„Profitorii Holocaustului trebuie făcuți de rușine!”

2022-05-20T21:43:04+03:0020 mai 2022|Holocaust|

Interviu cu profesorul Finkelstein: „Pentru a preveni o reapariție a antisemitismului, profitorii Holocaustului trebuie să fie expuși public.”

17 decembrie 2021|Holocaust

 

Ce este ceea ce
numiți „afacerea farsei Holocaustului” , profesore Finkelstein?

„Dacă toți cei care pretind că sunt supraviețuitori sunt într-adevăr unul… atunci pe cine a ucis Hitler?”

(Prof. Finkelstein)

Finkelstein
„Holocaustul este o marfă și o bază de putere!”

Prof. Finkelstein (poza)

Următoarele întrebări sunt fictive; ele rezultă din declarațiile lui Finkelstein așa cum sunt reproduse inițial mai jos sau din citatele indirecte ale lui Finkelstein din ziarele relevante. Întrebările provocatoare și fictive puse sunt menite să sublinieze puterea explozivă a jurnalismului Finkelstein. În același timp, aceste întrebări provocatoare și fictive au scopul de a denunța încălcările drepturilor omului în RFG. Deși „constituția” RFG îi definește pe toți oamenii ca fiind „aceiași”, fiecărui german amenințat cu închisoarea îi este interzis să spună ceea ce Finkelstein are voie să spună și să publice nederanjat în RFG.

Sunt reprezentările oficiale ale Holocaustului legate de educație sau de fraudă?

FINKELSTEIN a citat indirect: The London Times descrie chestiunea drept „Holo-Cash.” Finkelstein vede conducerea evreiască din SUA ca fiind coruptă. Este orice altceva decât o reflectare a realității, pe care doar el o percepe prin norii mistificării și demagogiei care a trădat. mii de laici, savanți și intelectuali.

Cine sunt principalii vinovați în industria Holocaustului și unde își au ei baza de putere politică?

FINKELSTEIN a citat indirect: Potrivit lui Finkelstein, principalul vinovat din întreaga lume este industria Holocaustului. Această industrie este formată din oficiali israelieni, avocați grasi, agenți evrei și sioniști nemilosi, toți fiind bine plasați în cercurile politice americane.

Există o conspirație evreiască care își propune să încaseze în lume și să-și consolideze puterea globală?

FINKELSTEIN: De fapt, conspirația evreiască intenționează să încaseze instituții și comunități nevinovate precum băncile elvețiene, companiile industriale germane și proprietarii est-europeni de proprietăți evreiești expropriate (încasarea este cuvântul preferat al lui Finkelstein în legătură cu industria Holocaustului). Toate acestea sunt făcute pentru a consolida puterea și influența evreiască.

Holocaustul a fost inventat, dacă da, de către cine și de ce?

FINKELSTEIN: Holocaustul a fost inventat pentru a oferi legitimitate uneia dintre cele mai periculoase puteri militare din lume – Israelul. Israelului i se permite astfel să se prezinte ca un „stat victimă” și, în același timp, oferă „cel mai de succes grup etnic din SUA, evreii, imunitate la critică”. Toate acestea dau naștere la corupția morală care este de obicei asociată cu o astfel de imunitate.

Afacerile industriei Holocaustului sunt conduse de iudaismul american?

FINKELSTEIN a citat indirect: Din punctul de vedere al autorului, iudaismul organizat din America este singurul responsabil pentru afacerile industriei Holocaustului. Acești evrei „ordonează celor care sunt cel mai puțin capabili să se apere” precum băncile elvețiene. Ei au boicotat institutele și „au atras un milion de dolari suplimentar din SUA și aliații săi pentru asta”.

NEW YORK TIMES – CĂRȚI – 6 august 2000
De ce ni se spune că Holocaustul este unic?

FINKELSTEIN: Suferința unică vă oferă o revendicare unică!

Povestea Holocaustului este folosită ca armă?

FINKELSTEIN: Pentru a alunga criticile, elitele americane-evreiești „și-au amintit” de Holocaustul nazist; reatribuită ideologic a devenit o armă puternică…

Povestea Holocaustului este folosită pentru a trata în mod inuman neamurile/popoarele?

