De ce revin asupra „pandemiei” Covid
Av. Dan Cristian Ionescu 24 Noiembrie 2021
DC Ionescu-PanCovid

În ultimele 18 luni, fără a fi medic, am scris despre covid mai mult decît despre toate celelalte teme la un loc. Punctele mele de vedere personale se refereau exclusiv la ce mă pricep, respectiv la avalanșa de minciuni prezidențiale și guvernamentale, la jaful bugetar savîrșit sub acoperirea pandemiei, la încălcarea drepturilor constituționale și alte abuzuri. Din punct de vedere medical, nu am facut decît să prezint punctele de vedere ale unor medici de prestigiu români sau străini, credincioși jurămîntului depus, necumpărați de „Big Pharma” și O,M,S.

Și atunci poate vă întrebați de ce mai scriu și ce pot să mai scriu. Simplu. Scriu fiindcă avalanșa de minciuni de care vorbeam continuă și mai accentuat, și mai criminal. Văd cum vaccinul ucide, găsesc statistici din alte state cu numărul victimelor acestuia. Numai în țara lui Iohannis și Cîțu, Arafat și Gheorghiță nu moare nimeni răpus de vaccin. Văd că în lume mor mai mulți vaccinați decît nevaccinați – în România, Gheorghiță ne anunță că este invers. Iar de la buget zboară banii pentru momirea și premierea celor pe care eu îi văd ca pe niște sinucigași.

Ce pot să mai scriu? Iată ce.

În a doua jumătate a secolului trecut a apărut ideea eutanasierii pensionarilor. Întîi, evreul american Paul Ralph Ehrilch (1968), urmat de evreul american Henry Kissinger, secretar de stat al S.U.A. (1973) și de evreul francez maghrebian Jacques Attali, primul președinte al B.E.R.D. (1981). De la uciderea doar a pensionarilor, ideea genocidului s-a extins: evreica americană Ruth Bader Ginsburg, judecătoare la Curtea Supremă a S.U.A. (!) a propus uciderea „dușmanilor noștri” iar evreul australian Peter Singer este susținător al avortului post-natal (adică uciderea pruncilor). Să nu mă acuze nimeni de antisemitism, nu este vina mea că adepții genocidului sunt evrei.

La 21 aprilie 2016 în „Justițiarul” a apărut articolul în care am dezvoltat aceste viziuni criminale[1].

În cartea „Codul lui Lucifer”, printre povețele pe care diavolul le dă supușilor săi în vederea reducerii populației lumii, scriam: „Suprapopularea planetei este o mare problemă – acţionaţi şi voi, nu vă lăsaţi doar în grija mea. Toate revoluţiile în umbra cărora aţi fost voi s-au dovedit în final tot în folosul vostru: averi tot mai mari, tot mai multe drepturi, tot mai multă putere. Dar o răzmeriţă mondială iscată de foamete, vă poate mătura. Aveţi grijă ca populaţia planetei să fie permanent în limitele hranei pe care planeta o poate asigura. Să supravieţuiască cine trebuie, iar surplusul să moară.

Eu vă ajut cu bolile noi pe care le trimit peste oameni.

Din laboratoarele armatei şi serviciilor secrete americane, am scos SIDA, ebola, sporii de antrax şi alte boli omeneşti, necunoscute pînă acum; am scos pesta porcină, boala vacii nebune, gripa aviară şi alte boli de animale, necunoscute pînă acum. De aici, le-am răspîndit în celelalte ţări. Şi încă se lucrează la boli noi. Chiar dacă se anunţă pandemii false, şi ele sînt profitabile: la fiecare, se vor vinde sute de milioane de doze de vaccin inutile – adică, un alt profit enorm”.

În ultima ediție, a cincea, care este pe internet, această « profeție » este la pag. 100.

În anul 2009 am trimis prietenilor un mail în care atrăgeam atenția asupra prorocirilor făcute de mine în carte (terminată pe 31 martie 2007, în noaptea Floriilor) care se împliniseră în cei doi ani care trecuseră. După ani de zile am retrimis același mail și regretatului Marius Albin Marinescu. Iar acesta a transformat mail-ul în articol și l-a postat ca atare la data de 1 mai 2018[2].

La data de 30 decembrie 2020 în „Incorectpolitic” și pe „ioncoja.ro” a apărut articolul[3]. În acest articol am expus pe larg toate motivele pentru care eu nu mă las pradă vaccinului. Eu nu pot să mă dezic de ceea ce am prezis acum 15 ani. Nenumărații preoți, stareți, simpli călugări care mi-au citit cartea, au spus că a fost inspirată de Dumnezeu. Cine vrea să creadă, să creadă. Cine nu, nu.

Nu dau nimănui sfaturi, dacă să se vaccineze sau nu. Am spus doar cum văd eu lucrurile și de ce nu mă vaccinez. Dacă greșesc, voi plăti pentru asta. Dar dacă nu greșesc (și sunt sigur că nu greșesc) și totuși mă vaccinez, atunci asta echivalează cu sinuciderea.

Lumea a fost împărțită în două tabere diametral opuse care se radicalizează permanent, vaccinații și antivacciniștii. În mod evident, după cum spunea „gînditorul” din WC-ul palatului Cotroceni, într-una din aceste tabere sunt cei prudenți, precauți, iar în cealaltă sunt proștii. În curînd, vom vedea cine are dreptate, cine a fost prudent și cine a fost prost.

Aranjament grafic – I.M.

––––––––––––
[1] https://www.justitiarul.ro/sa-ucidem-pensionarii/ – 21 aprilie 2016
[2] https://www.justitiarul.ro/codul-lui-lucifer-scris-de-dan-cristian-ionescu-oracolul-redactiei-justitiarul/ – 1 mai 2018
[3] https://www.incorectpolitic.com/de-ce-nu-ma-vaccinez/ – 30 decembrie 2020