DUMINICĂ, 10 IANUARIE 2021

 

Prăbușirea Babilonului – Informații despre evenimentele din SUA

 

De la început le spun cârcotașilor sau postacilor ce aruncă cu noroi să nu citească acest articol, priviți la televiziunile de unde vă alimentați cu energie negativă și cu știri false și propagandă și lăsați-ne pe Noi în pace.

Experiența de viață ne-a învățat că adesea „este mai întunecat înainte de zori” … Că lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par … că curățarea geopolitică va fi un proces dureros. Masa a fost acum pregătită. Certificarea Congresului a fost documentată. Fiți pozitivi și curajoși. Nu va scăpa nimeni de răzbunarea care va veni. Dacă a existat vreodată un moment pentru a ne aminti următoarele expresii și predicții Q, acel moment este acum!

v Va fi biblic!

v Nimic nu poate opri ceea ce vine. Nimic!

În dimineața zilei de 7 ianuarie 2021, Congresul SUA l-a certificat pe Joe Biden drept următorul președinte american. Dar, a existat o problemă. Anumiți membri ai Congresului conduși de democrați și fostul președinte Barack Obama, conspiraseră cu dușmani străini pentru a desfășura alegeri frauduloase în 2020 și, prin urmare, comiseseră trădare. Și alegerile încă nu s-au încheiat. Statele ar putea încă să-și certifice voturile pe măsură ce au apărut dovezi ale fraudei electorale, care au inclus probe relevante pentru securitatea națională.

Iată ce ne dezvăluie judecătoarea Anna Von Reitz : 

,, Dovada că Obama și colegii săi au conspirat literalmente pentru a fura alegerile pentru Joe Biden a venit de la un dezvăluitor din guvernul italian. Agenții CIA au fost identificați în colaborare cu foști membri ai guvernului italian și contractorului italian pentru apărare LORENZO pentru a încărca software-ul folosit pentru a inversa voturile electronice ale americanilor și a suci artificial o victorie a lui Biden. Acum avem cine, ce, unde, când, cum și de ce s-a întâmplat și răspunsul la modul în care o victorie a lui Trump a fost răsturnată în favoarea unui om care este un criminal auto-admis.

Aceasta este „cireșa de pe tort” a tuturor crimelor care au apărut din Mlaștina DC în ultimii cinci ani, expunând pe deplin cultura criminalității care a fost promovată și recompensată încă de la asasinarea lui Kennedy. Înainte de a presupune că aceasta a fost o acțiune simplă a unor agenți italieni implicați în această crimă, generalul italian responsabil cu coordonarea operațiunii este un jucător cheie în structura de putere și administrația Uniunii Europene. Nu a acționat singur.

S-a confirmat că Barack Obama a fost direct implicat și că banii livrați de administrația sa în conturi din Iran au fost folosiți pentru a-i utiliza în acest scop. Vă rugăm să acordați atenție – „confirmat” nu înseamnă presupus. Înseamnă că profesioniștii din domeniul aplicării legii și auditorii criminaliști responsabili de anchetă au dovada în mâinile lor. Acest scandal este mai mare decât Watergate. Aceasta este crima politică a secolului și orice membru al Congresului, republican sau democrat, care nu iese în sprijinul puternic al președintelui Trump va fi marcat pentru totdeauna ca un complice la această crimă și un trădător pentru oamenii din această țară.

Serviciul Secret Italian cooperează pe deplin, iar guvernul italian ia măsuri puternice și imediate pentru a intercepta făptașii și a furniza informațiile presei italiene. Fotografiile fugarilor au fost publicate în Italia și are loc o vânătoare majoră de oameni; unii dintre participanți au fost deja arestați, iar alții au fost arestați sub protecție. Grupul lui Sidney Powell (una dintre avocatele lui Trump) este în fruntea efortului de a sparge această poveste în America și acționează în calitate privată pentru a susține capturarea documentarului și a mărturiei martorilor în Italia. Au nevoie disperată de ajutor: http://nationsinaction.org/

În primul rând și cel mai important, aceste informații trebuie să ajungă la Președinte și la membrii fiecărei delegații a Congresului. Trebuie să aibă „motive de știut” că un vot pentru Joe Biden este un vot public atât pentru un escroc, cât și pentru un sindicat al criminalității, afacerile ca de obicei din DC.  În sensul cel mai adevărat, atunci, această situație este o urgență națională – ceva care ne afectează pe toți negativ, indiferent de rasă, religie sau partidism.”