FINKELSTEIN: „Lumea vrea să-i extermine pe evrei… lumea a vrut întotdeauna să-i extermine pe evrei.”… Respectatul om de știință israelian Boas Evron dezaprobă această „lecție despre Holocaust a urii eterne a neamurilor”; el observă, „de fapt, ea echivalează cu generarea deliberată de paranoia… O astfel de mentalitate… tolerează în avans orice tratament inuman al neamurilor; căci, conform mitologiei predominante,” toți cei aflați în anihilarea iudaismului au colaborat cu naziștii”. și, prin urmare, evreilor li se permite totul în relația lor cu alte popoare.

Este afacerea Holocaustului ilegală?

FINKELSTEIN: Industria Holocaustului, susțin eu, este vinovată de „încasări duble”: însușirea ilegală de bani de la guvernele europene ca și de la supraviețuitorii efectivi ai persecuției naziste…

Numărul victimelor evreilor este falsificat pentru a putea încasa mai mult?

FINKELSTEIN: „Dacă toți cei care pretind că sunt supraviețuitori sunt într-adevăr unul… atunci pe cine a ucis Hitler?”

Sunt cei care se apără împotriva industriei Holocaustului și, prin urmare, ajung în închisoare ani de zile în Germania responsabili de antisemitism?

FINKELSTEIN: În primul rând, tacticile nemiloase și nemiloase ale industriei Holocaustului sunt cele care promovează antisemitismul.

Știe guvernul german că predă banii cetățenilor săi „șantajatorilor”?

FINKELSTEIN: În timpul negocierilor privind compensarea lucrătorilor forțați, m-am întâlnit în privat cu un membru al delegației germane care a spus: „Vreau să fiu sincer. De partea noastră, toți avem sentimentul că suntem șantajați”.

Sunt cercetătorii adevărului aruncați în închisori pentru ca „șantajatorii” din industria Holocaustului să poată funcționa netulburați?

FINKELSTEIN: Nemulțumiții sunt tăiați de „corectitudinea politică”, [dar] nemulțumirile vor continua să fermenteze.

Ce trebuie făcut pentru a preveni antisemitismul? Nemulțumiții ar trebui să fie vânați în continuare (cum este practica în Germania) sau trebuie să fie expuși profitorii Holocaustului?

FINKELSTEIN: Pentru a preveni o reapariție a antisemitismului, profitorii Holocaustului trebuie să fie expuși public.

Este Holocaustul evident (conform legislației germane, ar trebui să fie un fapt stabilit și cunoscut de toți) sau este încă neexplorat și, prin urmare, ar trebui explorat în continuare? În Germania intră în închisoare toți cei care au strâns documente și dovezi criminalistice care se abat de la liniile directoare oficiale ale industriei Holocaustului!

FINKELSTEIN: Sunt profund convins că Holocaustul nazist trebuie cercetat. Dar putem învăța ceva substanțial doar dacă și numai dacă industria Holocaustului este închisă…

Dogmatismul Holocaustului împiedică adevărul istoric despre național-socialism?

FINKELSTEIN: Dogmatismul Holocaustului ne împiedică să înțelegem dimensiunile individuale și istorice decisive ale național-socialismului…

Pot „șantajatorii” industriei Holocaustului să acționeze moral dacă prețuiesc suferința evreiască mai mult decât suferința non-evreilor?

FINKELSTEIN: Distincțiile morale dintre suferința „noastre” și suferința „lor” sunt ele însele o batjocură a moralității. „Nu ar trebui să comparați” este mantra șantajatorilor morali.

Süddeutsche Zeitung – Feuilleton – vineri, 11 august 2000
Este liberalitatea, libertatea RFA, doar o legendă fondatoare, un mit? Este RFG chiar un obiect al industriei Holocaustului, care persecută orice îndoială care apare ca sacrilegiu (blasfemie)?

FINKELSTEIN: Îndoiala de unicitatea istorică a Holocaustului este un sacrilegiu nu numai în contextul evreiesc. Și în Germania, acest lucru atinge mitul fondator al conștiinței liberale germane de după război.

Industria Holocaustului operează cu un număr fals de victime?

FINKELSTEIN: Conferința pentru revendicările evreiești argumentează cu cifre și pretenții false în negocierile de compensare pentru muncitorii sclavi naziști.

