Gheorghe / *Mielul* _ Apoc.5/1-9.
10 aprobate

mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.comx
moise.prorocul@gmail.com
178.138.192.143

 

_ @(* _ 1 Tesaloniceni 5/19-2022*, … & … _ Ioan 4/24,25; 5/24,25,39; 7/37; _ Isaia 9/1,2,(6_ Eu sînt Acela!),(14-17)

adică „Nu disprețuiți prorociile / profețiile”, …căci „nu știți nimic și nici nu vreți să ascultați de Mine – Mesia” _ Fapte 3/16-19; _ Isai 6/8/9-12,(13- _ Poporul Roman / Eu sînt Acela!); _ Romania 5/14; 10/4,(14-?!!!),16-2022, … toate acestea, implicite în postarea: …

https://ioncoja.ro/previziuni-si-pronosticuri-privind-misiunea-spirituala-a-romaniei/ …

… & … „Băgați la Cap! / Luați Amin-te!” … & … (aici- extras din finalul „Pre-Viziunii, indianului Singh Sundar!”)/ …iată: …

*Tot in Romania vor lua fiinta institutii filantropice si administrative absolut noi, cum nu au fost niciodata pe acest pamant, de inspiratie divina, care vor urmari trezirea puterilor ascunse din om si amplificarea inzestrarilor spirituale divine.

Poporul („care-și zice, fără acordul și demonstrația științifică a celorlalte popoare planetare”) evreu va fi aproape singurul care se va opune cu indarjire influentei binefacatoare crescande a poporului Roman Cunoscator al Tainelor Dumnezeiesti, dar in finalul acestei lupte se va convinge chiar el ca adevarul sustinut de poporul roman este una cu Dumnezeu si apoi nu va mai lupta impotriva divinitatii.

Purtatorii de duh sfant si marii iluminati din anumite puncte ale globului pamantesc vor marturisi la randul lor realitatea adevarului propovaduit de Poporul Roman, reconfirmandu-l cu toata puterea.

Inainte de a ajunge aici insa, aceasta tara aleasa va trece prin mari framantari care vor pune lumea la grea incercare.

Acest popor ales va trece inainte de a ajunge aici prin trei mari incercari.
Sfarsitul acestor incercari va fi marcat de un dezastru planetar produs de cutremure care va ingrozi aproape intreaga lume.
De asemenea, tot atunci cei foarte bogati isi vor pierde averile.

In acele timpuri viitoare, pe pamantul ales al Romaniei, Noul Ierusalim se va zidi deci in doua feluri: spiritual si material.
In acele timpuri viitoare, mai marii popoarelor lumii pamantene se vor uni pentru a realiza o intelegere globala de ajutor mutual si vor centraliza sistemul monetar pentru a dirija cat mai bine viata administrativa la nivelul intregii planete.
In acele vremuri viitoare, va apare o forta armata ce va fi educata si unificata pentru a fi universala, prezentand un caracter international.

Poporul indian va fi fericit sa cunoasca si sa ajute poporul roman in misiunea sa planetara.

Gratie relatiilor de prietenie ce se vor lega cu toate tarile de pe fata pamantului, Romania va scapa ca prin minune din conjunctura razboaielor.

In timpurile ce vor veni, America de Nord si de Mijloc vor ajunge sa fie in cea mai mare parte un gigantic cimitir.

Aceasta se va intampla tocmai in ajunul unor planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia asupra intregii planete.

Unica in actiune si care se va abtine sa ia parte la punerea in practica a frumoaselor idei si a infaptuirilor globale ce vor avea loc, va fi Anglia, insa parerea ei nu va fi luata in consideratie, deoarece la scurt timp dupa aceea ea va ajunge sa fie stapana numai asupra insulelor ei.
Coloniile care-i apartin vor fi in totalitate redate libertatii in viitor.
Chiar daca va uimesc cele afirmate de mine, sa nu mire pe nimeni de ceea ce se va intampla, deoarece fiecare are ceea ce merita, in final dreptatea, adevarul si lumina spirituala triumfand.

Desi trambitele adevarului vor suna pretutindeni, mai ales pe pamantul Noului Ierusalim – Romania, (_ Isaia 6/8-13 _ Roman); _ Daniel 12/(1),4,(7-Roman),9,13,10,3, … va fi dusă fiind /(în derulare _ 28.06.2022), lupta cea mai apriga.*

= Cu stimă. -Mesia.