P A M F L E T

Cotidianul  ’’ADEVARUL’’ a deschis o dezbatere:

 

’’CE  FACEM  CU  ROMANIA’’ 

Izbitoare vulgaritatea cu care patronii acestui cotidian bucureştean şi o parte din redactorii lefegii şi-au intitulat dezbaterea, dovedind continua poziţia anti-românească, de blamare, discreditare şi denigrare a României şi Românilor. ’’Ce  facem cu…’’ este o întrebare comună pentru lucruri şi întâmplări cotidiene, mărunte, nepotrivită când ne referim la ţara a cărui cetăţeni suntem. Fiind vorba despre o pretinsă dezbaterea a situaţiei unui popor, a unei naţiuni, consider titlul nepotrivit, ofensator, iar cei ce l-au proiectat sunt absolut limitaţi intelectual, educaţional, social  sau plătiţi să umilească şi să defăimeze încă din titlu.

Ce facem cu cloşca c-o lăsat ouăle ? Dumnezău ştie!  Ce facem cu porcu’  vecinului că o intrat la noi în gradină ? Să-l ia dracu’ !  Ce facem cu aia de la A4 că au pus VW_ul lor pe locul nostru ? Îl zgâriem cu şurubelniţa ! Ce facem cu fata asta că ne face de râs în tot Bucureştiul ? O trimitem la Bruxelles să-i meargă vestea şi acolo ! Ş.a.m.d, dragi bucureşteni de la ’’ADEVARUL’’ acesta va este adevăratul nivel  dacă  începeţi  o dezbatere cu un asemenea titlu. Dar se pare a  fi doar o dezbatere de umplutură de pagini, de la o zi la alta, să vă ţină atenţia trează, la datorie, să blamaţi şi denigraţi, să-i faceţi pe români să-şi pună cenuşă în cap, să-i depersonalizaţi până la nepăsare, apatie şi să fiţi fericiţi că  părăsesc România  sau că au ajuns la concluzia pe care le-aţi infiltrat-o ani de zile: sunt de nimic şi nu se mai poate face nimic !!

Ştiu românii de ce nu se mai poate face nimic ?!?  Le-o spuneţi tot voi, urmărind scenariul primit : au greşit in istorie , mai ales de la Întregirea României !!  Frumos scenariu, bine ticluit, ţinteşte şi nimereşte ! Şi aduceţi  probe şi martori: Radu  Ioanid    

Radu Ioanid  ştie ce face din Romania,  doar cu asta se ocupă de când a plecat din România, iar acum, ca invitat la aceasta dezbatere, doctorul în istorie şi filozofie, a spus: Istoria Romaniei moderne nu poate fi despărţită de antisemitism  aşa cum se intitulează interviul lui din ’’Adevarul’’ 26 ianuarie 2012.  ŞI ?!?  Nu se desparte, nu se desparte,  ce valoare mai are în 2013 când de peste şaptezeci şi cinci de ani evreii de astăzi nu pot dovedi în faţa unui tribunal liber un act concret de antisemitism în România !! Facta non verba.   Cu toate acestea se tot bat  tobele cele vechi şi perimate, de la un colţ al pământului la altul, se inventează noi ficţiuni ce să menţină stare de vinovăţie peste generaţii. În criză de fapte concrete de antisemitism în România caută cu detectoare speciale antisemiţii. Au bani de propagandă      Este adevărat, că şi în România, ca peste tot în lume, a fost şi există un grad de antisemitism, care până în 1990 a fost din amintiri şi dormita, dar au venit echipa de la Holocaust Industry  şi a sunat deşteptarea ! Mă întreb daca sunt fericiţi ca l-au generat în mijlocul unui popor, ce i-a primit creştineşte văzându-i fugăriţi şi pribegi de prin alte părţi, pentru ca apoi să-şi despoaie binefăcătorii prin exploatare perfidă. Acum, în lipsă de acte şi fapte concrete de discriminare împotriva lor au lansat  propaganda neo-antisemitismul şi  ’’holocaustul în România’’, impunându-ne,  fără discuţii, comentarii, argumente, să ne cerem scuze,  să ne punem cenuşă în cap, să le despăgubim averile plus taxă de holocaust, calculată de ei, pentru sute de mii de evrei şi pe deasupra au cerut cetăţenie românească cu pensii şi ajutoare băneşti !! Paradoxul paradoxurilor: evreii cer cetăţenia unei ţări pe care o acuzi că a declanşat holocaustul în lume !! Pe  toate cele cerute le-au primit de la ochlocraţia post decembristă, şi nici aşa nu ne lasă în pace !!