Este pervers să te vezi drept făptuitorul ales și, prin urmare, să numești Auschwitz-ul incomparabil, de neînțeles?

FINKELSTEIN: Aici, de exemplu, ar trebui să ne gândim dacă ancorarea profundă a incomparabilității și neînțelesului Auschwitz (…) provine și dintr-o conștiință pervertită germană de a fi ales.

Să fie disprețuiți cei ca Elie Wiesel, care a mitologizat istoria lagărului de concentrare, a făcut din el o religie și s-au făcut preoți ai Holocaustului?

FINKELSTEIN: Este de înțeles că disprețul special al lui Finkelstein se aplică celor care continuă să răspândească ceea ce el numește „mitologizarea Holocaustului”, mai ales a lui Elie Wiesel, „marele preot al sacralizării Holocaustului”.

Este preotul Holocaust Elie Wiesel un mincinos și un înșelător?

FINKELSTEIN: Wiesel, potrivit lui Finkelstein, este o fantezie frauduloasă a cărei autobiografie este parțial pur fictivă și care trăiește foarte confortabil din a proclama misterul Holocaustului în întreaga lume – „pentru o taxă standard de 25.000 de dolari plus mașină și șofer”.

Este Holocaustul o atracție turistică cu suveniruri?

FINKELSTEIN: Într-adevăr, Auschwitz a devenit de mult timp nu doar un cifr cultural pentru răul suprem, ci și o atracție turistică cu suveniruri și broșuri de călătorie.

Este Holocaustul nimic mai mult decât o marfă și o bază de putere pentru liderii evrei?

FINKELSTEIN: Holocaustul este o marfă și o bază de putere.

Înseamnă cartea lui Finkelstein Industria Holocaustului un atac asupra RFG?

FINKELSTEIN: [Cartea lui Finkelstein] se citește în contextul german ca un atac verbal asupra ultima ratio a Republicii Federale.

Povestea Holocaustului este folosită pentru a lumina lumea cu privire la soarta evreilor sub Hitler sau servește la smulgerea oricărei critici la adresa evreilor din nas?

FINKELSTEIN: „Holocaustul a fost o strategie de delegitimizare a oricărei critici la adresa evreilor”.

Berliner Zeitung – Articol din 11 august 2000
Este adevărat că chiar și oficialii de rang înalt al Holocaustului, cum ar fi directorii muzeelor ​​Holocaustului, sunt corupți și își adaptează convingerile Holocaustului în favoarea puterii și a profitului?

FINKELSTEIN: Un director al Muzeului Holocaustului din Israel, Jad Vaschem, a permis chiar să fie corupt de industria Holocaustului. El a avut convingerile lui adaptate pentru putere și profit. .

Au inventat evreii obișnuiți poveștile de la Auschwitz pentru a face bani?

FINKELSTEIN: Mulți evrei și-au inventat trecutul pentru a crea condițiile pentru a face bani. „Dacă toți cei care pretind că sunt supraviețuitori sunt de fapt unul”, obișnuia mama mea, „atunci pe cine a ucis Hitler?” Supraviețuitorii sunt acum considerați sfinți seculari, nimeni nu îndrăznește să le pună la îndoială pretențiile. Un colaborator la un site web despre Holocaust a susținut că, în ciuda faptului că a petrecut războiul la Tel Aviv, a fost un supraviețuitor al Holocaustului, deoarece bunica lui a murit la Auschwitz.

Poveștile supraviețuitorilor Holocaustului sunt credibile sau sunt foarte des falsuri care sunt folosite pentru exploatare?

FINKELSTEIN: Poveștile „supraviețuitorilor Holocaustului”, adică deținuții din lagărele de concentrare și eroii rezistenței, au fost întotdeauna o sursă de amuzament în familia mea. Părinții mei s-au întrebat adesea de ce am fost atât de indignat de falsurile și exploatarea Holocaustului nazist.

Este ceea ce învățăm oficial despre Holocaust un tribut adus suferinței evreiești sau servește pentru a face iudaismul mai puternic și mai mare?

FINKELSTEIN: Cea mai mare parte a ceea ce auzim despre Holocaust este fără valoare. Nu este un tribut adus suferinței evreiești, ci servește mai degrabă la întărirea iudaismului și la creșterea impactului acestuia. .

