prost pentru stat, deși suntem într-o criză economică care nu se mai termină. Dinadins vor să falimenteze statul, la fel cum fac în democrații în Statele Unite sau olandezii cu fermierii lor. Până la un punct înțelegi faptul că corupția se poate croniciza, dar eu cred că sunt acțiuni concertate de a distruge statalitatea clasică, așa cum o cunoșteam noi, și să se prăbușească totul pentru ca o elită transnațională să preia frâiele conducerii planetei și să formeze un stat global. Probabil că vom afla cândva că mulți politicieni sunt membrii unor organizații secrete. Nu e ca și când au ținut sub secret absolut acțiunile care urmează să le ia.