Iulian MARES
85 aprobate

iuliuss_m@yahoo.ca
86.34.175.10

 

Vorbim de propaganda isterica?
Iata un exemplu:
”Armata rusa a distrus 30 de laboaratoare de arme biologice ale NATO, Mossad, Frantei, Germaniei, UK si CIA.
Sub combinatul metalurgic era cel de-al 31-lea laborator de arme biologice, cel mai mare, al CIA si NATO.
Armata rusa a eliberat peste 35 de mii de copii rapiti de traficantii de copii protejati de khazarul drogat Poponel Zelensky.”
Cine a confirmat asa ceva?

*Celor care sunt plecati pe fenta si va patineaza musca pe creier!
Nu uitati ca daca exista un MÂINE si ROU i se poate intampla ceea ce i s-a intamplat UKR!
Ce, nu am mai auzit in istorie ca ROU este un stat imperialist, o adevarata temnita a popoarelor, ca trebuie sa devenim cel mult un stat federal?
Ce va putea opri etiketa de drogat pusa Presedintelui si Premierului ROU? (cu unul nici nu prea am fost departe de adevar!)
Ce, nu se pot etiketa ca laboratoare de cercetare bacteriologica tot lantul unor clinici si laboratoare medicale, spre exemplu care incep cu S/M?
De unii nu se prinde nimic din aceasta inventie odioasa numita Razboi Hibrid! Și nu eu sunt vinovatul…
!!!”Armata rusa a eliberat 35 de mii de copii traficati” asa cum a eliberat detinutii din lagarele de munca fortata ale lui Hitler, furandu-le si bruma de mancare lasata de paznici….!
Unii nu pot rationaliza kestiuni de drept international cu cele istorice! Dar IRANUL de ce nu vrea sa fie Imperiul Persan caci i s-au ”furat teritorii”? Dar Kurdistanul de ce nu este fiintat?
Eu zic sa incepem cu Imperiul Incaș si cel al Africii Centrale!!!!
Nu mi-e frica sa lupt pentru o cauza si nici de prosti nu imi este teamă, ci de Perenitatea Eternității lor, pentru ca la noi, mai mult decat la alții, Mama Proștilor este mereu gravida!
***Domne, cand hotarele tarii, recunoscute mondial, iti sunt calcate efectiv, ce pielea ursului mai vrei? Sa construiesti sofisme? Fabrica cate vrei, insa fara pretentia de a fi acceptate!
!!!!!!!Truismul este cat mai evident: RuSSia a pornit morisca revizionismului teritorial din secolul trecut, premergator WW2!!! A se vedea aliatii ei europeni si cauza pt care o sustin mai pe fata, mai pe dos!!!
Si stii ce este periculos?
Faptul ca nu putem prefigura cum va fi oprita si starpita…
!!!!!!!Faptul ca 2,5 mil de oameni au strans cateva milioane de Euro in 3 zile demonstreaza fara tagada un lucru: ca acei oameni se tem rau de dreptatea RuSSiei!