Sunt narațiunile despre Holocaust o armă cu care crimele împotriva umanității pot fi comise fără a putea fi criticate pentru aceasta?

FINKELSTEIN: Este cert că Holocaustul este o armă ideologică indispensabilă. Odată cu angajarea lor, una dintre cele mai periculoase puteri militare din lume, Israelul, care are un istoric teribil de încălcări ale drepturilor omului, a putut să se prezinte ca un „stat victimă”. Și cel mai de succes grup etnic din SUA, evreii, a primit, de asemenea, statutul de victimă. Profituri considerabile se acumulează datorită acestui rol captivant de victimă. Este deosebit de avantajos faptul că acest lucru creează o imunitate la critică, indiferent de cât de justificată este.

Inventează industria Holocaustului un număr de victime sau supraviețuitori?

FINKELSTEIN: Numărul supraviețuitorilor Holocaustului a fost în general estimat la 100.000 la sfârșitul războiului. Așa că astăzi nu mai mult de un sfert dintre ei (25.000) pot fi în viață… Prim-ministrul israelian a anunțat recent prin biroul său că există „aproape un milion de supraviețuitori ai Holocaustului în viață” astăzi. Motivul principal din spatele acestei revizuiri inflaționiste este clar evident. Este dificil să faci cereri masive de despăgubiri doar pentru o mână de supraviețuitori ai Holocaustului care sunt încă în viață.

Cel mai proeminent supraviețuitor al Holocaustului, Elie Wiesel, este într-adevăr un mincinos al Holocaustului?

FINKELSTEIN: Explicațiile grotești sunt acceptate fără comentarii. Elie Wiesel scrie în apreciatul său memoriu că, la vârsta de optsprezece ani și tocmai eliberat din Buchenwald, a scris „Critica rațiunii pure” – nu râde! – citiți în idiș. Wiesel scrie în aceeași carte: „La acea vreme nu aveam cunoștințe gramaticale de idiș. „Critica rațiunii pure” nu a fost niciodată tradusă în idiș. Și apoi Wiesel suspină în această carte:” Adevărul pe care îl prezint aici este neîmpodobit, fără vopsea. Pur și simplu nu mă pot abține.”

Industria Holocaustului răspândește minciuni deliberate?

FINKELSTEIN: Israel Gutman, director al Muzeului Holocaustului Jad Vaschem și profesor al Holocaustului la Universitatea Ebraică, spune: „Nu este important dacă Benjamin Wilkomirskis [dovada autobiografică a experiențelor sale de copil în lagărele de concentrare, care a fost acum expusă ca o fraudă] „Fragmente” este despre fraudă. Wilkomirski a scris o poveste prin care a trăit, asta e sigur… Nu este un escroc. Wilkomirski este cineva care a trăit această poveste în adâncul sufletului său.” Deci nu contează dacă Wilkomirski a petrecut războiul în lagăre de concentrare sau într-o cabană elvețiană. Wilkomirski este un supraviețuitor al Holocaustului pentru că „durerea lui este autentică”.

Care este adevăratul motiv pentru care industria Holocaustului șantajează miliarde? Este vorba de dreptate sau doar de bani?

FINKELSTEIN: Rabinul Arthur Hertzberg a spus: „Nu este vorba despre dreptate, este o luptă pentru bani”.

Ne interzice industria Holocaustului să investigăm Holocaustul pentru a putea continua exploatarea anormală fără critici?

FINKELSTEIN: Provocarea de astăzi este de a aduce Holocaustul nazist înapoi la nivelul rațional al cercetării. Abia atunci putem învăța din ea. Anormalitatea Holocaustului nazist nu este evenimentul în sine, ci industria exploatatoare care îl înconjoară .

Cum funcționează „afacerea farsei Holocaustului”?