Dragii evrei din toată lumea, mai lăsaţi-ne în pace, acum aveţi ţara voastră, nu mai este ca în urmă cu o sută, două de ani când ne având  ţara făgăduită  trebuia să suferiţi prigoanele ca venetici. În Israel, nu veţi suferi de antisemitism ca în Europa trecută, acolo sunteţi cetăţeni liberi, puteţi să faceţi o mare dezbatere  despre  Ce facem cu Israelul , o oază lipsită de antisemitism dar în mijlocul unui deşert ostil !! Nu aveţi destule probleme cu vecinii ?!  Trebuie sa ne vârâţi pe sub uşă  evrei americani  să latre la români că sunt antisemiţi ?  Oare nu era mai corect să-i duceţi în Israel , să  vadă în ce stare de alerta permanentă trăiţi şi atunci ar fi văzut cu adevărat cine, şi câţi, le sunt duşmani !! Atunci, din Israel, sunt convins că şi-ar fi cerut şi ei cetăţenie românească pentru siguranţă în caz de manifestări  reale de  antisemitism !!

Radu Ioanid , sărmanul, este  limitat în gândire şi orizonturi, o păpuşă cu o singură melodie cu cheie de la Holocaust industry  – sintagma şi cartea aparţin profesorului universitar evreu Norman G. Finkesstein –  pe care o cântă,  de douăzeci de ani, cât îl ţine gura: romanii sunt antisemiţi ! E liber, scrie şi-n Declaraţia Universală a Drepturilor Omului. Numai, românii nu  sunt liberi să se apere împotriva anti-romanismului, fiindcă pentru ei Declaraţia Universala a Drepturilor Omului a fost abrogată şi în locul ei s-a introdus neo-inchiziţia Secolului XX. Exemplific, citind interviul luminatului şi justiţiarului doctor Radu Ioanid; am constatat la postările cititorilor că mai mult de jumătate au fost refuzate fiind neacceptabile, deci: ’’Everyone has the right to freedom of opinion and expression..’’ nu e la fel  pentru orice fel de Radu…mă cheamă. În România-UE să ai dreptul la opinie trebuie să fii, întâi de toate, supravieţuitor de holocaust sau descendent, european occidental, minoritar  maghiar şi, ce mai rămâne, e doar pentru lefegii români ai celor dinainte. În acest context pervertit de dezinformaţii şi rea-credinţă,  nu se poate forma o strategie de viitor pentru România ! De fapt, e clar, se urmăreşte altceva.

Strategic, se urmăreşte prin manipulare insistentă dezmembrarea statului naţional român  până în anul 2018 !! Întâi le facem regiuni şi pe urmă, vecinii sunt poftiţi să-şi aleagă ce doresc, Ipocritul Basescu, Boc slugă ardeleana la UDMR, Ungureanu cu studii serioase în ebraică, kicsi  Ponto sunt înhămaţi de alţii la acest proiect în doi timpi.  Şi cum Istoria Moderna a României pe lângă antisemitism, pe care îl plătim precum despăgubirile de război faţă de URSS, e plină, plinuţă şi de anti-românism, în bună parte datorită evreilor, lucru pe care ochlocraţia de astăzi şi structurile ei îl ascund sub preş, s-ar putea ca regionalizarea şi apoi dezmembrarea spre care suntem împinşi, să se împlinească. Un motiv în plus de îngrijorare este şi faptul că românii au fost puşi la punct şi cu toleranţa !! Atât de manipulaţi şi de dezinformaţi au fost în legătură cu preceptul de toleranţa în democraţie încât au fost împinşi în toleranţa fără prag şi limite: care cum vine trebuie să beneficiază de câtă toleranţă vrea, precum odinioară în casele de toleranţă, numai că de data asta e pe gratis …

Am în faţă cele zece pagini ale interviului doctorului în filozofie şi istorie de la Muzeul Holocaustului din Washington  care s-a deplasat la Bucureşti, bănuiesc pe cheltuiala cui, ca să-şi dea cu presupusul ce e de făcut în România, dar el a pedalat numai pe antisemitismul românilor. Verificaţi, este public ! Şi vorba lui Nenea Iancu ne-am procopsit, am luat-o a doua oară de la paş’opt,  aceiaşi placă de 23 de ani ! Întrebarea mea, de român obişnuit, este: ce mai vor ?

Toate câte le-au pretins le-au primit, le primesc cu vârf şi îndesat !  Dacă vor un al doilea stat israelian, de rezervă, în România, nu e o problemă se poate aranja cu ochlocraţia şi cleptocraţia de la Bucureşti, dar atunci trebuie să-şi asume şi posibilele riscurile reale, nu numai pe cele  supra expuse de 23 de ani, fără nici un caz concret în acest timp. Ceea ce mă uimeşte pe mine este că în România se refuză o dezbatere amplă, în public şi mass media, care să pună în balanţă dreapta, numai cu argumente, antisemitismul românilor si anti-românismul evreilor. De ce evreilor şi elitelor dâmboviţene le e frică să dezvelească  adevărurile ? Cât va mai continua mass media din România cântatul în strună la orchestrările  evreişti  ??

 

 CORNELIU   FLOREA           IANUARIE   2013               WINNIPEG, CANADA