Liderii europeni ignoră sau încurajează emigrația care va sufoca Europa. Ce urmăresc, nemernicii?
Am primit un comentariu de la DAN P.  Îl redăm integral:

Asta se intimpla si in Canada! Acum 20 de ani majoritatea era formata din albi; probabil cei mai multi cu singe anglo-saxon daca e sa luam in seama pielea lor excesiv pistruiata. Acum majoritatea este formata din indieni, pakistanezi, filipinezi si nu in ultimul rind chinezi! Rar vezi cite o femeie alba cu un copil mic in brate, insa tot mai mult vezi familii de imigranti – din cei amintiti mai sus – cu cite 2, 3, 4 si chiar 5 copii de virsta foarte apropiata.
Probabil ca „guvernul mondial” vrea sa-i elimine tot mai mult pe albi – care fac „mai multe probleme” – si sa-i inlocuiasca cu orice altfel de semintii, numai albi sa nu fie.
Tind sa cred ca in doua generatii (50 de ani!?), albii vor fi o minoritate in toata Canada. Vancouver este denumit de multi ani Hong-Couver, deoarece populatia majoritara este asiatica; chinezi in special, dar si alte semintii asiatice.
Ce mi se pare paradoxal este faptul ca de peste 100 de ani Ottawa – printr-o politica inumana dar mai ales parsiva – a descurajat (si descurajeaza in continuare) socializarea primei populatii a Canadei: INUITII (cu multiple nume de triburi), „oferindu-le” zone mai putin locuibile numite rezervatii. Mai mult, „politicienii” canadieni au cautat sa-i mentina pe cit posibil in aceste rezervatii si chiar i-au platit cu bani frumosi – chipurile pentru profiturile obtinute din petrol, dar nu numai -, bani pe care inuitii i-au folosit pentru alcool. Iar ca rezultat asteptat: scaderea drastica a natalitatii acestora; pentru ca nu cumva in viitor sa aiba pretentii la paminturile lor de la guvernul canadian. Aduc in schimb sute de mii de imigranti pe an din toata lumea – mai ales Asia – si ii termina pe inuiti tot an de an!
De ce fac aceasta mirsavie? poate ca „guvernul mondial” ne poate raspunde, deoarece cam la fel se intimpla si in UE!

Personal cred ca acesti criminali ai umanitatii se tem cel mai mult de rasa alba si, imputinindu-ne vizibil an de an, le da un tempou de vreun secol, cind posibil sa aibe aceleasi probleme cu „preferatii” lor din Asia si de aiurea. Acest rastimp ar putea fi folosit prin controlul total electronic asupra fiecarui „cetatean mondial” prin micro-chip-uri! Si „ei” vor conduce LUMEA cea noua, animalica si hida doar dintr-un super computer!
Asa ca ar fi mult mai nimerit sa uitam de „partide de dreapta si de stinga” si sa ne unim cu totii eforturile impotriva acestor satanisti care se cred luminati si „iluminati” si care lucreaza numai la „lumina” intunericului! Cred ca majoritatea (a cita oara? v. bolsevicii!) sunt sionisti askenazi / khazari si ca formeaza cea mai mare grupare etnica de crima organizata de la Cristos incoace! Lacustele Mondiale.
Pentru a intelege mai bine despre ce este vorba, va rog sa va faceti timp si sa urmariti cele doua filme de mai jos! (sunt foarte multe – sute si sute pe internet – insa foarte putine titrate in limba romana). Iata adresele:

https://www.youtube.com/watch?…

https://www.youtube.com/watch?…

Trimiteti-le mai departe.

less