CD
759 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Se pare ca inspiratul autor al pamfletelor, ieseanul Albert Toma, a avut o intalnire la un inalt nivel energetic cu martorii lui iehova care tocmai evadasera din iadul antlantoid si i-au marturisit manevrele initiatilor de la Davos ce vor sa ne faca fericiti pe gratis, prea le stie pe toate.

PROIECTUL DE ȚARĂ AL COLONIEI
De Albert Toma

Sunt mulți cei care au râs de guvernul de pene-lepre, subliniind că sunt o adunătură de idioți și iresponsabili, cu gândul doar la furăciuni și împrumuturi cât mai mari, pentru a-și satisface clientela mafiotă. Că deh, se apropie „alegerile”, și pene-leprele vor să convingă pe toți nătărăii să-i voteze.

Dar acum adevărul începe să iasă la iveală, sub conducerea înțeleaptă a primului idiot al țării, pene-leprele s-au constituit într-o adunătură de inteligenți ce reușește pentru prima dată în ultimii 30 de ani să creioneze un proiect de țară, solid și vizionar. Nu vă uitați la ei că par și se comportă ca niște imbecili, ei sunt foarte inteligenți, doar că toți sunt asimptomatici.

Punctul principal al proiectului de țară trasat de penelepre se referă la depistarea și internarea forțată a infectaților cu guvidul ghebos. Programul se va întinde pe următorii 30 de ani, timp în care pene-leprele speră ca turmele uriașe de nătărăi să-i voteze în continuare, pentru a-și putea duce programul la bun sfârșit. Întrucât specialijdii și specializdele în guvizi apreciază că între 30 și 50% din populație sunt infectați asimptomatici, pene-leprele plănuiesc să slobozească hoarde de eroi medicali în combinezoane și dotați cu arcane, pentru a prinde cât mai mulți cetățeni, în vederea testării cu forța.

Evident, jumătate din ei vor fi depistați ca pozitivi asimptomatici, vor fi vârâți în izolete și internați în noile spitale-pușcării ce vor fi date în folosință în curând. Obiectivul este să ajungem în scurt timp la un milion de locuri în aceste pușcării medicale.

Din păcate, cu durere constată zilnic pene-leprele, există printre noi o mulțime de contestatari ai acestor politici nobile de internare și tratare cu forța a asimptomaticilor. Oameni cu creiere și suflete mici, oameni ce nu înțeleg această latură profund umanistă a politicii pene-leprelor. Oameni lipsiți de spiritualitate și idealuri înalte, oameni ce se preocupă doar de chestii materiale. Agricultură, industrie, comerț, turism, alimentație, servicii, utilități, asemenea chestii îi preocupă pe oamenii mici.

Ei se tem că nu vom avea ce să mâncăm la iarnă… Doamne, e absolut jenant la ce se pot gândi unii… Da’ lăsați, fraților, prostiile astea ridicole! Încercați să scrieți o poezie, sau să citiți o carte bună, „Pas cu pas”, „Primul pas”, de exemplu. Sau să urmăriți cu sufletul la gură evoluția infectărilor de guvid. Sau puteți să faceți donații în fondurile destinate luptei cu guvidul ghebos…

Puteți face o mulțime de chestii, dar încercați să vă desprindeți de mercantilismul ăsta josnic și păgubos.
Să nu credeți că adunătura de penelepre nu mai are și alte puncte în programul pe următorii 30 de ani. Au hotărât să aloce 10% din PIB pentru îmbunătățirea condițiilor de viață și pentru protejarea Gândacului Morimus Funereus (Gândacul Croitor al Stejarului). Vi se pare mult 10%? V-am spus eu că sunteți oameni mici, cu suflete mici! Cum să fie mult?

E încă prea puțin! Gândiți-vă, sub conducerea pene-leprelor, PIB-ul se prăbușește vertiginos, iar 10% din PIB-ul anului viitor vor mai însemna doar 1% din PIB-ul anului trecut. Deasemenea, în lumina noilor reglementări adoptate de suedeji (cei mai educați și inteligenți asimptomatici europeni) pentru bunăstarea câinilor și pisicilor, pene-leprele vor să mai aloce 10% din PIB pentru ca să transpunem și la noi aceste înțelepte măsuri, pe cât posibil în regim de urgență. Iată, spicuim câteva dintre ele:
– Pisicii trebuie să i se ofere contact social în fiecare zi.
– Pisica ar trebui să aibă ocazia să zgârie / să-și ascută ghearele în fiecare zi.
– Pisica ar trebui să aibă acces la un loc confortabil pentru odihnă.
– Pisica trebuie să aibă acces la spații ascunse și spații pentru cățărare.
– Pisicii trebuie să i se ofere posibilitatea de a-și satisface nevoile dietetice și de vânătoare.
– Pisicii trebuie să i se ofere stimulare mentală.
Realizați cât sunt de importante aceste măsuri? Și cât de urgente?

Cam ăsta ar fi minunatul program de țară al pene-leprelor. Dacă doriți, puteți veni cu noi propuneri. Totuși, dacă vreți să nu vă faceți de râs, încercați să vă înfrângeți egoismul ce vă domină, nu mai vorbiți despre mâncare, căldură, confort material și alte asemenea baliverne.

Gândiți-vă la obiective înălțătoare. În loc să vă gândiți la hrana trupului, gândiți-vă la hrana sufletului! Uite, o idee cu care mă tem că vor veni pene-leprele. Să luăm și noi exemplu de la nemți, să importăm și noi măcar câteva sute de mii de migranți de culoare și să-i găzduim la noi, că are balta pește. Dar nu pentru a-i pune la muncă, doamne ferește! Ci pentru a le oferi o viață îmbelșugată și confortabilă.
Și pentru a le săruta picioarele și a le cere iertare în genunchi că au fost discriminați. Ana Genunchereasa ar putea să ne arate cum se face.