NOTĂ-hgd- N-am să-i înțeleg sub nicimo formă pe cei care votează, aleg persoane care nu au legătură cu România, persoane care  deja se știe că sunt în plata unor transnaționale, persoane care , indiferent de ce ar fii făcut ele în trecut , nu vor face nimic bun pentru o altă țară, pentru un alt popor, decât numai și numai pentru interesul țării lor de origine.. Iar noi, dintr-o ură indusă de războiul dintre partide, de acei promotori de ură și disensiune  ( practic aplicând preceptul machiavelic ”Dezbină și stăpânește”…), păcăliți de iluzorii câștiguri personale, de defăimarea și atacul cu ajutorul unei justiții ( și ea vândută acelorași puteri), a adversarilor lor politici, votează aiurea , de cele mai multe ori fără a avea conștiința reală a valorilor și a mesajelor transmise în lupta electorală…

Rezultatul  ??? Îl veți găsi în materialul de mai jos și nu numai aici…

 

 

 

Colonizarea. Coloniștii. Ultima etapă: Privatizarea administrației locale și centrale

De către

Anonimus

 –

20 septembrie, 2020

4

În 1998, Radu Berceanu, la scurt timp după ce devenise ministrul Industriei și economiei, mi-a arătat mândru un articol dintr-o revistă americană care-l lăuda că va închide minele, va sparge sistemul energetic în bucăți pregătindu-l pentru vânzare.
Am în minte și acum momentul:
eram la el în casă și m-am uitat cu atenție să văd dacă el chiar nu știe ce va urma, adică e doar prost, sau era și ticălos, adică se bucura de nenorocirea ce va urma.
– Și ce se va întâmpla după ce spargi producția, o separi de distribuție și comerț?
– Privatizare!
– Și cine va cumpăra, pentru că în România nimeni nu va avea bani să cumpere părți din sistemul energetic?
-Din afară!
Știa deci bine ce face și avea sarcină să facă ce trebuie, adică să vândă la bucată sistemul energetic. Drept răsplată l-au numit ministru de câte ori a vrut și l-au lăsat să fure la rupere, fără a păți nimic.

Așa a început totul.
Vânzarea Independenței Energetice a României către alte state a fost un proces extrem de bine dirijat de ceea ce avea să devină coșmarul României:
Colonizarea.
Guvernele, indiferent de unde erau, formate în majoritate de miniștri cheie români cu origini străine, aveau o singură misiune:
Să vândă România Străinilor:
Tăriceanu, schimbat de Berceanu, schimbat de Dan Ioan Popescu, Codruț Sereș, schimbat de Vosganian, schimbat de Videanu (omul lui Berceanu), etc.
Pentru „meritul” de a fi vândut o mare parte din independența energetică a României Franței, Radu Berceanu a fost decorat în anul 2000 de către președintele Franței, Jacques Chirac, cu «Ordinul Național de Merit» în grad de Cavaler (!!!).
România nu a fost primită în UE, via NATO, decât după ce și-a vândut toată seva resursei energetice către diferite țări care s-au bătut între ele să rupă cât mai mult din România.
Practic, țara a fost sfârtecată la ordin de către guvernanți, iar cei care și-au pus întrebări, cum e cazul lui Sereș sau Niță, au fost imediat inculpați, doar pentru că au întrebat.
Vânzarea Sistemului Energetic al României, ca principală resursă strategică, a fost un proces extrem de bine coordonat din afară, ca și vânzarea pe nimic a tuturor resurselor, distrugerea industriei, a agriculturii și comerțului și transformarea României în Colonie.
Practic, oameni ca Berceanu au jucat și joacă în continuare rolul de coloniști străini, chiar dacă au cetățenie română.
Nu s-au oprit însă aici:
Colonizarea a trebuit continuată prin impunerea unor decidenți politici străini sau români securiști/fii de securiști școliți în afară, care să dețină poziții cheie în administrația centrală și locală:
Iohannis, Ludovic Orban, Cioloș, Clotilde Armand, Burduja, Vlad Voiculescu și ale sute și sute ca ei au sarcina clară de a continua până în amănunt și la dispariție colonizarea României și pregătirea ei pentru desființarea Statului Român și înghițirea de către o Federație condusă de Germania, Franța și Imperiul Austriac, cu sau fără Ungaria.
Vreau să înțelegeți ce este cu aceste specimene gen Iohannis sau Clotilde Armand, inclusiv unul ca Mohamed Murad, care candidează ba la Constanța, ba la Mangalia, acolo unde este ordin de împrăștiere.
Ei sunt colonizatori care trebuie să reprezinte ocupantul străin și să fie adânc implantați în corpul decizional român.
Ocupantul străin nu se mai ferește, nu mai caută aparența de a numi pe unii cărora să le schimbe numele, cum a fost cazul lui Berceanu, ci își numesc direct foștii șefi de filială ca și candidați în alegeri, cum este cazul lui Clotilde, numită de la Engie candidată la Primăria Sectorului 1, ca după ce iese, să-și servească șeful, adică ocupantul Străin.
Înțelegeți șmecheria?
Ocupantul Francez reprezentat de Engie, după ce a pus mâna pe o mare parte din energie, nu se mai obosește să negocieze cu primarii, ci își vrea propriii angajați primari, senatori, deputați, etc.
Toate țările care au fost colonizate au trecut printr-un astfel de proces.
Alături de Clotilde, o angajată a unei companii care vrea să dețină și cea mai bogată primărie din România, primăria Sectorului 1, veți vedea din ce în ce mai multe nume de coloniști care vor „candida” sau vor fi numiți direct pentru a închide procesul de colonizare a României, prin privatizarea Guvernului, a Parlamentului și a Administrației publice locale.
Clotilde nu există: e atât de proastă încât vorbește numai tâmpenii, de copii albi și albaștri, de draci bălțați pe sârmă. Pentru că însă este angajată să colonizeze o bucată de țară, i se rupe, pentru că în spate are o companie străină care plătește enorm pentru a avea propria ei primărie privată.
O să fiți surprinși:
Sunt mulți români, unii interesați, dar cei mai mulți duși, cărora le place să fie colonizați de către o companie străină care-și trimite angajata să privatizeze o primărie, și o vor vota.
Rolul acestei postări este de a ști cu ce aveți de a face:
După Colonizarea prin vânzare pe degeaba a Resurselor, Industriei, Agriculturii, comerțului și turismului, urmează privatizarea primăriilor, a administrației publice locale și centrale.


O puteți opri?
Da, votând români, nu coloniști.

Autor: Gelu Vișan