Prof. Mihai Vinereanu, candidat la Senat din partea AUR: votul din 6 decembrie trebuie să sancționeze minciuna și impostura

 

În politică toți mint, dar sunt cazuri când unii mint prea de tot!

Ieri am auzit-o pe Alina Gorghiu la TV reluând minciuna cu care ne amețesc liberalii: cum că ei sunt singurii care și-au luat răspunderea să guverneze în plină criză, cu țara invadată de corona virus etc! Singurii care au acceptat să se sacrifice!… Nimic mai fals. Când li s-a dat guvernarea – în condiții de crasă ilegalitate, nu era vorba de nici un virus, iar când au apărut primele semne au spus, prin purtătorul lor de cuvînt Johannis, că este o gripă obișnuită, iar țara trebuie să-și vadă de parcursul ei și să țină mintenaș alegeri anticipate. Aceasta a fost singura idee liberală de guvernare: alegeri anticipate. Au considerat că trebuie să profite de sondajele favorabile lor și să câștige alegerile parlamentare, adică să se instaleze pentru 4 ani la o guvernare legală și legitimă!

Altă minciună: criza sanitară se datorează nepăsării PSD-ului, care a neglijat problemele din sistemul sanitar! Altă minciună! În bugetul conceput de PNL pentru 2020, sumele alocate sănătății au fost diminuate cu 23% în raport cu bugetul PSD-ist din anul anterior! Cum poți să faci tărăboi pe tema grijii liberalilor față de sănătatea publică atâta vreme cât tu, liberal, reduci bugetul ministerului respectiv cu un sfert față de exercițiul finaniciar anterior, pesedist?!

Ultima minciună, din ultimele zile, cum că rata infectărilor a început să scadă, așa că nu mai este nici o problemă să se țină alegerile. În realitate aceste infectări sunt mai numeroase ca oricând, dar nu se mai fac destule testări ca să se vadă exact care este situația! În schimb, numărul deceselor crește, suntem țara cu mortalitatea cea mai mare. Iar secțiile ATI sunt supra-aglomerate, mai aglomerate ca oricând. Minciuna liberalilor capătă dimensiuni tragice.

Mă opresc aici, nu înainte de a mă mira că propaganda pesedistă anti-liberală nu face caz de aceste puncte slabe ale adversarului… Chiar sunt adversari pe bune?

Mihai Vinereanu

Candidat la Senat în județul Vâlcea