FINKELSTEIN: Tom Bower afirmă într-un studiu că „lăcomia elvețiană a fost unică”. Că „personajul elvețian” constă în viclenie țărănească și ambiguitate. Bower spune că elvețienii nu sunt doar un popor deosebit de neprietenos care nu a produs artiști, eroi sau oameni de stat de la William Tell. Ei nu erau altceva decât colaboratori naziști necinstiți care au profitat de pe urma genocidului etc., etc. Dar niciunul dintre acești martori nu putea, potrivit lui Itamar Levin, redactorul unuia dintre marile ziare de afaceri din Israel, „să ofere vreo dovadă reală că au reținut. bani de la evreii morți.” În 1997, elvețienii au plătit 500 de milioane de dolari pentru a evita atacurile din industria Holocaustului. Cu toate acestea, în aprilie 1998 au început să cedeze presiunilor. În iunie, băncile au făcut „o ultimă ofertă” pentru 600 de milioane de dolari. În luna următoare, Elveția a fost amenințată cu sancțiuni severe de către SUA. În cele din urmă, Elveția s-a predat și a plătit 1,25 miliarde de dolari. La fel ca Elveția, SUA au refuzat, de asemenea, intrarea refugiaților evrei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Cu toate acestea, până în prezent, SUA nu a plătit despăgubiri pentru aceasta. La fel ca Elveția, arată raportul de cercetare, SUA au acționat ca un refugiu sigur pentru bunurile evreiești din Europa. Întrebarea este, ce s-a întâmplat cu conturile latente din epoca Holocaustului la băncile americane?

Este industria Holocaustului o „farsă de șantaj”?

FINKELSTEIN: În ultimii câțiva ani, industria Holocaustului s-a transformat într-o escrocherie de-a dreptul bazată pe extorcare. Industria Holocaustului a forțat Elveția să satisfacă rapid cerințele: „Supraviețuitorii Holocaustului nevoiași mor în fiecare zi”, a fost motivul. Dar, de îndată ce Elveția a semnat acordul de plată, nu a mai fost nicio grabă să plătească.

De ce Elveția nu are voie să facă ceea ce pretinde Israelul că face?

FINKELSTEIN: Cea mai senzațională acuzație care a fost adusă Elveției a fost că băncile elvețiene au cerut certificate de deces de la descendenții Holocaustului nazist. Băncile israeliene au cerut și certificate de deces [aceștia sunt acei evrei care și-au depus banii în băncile evreiești din Palestina înainte de război]. Cu toate acestea, se așteaptă în zadar ca „băncile israeliene ascunse” să fie denunțate în întreaga lume.

The Guardian, Londra, 13 iulie 2000

Un comentariu

 1. caroline gunderode 21 mai 2022 la 11:26 am - Raspunde

  Stimate Domnule profesor, nuuuu omiteti : O VIZIUNE GEOPOLITICA FOARTE DOCTA CU PRECIZARI FOARTE INTERESANTE :

  PROPUNE INTOARCEREA LA FORMULA „BISERICA IN MIJLOCUL SATULUI” PENTRU CA A FUNCTIONAT IN TRECUT : ASTA ESTE PROPUNEREA EI DUPA CE VA TRECE CRIZA SINISTRA CARE URMEAZA SI VA DURA VREO ZECE ANI CACI SISTEMUL MERGE CATRE ZID!!!
  –Iar raufacatorii vor muri si ei, dar abea dupa noi – probabil- dar vor fi pedepsiti in mod sigur acesti sociopati care vor sa distruga omenirea . Ce-i bun este ca macar ii cunoastem caci aroganta lor i-a scos din ascunzisuri !!!
  Valérie Bugault este Dr in drept de la Sorbona , a trecut de la drept comercial la geopolitica si analizeaza cu multa competenta legislatia financiara corupta de azi fata de ceea ce ar trebui sa fie ea .
  Tot ea considera ca nu exista „state falite sau falimentare” caci aceasta notiune se aplica doar unor elemente /structuri private, deci este total gresit si impropriu sa se vorbeasca despre state falite .Adica este o denumire abuziva .
  Ascultati musai:
  min 1:06-sau 1:07 „din anii 50 Rockefeller controla demografia prin ONU” !!!( evident cu planuri secrete)
  Ulterior spune lucruri ff interesante despre off shoruri – de acolo vine banetul cu care mafiotii controleaza guvernele – deponentii isi inchipuie ca le mai apartin banii – o naivitate!!!

  Valérie Bugault, auteure, avec Daniel Pilon et Sylvain Laforest
  Valérie Bugault, auteure, avec Daniel Pilon et Sylvain Laforest

  Valérie Bugault, auteure, avec Daniel Pilon et Sylvain Laforest
  Play

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top