Italia implicată în frauda electorală din SUA

Agenții britanici care lucrau pentru MI-6 din Londra au făcut o operațiune în Italia, care a fost monitorizată de oamenii noștri și de persoanele din Italia și Elveția. Poporul italian este înnebunit că alegerile din SUA au fost gestionate din Italia. Președintele Trump are nevoie de Oamenii din spatele său pentru că face ceea ce a fost angajat să facă: să protejeze poporul american și Constituția de dușmani străini și interni. Iezuiți, masoni, mai multe grupuri au conlucrat pentru a fura aceste alegeri.

Aparent, Elveția nu este singura țară care a jucat un rol major în operațiunea internațională de hacking împotriva alegerilor din SUA. În ultimul articol publicat pe acest blog: https://lacrunadellago.net/2020/12/23/the-swiss-connection-switzerlands-involvement-in-the-us-electoral-fraud/?lang=en autorul și cercetătorul elvețiano-american Neal Sutz a explicat cum Elveția a avut un rol fundamental în lovitura de stat internațională împotriva lui Trump.

Elveția a cumpărat recent drepturile exclusive ale Scytl, compania legată de Dominion Voting System, care, conform mai multor analize statistice, trecuse sute de mii de voturi de la Trump la Biden. Elveția știa perfect despre defectele structurale ale Scytl, dar nu a reușit să avertizeze administrația Trump cu privire la defecțiunile tehnice ale acestui software. Cu toate acestea, există o altă țară care ar fi putut avea un rol și mai crucial în această poveste, iar țara respectivă este Italia. În această privință, există o versiune interesantă și senzațională a complotului fraudelor oferit de Bradley Johnson, fost agent CIA și șef al uneia dintre stațiile agenției. Potrivit lui Johnson, practic Italia a fost direct implicată în manipularea voturilor la alegerile din SUA.

Analistul de informații confirmă parțial povestea privind raidul forțelor speciale americane pentru recuperarea serverelor Dominion găzduite în stația CIA din Frankfurt. Alte surse au confirmat autenticitatea poveștii și aparent raidul a reușit să recupereze serverele, care constituie o dovadă irefutabilă a fraudei. Generalul Thomas McInerney a susținut că, după raid, a avut loc o luptă violentă între paramilitarii CIA chemați din Afganistan pentru a apăra stația și grupul forțelor speciale americane. Cinci militari și-ar fi pierdut viața în acea luptă. Johnson oferă o altă versiune, chiar mai șocantă. Fostul agent al CIA nu neagă această operațiune, dar susține că datele pirate au fost mutate de la Frankfurt la Roma, în ambasada SUA situată pe strada centrală din via Veneto. Potrivit lui Johnson, serverele de la Frankfurt găzduiau doar piese parțiale ale hacking-ului, dar adevăratul principal protagonist al atacului ar fi fost Roma.

În ziua alegerilor, a avut loc ceva fără precedent în istoria alegerilor din SUA. Dintr-o dată, numărarea voturilor în statele cheie a fost oprită simultan în mijlocul nopții, când în Italia era deja dimineață. Operațiunea de hacking era în curs, dar făptașii și-au dat seama că era ceva în neregulă. „Trump a obținut un număr record de voturi”, spune Johnson, iar trecerea voturilor de la Trump la Biden nu a fost suficientă pentru a oferi cu siguranță „victoria” candidatului democrat. Ambasada SUA la Roma ar fi fost implicată în atacul de piratare. În acel moment, Roma a urcat pe scenă primind datele de la Frankfurt, dar a fost necesară o nouă elaborare de algoritmi pentru a schimba în cele din urmă rezultatul în favoarea lui Biden. Prin urmare, operațiunea de recalibrare a atacului de piraterie ar fi avut loc în via Veneto și, dacă acest fapt ar fi confirmat, ambasada americană la Roma ar fi implicată direct într-o încercare de a-l răsturna pe președinte. În acest scenariu, puterile subversive infiltrate în guvernul SUA, Deep State, planificaseră o lovitură de stat împotriva comandantului lor șef.

