UndoOK
O mai spunem o dată: Ponta a participat la diversiunea criminală de la „Colectiv”!
No issue detected

surena34 minutes ago
.
Aceleasi 3 INTREBARI PENTRU IOHANNIS, PENTRU OPREA, PENTRU PONTA, PENTRU COLDEA, pe care, timp de doi ani, le-am tot pus (si le-am pus strict in baza pregatirii mele profesionale):
1 – In contextul international in care abia ce fusesera lovite cateva tari europene de catre teroristi, DE UNDE STIATI, in primele secunde / minute ale deflagratiei din Colectiv, ca nu fusese lovita si Romania de ISIS?
2 – In contextul in care aveati 20 de cadavre, 150 de raniti, si nu se stia NIMIC despre ce se petrecuse atat de fulgerator in clubul Colectiv – DECI PRIMA POSIBILITATE ERA UN ATAC TERORIST – de ce nu ati actionat si reactionat ca atare. adica activarea de grad zero a COMANDAMENTULUI ANTITERO AL NATO SI ACTIUNEA RAPIDA A BRIGAZII ANTITERO A SRI IMPREUNA CU FORTELE SIMILARE DIN ARMATA ROMANA – singurele cu atributii in acest caz?
3 – Ce cautau CIVILII in PERIMETRU?
…………………………………………………………………………
RECAPITULARE: la doar cateva zile de la atentate teroriste in Europa (Franta, Germania, Belgia, Marea Britanie) si in Turcia, in Bucuresti are loc o deflagratie intr-un club, soldata rapid cu 20 de morti instant si 150 de arsi grav, fara a se cunoaste in primele ore ce anume a declansat carnagiul. Orice stat ar fi reactionat prin declansarea CODULUI ROSU ANTITERO si activarea CELULEI DE CRIZA corespunzatoare tratatelor internationale de profil. Pana la elucidarea cauzei carnagiului, planul de actiune trebuia sa fie ASTA pe care il spun eu acum, si am EXPERTIZA sa o fac:
1. eliberarea zonei de civili, de catre Brigada Antitero a SRI
2. ingradirea perimetrului
3. evacuarea intregii cladiri a fostei fabrici Pionierul, nu doar a halei in care functiona clubul
4. acordarea primului ajutor se facea doar de catre personalul specializat in incidente de acest gen de pe ambulantele speciale ale SRI si MApN
5. pompierii care intrau sa scoata cadavrele trebuiau obligatoriu sa poarte MASCA CU BANDA ALBASTRA impotriva armelor si gazelor chimice
6. ACEST incident nu era de competenta NICIUNUI CIVIL!
7. De ce nu s-a convocat imediat CSAT? Fiindca, repet, nu se stia ce se intamplase concret in acel club
8. De ce nu s-a anuntat oficial comandamentul NATO asa cum tratatul le obliga in astfel de cazuri pe autoritatile romane sa o faca?
9. DE UNDE MAMA DRACU’ STIAU TOTI ASTIA CA LA UN ASEMENEA MACEL, DE O ASEMENEA AMPLOARE, NU ERA VORBA DESPRE ACELASI TIP DE ATACURI PE CARE ISIS TAMAN CE LE DADUSE PRIN TARI EUROPENE?
Raspunsul este unul singur: Pentru ca chiar autoritatile romane au pus la cale CRIMA din Colectiv!
………………………………………………………………………..
Acestea fiind zise, decizia mea in privinta lui Iohannis, Oprea, Coldea si Ponta este urmatoarea: au pus in pericol intreaga populatie, nu au respectat Codul de Actiune Antierorista, nu au respectat procedurile impuse de niste legi internationale stricte, au impiedicat structurile de competenta sa salveze ranitii, au pus in pericol viata pompierilor militari, a reprezentantilor presei aflati la fata locului, a cetatenilor din vecinatatea imediata a Clubului, a trecatorilor ce se stransesera la fata locului. In termeni strict militari, din zona de competenta contra-terorista din care vin eu, toate acestea se numesc CRIME DE RAZBOI prin management inexistent al unei situatii de criza de grad zero! Prin urmare: PUSCARIE PE VIATA SI INTERZICEREA ORICAROR DREPTURI pentru toti patru: Iohannis ca presedinte si sef al CSAT, Ponta ca prim-ministru, Oprea ca vicepremier si ministru de interne, Coldea ca sef operativ al SRI care, culmea, are un doctorat (fals) in antitero!
.
sursa: Raisa Ivatenko