CD
1.223 aprobate
denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
DISCURSUL ARHIEPISCOPULUI VIGANO
– Soros & Schwab & Gates vor să construiască Împărăția lui Antihrist
De Emerald Robinson

Dragi Prieteni, îmi face o mare bucurie să vă pot adresa un scurt mesaj cu ocazia înființării Mișcării Internaționale a Rusofililor. Manifestul acestei asociații începe cu un cuvânt care pare să fi dispărut din vocabularul occidental: prietenie. În acest caz, este prietenia pentru poporul rus, împărtășită de atât de mulți oameni din întreaga lume, și prietenia poporului rus față de alte popoare, în acel spirit de fraternitate care își găsește temelia în recunoașterea noastră ca copii ai unicului Etern. Tată și ca frați și surori în Domnul nostru Iisus Hristos.

Când Imperiul Roman de Apus și-a pierdut rolul politic sub presiunea invaziilor barbare, ștafeta a trecut la Constantinopol. Și când Imperiul Roman de Răsărit a căzut și el odată cu cucerirea Bizanțului de către Mahomet al II-lea, Moscova a fost cea care și-a salvat moștenirea religioasă și politică, cu Sfinții și Sfinții Regi. Criza actuală ne arată prăbușirea unui Occident corupt, în care nu există nici un Papa Leon cel Mare care să-și salveze soarta, dar care are totuși un destin, dacă își poate recupera misiunea providențială și recunoaște ceea ce îl unește de misiunea Rusiei. .

Evenimentele recente ne-au arătat că ateismul materialist care a devastat Imperiul Rus și lumea din 1917 – așa cum a anunțat Prea Sfinta Fecioara Maria la Fatima – s-a alăturat astăzi liberalismului în ideologia globalistă care stă la baza proiectului delirant al Noii Ordini Mondiale. Un proiect infernal, așa cum a subliniat pe bună dreptate președintele Vladimir Putin într-un discurs recent, în care ura față de civilizația creștină vrea să creeze o societate de sclavi aservită elitei de la Davos.

O societate distopică, fără trecut și fără viitor, fără credință și fără idealuri, fără cultură și fără artă, fără tați și mame, fără familie și spiritualitate, fără profesori și ghizi spirituali, fără respect pentru bătrâni și fără speranțe pentru copiii noștri.
Nu putem fi surprinși că, după decreștinizarea lumii occidentale, această elită consideră Rusia un inamic de răsturnat.

Federația Rusă este, fără îndoială, ultimul bastion al civilizației împotriva barbariei și adună în jurul său toate acele națiuni care nu intenționează să se supună colonizării NATO, Națiunilor Unite, Organizației Mondiale a Sănătății, Băncii Mondiale, Fondului Monetar Internațional. și acel morman de fundații care au ca scop îndoctrinarea maselor, manipularea informației, crearea de „izvoare colorate” pentru a destabiliza guvernele legitim alese și a semăna haosul, războaiele și mizeria ca instrumentum regni.

Recentea farsă pandemică – desfășurată cu metode criminale pe care nu am ezitat să le denunț de la începutul anului 2020 – a fost urmată de noi situații de urgență – inclusiv criza ucraineană – provocate în mod deliberat cu scopul de a distruge țesutul social și economic al națiunilor, decimând populația mondială, concentrând controlul în mâinile unei oligarhii pe care nimeni nu a ales-o și care a săvârșit o adevărată lovitură de stat mondială, pentru care mai devreme sau mai târziu va fi chemat să răspundă în fața lumii.

Teoreticienii acestei lovituri de stat au nume și chipuri, începând cu George Soros, Klaus Schwab și Bill Gates. Cei care astăzi declară că Rusia este un dușman consideră europenii, americanii, australienii și canadienii drept dușmani și îi tratează ca atare, persecutându-i și sărăcindu-i. Dar în timp ce emisarii Forumului Economic Mondial din guvernele occidentale pot legifera împotriva binelui propriilor cetățeni și pot ține liderii mondiali în palmă, schimbarea de regim care a avut succes în alte națiuni s-a oprit la granițele Rusiei.

Pe de altă parte, frauda electorală din 2020 din Statele Unite ale Americii a fost și ea indispensabilă pentru a preveni confirmarea președintelui Donald Trump, la fel cum în 2013 statul profund și biserica profundă au reușit să-l determine pe Papa Benedict al XVI-lea să demisioneze și să aleagă. o persoană plăcută Noii Ordini Mondiale, iezuitul Jorge Mario Bergoglio.

Angajamentul dumneavoastră trebuie să promoveze cu siguranță relațiile de prietenie ale Rusiei cu toate popoarele, conform acelui principiu al multipolarității care, într-o viziune politică înțeleaptă pe termen lung, este cea mai bună modalitate de a combate monopolaritatea globalistă. Dar această prietenie, aceste relații de concordie și cooperare reciprocă, nu pot neglija denunțarea loviturii de stat săvârșite împotriva umanității de subversivi periculoși al căror scop declarat este instaurarea unei tiranie infernale, în care ura față de Dumnezeu, precum și ura față de om. creat după chipul Său, precum și boala, moartea, ignoranța, sărăcia, violența, egoismul și corupția domnesc suprem.

Este împărăția lui Antihrist.
Acest Leviatan trebuie identificat și combatet, cu o acțiune care să implice toate popoarele libere, în primul rând prin respingerea punctelor programatice ale Agendei 2030 și Marea Resetare cu inițiative comune. Avem nevoie de o Alianță Anti-Globalistă care să returneze cetățenilor puterea care le-a fost luată, iar națiunilor suveranitatea erodata și cedată lobby-ului de la Davos. Federația Rusă va juca un rol decisiv în acest efort, la fel și mesajul pe care Mișcarea Internațională a Rusofililor îl va aduce popoarelor din Occident, care trebuie să revină să fie mândru de credința sa și mândru de civilizația la care sfinții Chiril. iar Metodiu a contribuit și el.

Luptăm o bătălie de epocă: vom rămâne sub mantia Preasfintei Fecioare, glorioasa Nikopeia, împreună cu Arhanghelul Sfântul Mihail. Victoria aparține lui Hristos și celor care aleg să se alinieze sub steagul sfânt al Crucii.

NOTĂ:
Arhiepiscopul Carlo Maria Viganὸ a susținut această adresă video în direct la Congresul fondator al Mișcării Internaționale a Rusofililor pe 14 martie 2023. Vigano a cerut o alianță internațională anti-globalistă pentru a opri lobby-ul de la Davos și mulțimea Forumului Economic Mondial. Marele lider catolic a cerut tuturor oamenilor liberi să respingă Marea Resetare

Sursa: https://www.blacklistednews.com/article/84685/archbishop-vigano-soros–schwab–gates-want-to-build-the-kingdom-of-the.html

Traducerea CD