În acest moment, ambasadorul SUA în Italia este Lewis Eisenberg, fost membru al Goldman Sachs și colaborator la prima campanie al lui Trump, dar în același timp aproape de lobbyștii sioniști, neoconi, care sunt dușmani ai președintelui pentru planul său continuu de a retrage Armata SUA din Orientul Mijlociu. Johnson susține că în noaptea alegerilor din ambasada Romei din SUA a fost un bărbat din departamentul de stat al SUA. Fostul agent CIA arată în videoclip imaginea acestui bărbat, aparent făcută de autoritățile italiene care desfășurau o operațiune de supraveghere axată pe acest oficial. Acest oficial ar fi fost direct implicat în coordonarea atacului de hacking. În acest moment, Johnson oferă o revelație și mai șocantă. Există un alt actor care a jucat un rol crucial în această operațiune și este Leonardo, o companie guvernamentală italiană lider în sectorul aerospațial și de apărare. Odată ce hackerii au creat noii algoritmi pentru a comuta mai multe voturi de la Trump la Biden, au trimis „aceste noi numere înapoi către un satelit militar italian operat de Leonardo” susține Johnson.

Aici info despre implicarea Italiei : http://www.paulstramer.net/2021/01/us-embassy-in-italy-conspires-to-take.html

După ce au făcut acest lucru, noile date manipulate au fost trimise înapoi la aparatele de vot Dominion din SUA. Prin urmare, dacă această versiune este corectă, guvernul italian ar fi implicat direct în acest atac. Cel mai mare acționar al lui Leonardo este guvernul italian, deoarece Ministerul Italian al Economiei deține 30% din această companie. CEO-ul LeonardoAlessandro Profumo, a fost numit în 2017 de fostul premier italian Gentiloni și confirmat în 2020 de guvernul actual al lui ConteProfumo a fost, de asemenea, găsit recent vinovat pentru comiterea de fraude de către un tribunal italian și a primit o pedeapsă de șase ani de închisoare. Prin urmare, guvernul Conte ar fi jucat un rol decisiv în operațiunea de hacking, deoarece ar fi furnizat tehnologia lui Leonardo pentru a comite un atac direct împotriva suveranității SUA.

În această privință, este important de menționat că guvernul lui Conte a fost printre primii directori internaționali care i-au transmis felicitări lui Joe Biden, când nu a existat și nu există încă confirmarea oficială a presupusei sale victorii. Italia a încălcat direct OE din 2018. Dacă declarațiile lui Johnson sunt adevărate, Italia ar încălca direct Ordinul Executiv din 2018 (https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-imposing-certain-sanctions-event-foreign-interference-united-states-election/ ) împotriva interferențelor electorale externe, semnat de președintele Trump.

Președintele nu a fost nepregătit în fața eventualității că țări străine și forțe interne din SUA ar fi încercat să se amestece în alegeri. Ordinul Executiv prevede în mod clar că după 45 de zile de la alegeri, un raport detaliat cu privire la această ingerință trebuie să fie transmis președintelui. Amânând transmiterea raportului către Trump, comunitatea americană de informații a instituit un sabotaj. Cu toate acestea, se pare că directorul DNIRatcliffe, i-ar fi putut transmite lui Trump unele părți din raport și că Trump i-a oferit funcția de avocat special lui Sidney Powell. Consilierul special ar avea puteri relevante cu care ar putea sechestra mașinile de vot, în special cele ale Dominion, ar putea pune sub acuzare autorii fraudei și ar putea confisca proprietățile companiilor implicate direct în atacul de hacking.

OE a fost conceput în mod clar pentru a sancționa actorii străini și interni care au participat la interferență, iar Italia, dacă versiunea lui Johnson este exactă, ar încălca direct acest ordin prin săvârșirea unui atac direct împotriva suveranității naționale a SUA. Dacă aceste acuzații șocante ar fi confirmate, s-ar putea deschide o criză diplomatică fără precedent între Italia și SUA. Guvernul SUA ar putea sancționa puternic Italia pentru acest amestec.

Se pare că Statul Profund italian ar putea fi elementul cheie pentru rezolvarea infracțiunii de fraudă electorală împotriva lui Trump, dar ar fi, de asemenea, fundamental să se descopere SpyGate, primul sabotaj internațional împotriva președintelui. SpyGate este operațiunea ilegală de spionaj concepută împotriva lui Trump în 2016 și Italia a avut o parte importantă în aceasta, deoarece serviciile secrete italiene, sub administrațiile Renzi și Gentiloni, și-ar fi ajutat omologul din SUA într-o încercare de a-l descrie în mod fals pe Trump ca fiind un „agent rus”. Prin urmare, există un fir roșu care leagă primul sabotaj împotriva lui Trump și al doilea, iar acest fir roșu este Italia și structura sa subversivă infiltrată în inima instituțiilor italiene.

Ca urmare, pe 1 Ianuarie 2021 Delta Force au asaltat o proprietate de 200 de acri a familiei Biden din Ucraina și au găsit un labirint de tuneluri subterane care se desfășurau pe câteva mile considerate a fi folosite pentru traficul uman, spălarea banilor, aurului și multe arme și muniții. Procurorul șef din Ucraina recent a dezvăluit că pe timpul președintelui Porochenko, familia Biden a ,,suflat„ din Ucraina cca. 2,5 miliarde de dolari prin fiul Hunter Biden care era CEO la cea mai mare companie energetică din Ucraina. Fiul avea un salariu net de 68.000 $/lună fără să facă nimic. Acum ucrainenii își cer banii înapoi. Senatori democrați au intervenit disperați pe lângă autoritățile ucrainene să nu divulge dosarul familiei Biden. Asta pe lângă milioanele de dolari primiți de la chinezi și cine mai știe câți din România pe timpul lui Băsescu.

În 4 ianuarie, avocatul lui TrumpLin Wood, a scris pe Twitter că judecătorul-șef al Curții SupremeJohn Roberts și o multitudine de indivizi puternici din întreaga lume erau șantajați într-o schemă oribilă care implică răpiri și ucideri de copii, imagini capturate pe dispozitive video.

Asaltul Capitoliului

În 6 ianuarie, protestul de la Capitol a fost o capcană. Corupția a fost finanțată de SorosObamaClinton Foundation, dar a venit și de la Vatican. În 5 ianuarie autobuze întregi au sosit în DC cu 250 de neofasciști Antifa și BLM, care s-au deghizat în susținători ai lui Trump, iar în 6 ian. după discursul lui Trump au luat cu asalt Capitoliul. Poliția a fost complice și i-a ,,poftit înăuntru”. Apoi au intrat în scenă ,,actorii” și televiziunile de propagandă precum CNN, care transmiteau imagini cu ,,huliganii lui Trump”. O scenă controversată mi s-a părut femeia împușcată în gât, cică… Fiind la pământ nu se vede sânge pe marmura de sub ea, ori la o astfel de împușcătură ar trebui să curgă sânge în valuri… Apoi apare și un ,,martor” intervievat de CNN (sic!)… S-a confirmat că a fost ,,steag fals”, femeia nu a fost împușcată și e bine mersi.

Iată imaginile și comentul :

Când Capitol Hill, era în haos, militari ai Trupelor de Operațiuni Speciale au luat laptopurile lui Pelosi și ai altor șbobolani ai Deep State în care sunt o mulțime de probe și dovezi ale fraudei. Aproximativ o duzină de laptopuri i-au fost date lui Trump.

Și apropo de imaginile date tot de CNN din biroul lui Pelosi cu acel Viking tatuat, nu este altcineva decât ginerele lui Pelosi care face parte din Antifa. Iată pozele :

Până și Antena 3 Tv, fervenți susținători ai lui Biden, cu o seară în urmă au publicat iamgini cu ANTIFA în Capitoliu și ginerele lui Pelosi, comentând că sunt multe semne de întrebare privind violența susținătorilor lui Trump… Apple Maps a blocat direcțiile către Washington D.C., ca un alt exemplu că Big Tech interferează cu democrația onestă. Jeffrey Prather a avertizat că Deep State poate încerca să plaseze bombe în bisericile din D.C. Agenți FBI au găsit explozibili în jurul Capitoliului. De când erau puși și cu ce scop…?? Susținătorii lui Trump au fost condamnați instantaneu în mass-media de stânga, chiar dacă dovezile evidente ale furtului alegerilor de către democrați sunt aruncate în afara instanței, fără niciun fel de audieri. Dublele standarde brutale vor conduce această națiune la război cu ea însăși.

Trădarea Lui Mike Pence

Parlamentarii din Pennsylvania îi cer lui Pence să respingă voturile electorale frauduloase și să le acorde mai mult timp pentru a investiga neregulile electorale. Trump trimite pe Twitter că vicepreședintele are puterea de a respinge voturile electorale, în timp ce NYT (New York Times) conduce un articol de propagandă susținând că Pence a spus că nu are o astfel de putere. Povestea din NYT a fost ulterior revelată ca fiind o știre falsă. Google MapsTwitterFacebookYouTube și alte rețele sociale au cenzurat puternic, interzicând postările și ștergând conturile băieților buni. Twitter și Facebook au închis conturile președintelui Trump, Lin Wood și ale altora, care nu se conformează agendei lor de stânga. Cenzura Big Tech face parte dintr-o operațiune de curățare pentru a ascunde toate dovezile și adevărurile pe care nu vor ca oamenii să le vadă. Alegerile nu s-au încheiat, chiar dacă Biden a fost confirmat ca președinte ales. Statele pot încă să-și certifice voturile pe măsură ce apar noi dovezi, care pot include probe de securitate națională. Trump are în vedere declasificarea totală și concedierile în masă ale trădătorilor de top din administrație. Conspirarea cu puteri străine pentru a fura alegerile în SUA, are o pedeapsă cu moartea prin executare.

Generalul Lt. Tom McInerney avertizează că, dacă Pence nu acționează, Trump trebuie să declare autoritatea militară pentru a salva națiunea (și după cum se știe Pence a trădat, se pare că este șantajat de Cabală cu scene de pedofilie). Mike Pence a demisionat din funcția de vicepreședinte și ar trebui arestat pentru că a condus opoziția la procesul împotriva fraudei electorale. A primit unul dintre aceste mesaje la înmormântarea lui George Bush Sr. Adevărul va ieși în curând despre Mike Pence.

Aici interviu cu Gen. McInerney din 6 ianuarie :

Pe lângă votul prin e-mail și contorizarea fraudelor la nivel national, pe 2 noiembrie falimentul SUA a fost complet. Nu puteți alege un președinte într-o corporație în faliment. Cu certificarea lui Pence, el și toți cei care au votat în favoarea ei sunt vinovați de trădare! Aceștia vor fi arestați pentru trădare și alte acuzații în următoarele 2 săptămâni. Aceste arestări vor include toți cei implicați până la mass-media, corporații complice, birouri de vot de stat, cei din țări străine care au fost implicați în tipărirea buletinelor de vot false (China) și a programatorilor / furnizorilor de mașini de vot. Lista continuă. Pe lângă toate astea, SUA a fost supusă unui război biologic (din partea Chinei), prin Covid-19, virus creat în laboratoarele din Wuhan și finanțate de Obama, Bill Gates și Soros.

O creștere a numărului de persoane care își dau demisia din motive de sănătate sau se retrag, va fi de fapt o acoperire pentru a fi arestați pentru aceste infracțiuni. Revendicările de leziuni ale picioarelor cu oameni care poartă cizme medicale negre de mers, vor fi de fapt aceia care ascund brățări pentru gleznă (aceleași cizme pe care le purtau Biden, Hillary și McCain). Multe dintre acestea vor fi pentru crime împotriva umanității, inclusiv ceea ce am enumerat mai sus. Infracțiunile reale vor fi schimbate în ceva mai ușor de gustat pentru public.

Congresul a cunoscut întotdeauna de arestările ce vor veni (inclusiv ambele părți, democrați și republicani). Încercarea de a evita arestările a fost motivul tuturor minciunilor inventate în ultimii 4 ani. Au trebuit să-l scoată pe Trump din birou pentru a-și salva pielea. Literalmente!

Avocații lui Trump adevărați patrioți

Jeffrey Epstein este în viață. Trei surse de încredere spun că este adevărat. Wood are în contul său documente, călătorii cu avionul, tranzacții financiare și casete video cu toți pedofilii Americii. Trump este conștient de frauda din alegerile din 2020 și i-a prins în flagrant. Au comis trădare cooperând cu un dușman străin pentru a prelua țara, pentru a deveni un stat comunist. Cei care certifică aceste alegeri frauduloase comit trădare. Trump va scurge mlaștina. Cei care nu sunt alături de Trump nu iubesc America. Trump a câștigat alegerile cu peste 80% din voturi. Cei care comit fraude electorale se confruntă cu cinci ani de închisoare federală.

Avocata Lin Wood spunea: „Mulți trădători vor fi arestați în scurt timp … lista finală a trădătorilor confirmați noaptea trecută în timpul votului din Congres este clară. Acum, infracțiunea a fost finalizată.”

Aparatele de vot Dominion s-au dovedit a avea etichete „Made in China” pe cutii, dovedind că sunt fabricate în China. Președintele Xi Jinping ordonă militarilor să fie „gata să lupte în orice secundă fără teama de moarte”. Sidney Powell a finalizat un raport juridic de 270 de pagini privind frauda electorală din 2020. Mașinile de votare Dominion deținute în Canada, utilizate în majoritatea statelor, au împărțit spații de birouri cu George Soros din Toronto, Canada. Software-ul Secoya / Smartmatic utilizat în mașinile Dominion pentru a comuta voturile a fost creat de CIA și a ieșit din Venezuela comunistă. Chinezii au investit 400 de milioane de dolari în Dominion chiar înainte de alegerile din 2020 și 200 de milioane de dolari cu un an înainte. Chinezii au cumpărat 31 de milioane de acri de teren american.

Sistemul Dominion a fost folosit în întreaga lume pentru a cumpăra alegeri.

Democrații vor dori ca Trump să iasă cât mai repede prin orice mijloace posibile din Casa Albă. De fapt, ei vor țipa după asta. Miza este biblică și vor să o evite. În următoarele 2 săptămâni s-ar putea vedea cele de mai sus plus blocaje, FISA, declasare, farsă de coluziune din Rusia expuse, e-mailurile lui Hillary și multe altele prin intermediul sistemului de difuzare de urgență al președintelui.

Și Regatul Unit a stat în spatele tuturor acestor lucruri. Sateliții guvernului italian au fost conduși de Vatican și au mutat informații pe tot globul. Aceste alegeri au fost o operațiune militară pentru a doborî Noua Ordine Mondială. A fost pus în aplicare un plan pentru a dărâma această industrie bancară Rothschild – Federal Reserve – care a început în 1871. Această țară a fost condusă de o putere străină de foarte mult timp.

Planul

În anii 60, când l-au scos pe Kennedy, aproximativ 200 de generali s-au reunit și au pus la punct Planul. În ultimii 20 de ani s-au adunat patrioti și 22 de puteri ale Alianței din întreaga lume. Au obținut controlul NSA și în 1950 serviciile de informații militare au interceptat un plan de 16 ani pentru a doborî SUA – 8 ani cu Obama și 8 ani cu Hi[t]llary Clinton. În timp ce ea se afla la Departamentul de Stat, au scos uraniul din depozit și l-au vândut Rusiei, Iranului și Siriei. Urmau să lanseze o armă nucleară împotriva SUA și să dea vina pe Rusia. Alianța l-a ales pe Trump pentru a salva țara, a salva lumea. Fiecare război a fost finanțat de acest imperiu bancar. În 28 octombrie 2017 a fost prima dată când armata a renunțat la informații. Au ieșit cu informații timp de cinci zile, apoi au urmat în luni și ani. Aceasta a devenit cea mai mare operațiune de informații militare din istorie pentru educarea oamenilor. Se numește (QAnon).

Sessions a fost un patriot care l-a desemnat pe John Huber să convoace marii juri. Au mers după generalul Mike Flynn pentru că știa unde erau îngropate toate cadavrele. 300 de judecători federali au fost înlocuiți de Trump. Mai mult de 190.000 de acuzări au fost depuse – cele mai multe implică răpiri, tortura și ucidere de copii. Vaticanul a fost centrul tuturor. S-au folosit 200 de milioane de dolari pentru actualizarea GITMO. Avioane regulate intrau și ieșeau din GITMO pentru tribunalele militare. Cabala care se închină la Satan erau peste tot…

Trump se află la postul de comandă din din Baza Aeriană Dyess din sudul Abilene, Texas – Centrul Național al Comandamentului Militar (NMCC), unde decide următorul pas. Dacă Alianța nu-l trădează pe Trump, va exista Legea Marțială sau Insurection Act și se vor face multe arestări, iar Trump va fi pentru încă patru ani președinte. Crimele împotriva umanității din pedofilie vor apărea înainte de 20 ianuarie. Nu l-a felicitat pe Joe Biden și nu a spus că va părăsi Casa Albă. Când spune, „sfârșitul celui mai mare prim mandat”, acest lucru are sens, întrucât al doilea mandat al lui Trump ar începe pe 20 ianuarie. Deci primul său mandat se încheie. Mai important, Trump nu a specificat ce înseamnă „tranziția ordonată”. El nu a spus că va exista o tranziție către Biden, care va fi instalat ca președinte. El s-ar putea referi la tranziția Americii departe de tirania Statului Profund și întoarcerea puterii la popor.

De fapt, declarația lui Trump pare a fi concepută pentru a-i dezarma pe cei care solicită îndepărtarea sa imediată în temeiul celui de-al 25-lea Amendament, astfel încât Trump să poată continua să lucreze la soluția militară care ar aplica arestări în masă ale trădătorilor care au încercat să pună în aplicare lovitura lor criminală împotriva Americii. Trump are două opțiuni acum:

  1. Invocă opțiunea autorității militare și inițiază arestările în masă.
  2. Patrioții înarmați se ridică pentru a apăra națiunea și a declara independența față de tiranie.

POTUS și Pălăriile Albe l-au îndemnat pe Procurorul General prin Procurorul statului Utah, să desigileze cele 220.000 de rechizitorii și să le facă publice, începând astfel arestările în masa ale trădătorilor Deep State-ului American. Trump în timpul mitingului de luni de la Dalton, Georgia spunea : „Trebuie să mergem până la capăt … urmăriți ce se întâmplă în următoarele câteva săptămâni. Urmăriți ce va ieși și urmăriți ce va fi dezvăluit.” Și de asemenea într-un discurs recent al său spunea că se va face o trecere lină a puterii pe 20 ianuarie spre o nouă guvernare, dar nu a spus că a lui Biden și nici anul. Toate acestea pentru a da impresia că a cedat. De ce? Pentru că Deep State-ul American a amenințat că dacă Trump nu va ceda vor declanșa bombe nucleare în toate statele care l-au votat. Marea majoritate a militarilor sunt patrioți, în afara unor generali corupți sau șantajați și cred că asta este valabil în orice țară, inclusiv România, pentru că atunci când un militar depune jurământul este pe viață (și este valabil și în plan astral, nu doar în cel fizic).

     Acum partea bună

Odată ce toată lumea este arestată și aproape nimeni nu a plecat din Congres, mult așteptata NESARA / GESARA poate începe să fie implementată. În 2 noiembrie 2020, falimentul US Inc. a fost finalizat. În aceeași zi POTUS a semnat un Ordin Executiv care a activat NESARA. Din acel moment în 120 de zile se vor organiza noi alegeri pentru Republica Restaurată (2 martie 2021). În 31 decembrie 2020, Judy Shelton, avocata lui Trump, a fost numită președintele Comitetului Rezervei Federale de către Comitetul Bancar al Senatului. Ea susținea pe 1 ianuarie că documentația a 209 țări privind resetarea valutei globale a fost finalizată în acel weekend.

John F. Kennedy Jr. (Juan O’Savin) a spus în repetate rânduri că Biden nu va fi niciodată președinte și Inaugurarea lui Trump nu va avea loc pe 20 ianuarie, ci pe 1 aprilie. Alegerile ar fi transparente, instantanee și vor avea loc sub noul și deja testatul sistem de vot cuantic în care cetățenii SUA ar putea vota folosind propriile computere sau telefoane. De altfel Trump la sfârșitul discursului său de lângă Capitoliu a spus: ,,Acesta nu este sfârșitul, este doar începutul!

Cam asta este dragilor…se pare că împotriva președintelui Trump nu au fost doar trădătorii sau șantajații Deep State-ului american, ci structuri din Italia, Germania, Marea Britanie, Elveția, Canada, Rusia, China, Venezuela, Pakistan, Irak și Corea de Nord. După mine viitorul președinte va fi John F. Kennedy Jr. în Republica Restaurată, cu noul sistem financiar cuantic implementat global. Alegerile noi vor fi prin martie, iar instaurarea noului președinte în 20 aprilie. De acum încolo, cca. 2-3 săptămâni, să ne așteptăm la ce-i mai rău. Va fi război total în SUA. Să sperăm că Alianța va învinge într-un timp scurt. Nu vă pierdeți credința, Dumnezeu va învinge și nu Satana !

Traducere, interpretare și completare Marius Sumedrea / https://burebista2012.blogspot.com/

Cei care știți engleză, aveți aici mai multe amănunte într-o actualizare din 8 ianuarie :

Victorie Luminii!