„Popor român, ridică-te și umblă!”

2020-08-19T11:01:48+03:0019 august 2020|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

„Popor român, ridică-te și umblă!”

Text de pe site, semnat RADU

Textre-publicat la sugestia dlui NICU PÎRÎU

 

*

 

Atunci,in perioada interbelica ,la fel ca si acum Romania a fost supusa asaltului iudeo masonic.
Una din tintele acestui atac a fost filonul nationalist al poporului roman care s-a manifestat atunci prin Miscarea Legionara.
Represiunea a fost groaznica ,de nivelul evului mediu si a continuat dupa razboi prin asazisa lupta de clasa promovata de iudeo comunistii adusi in Romania de tancurile sovietice.
Lupta de clasa a facut prapad in societatea romaneasca eliminind fizic pe toti cei care erau considerati o piedica in calea comunismului.
Zeci de mii de romani au platit cu viata comunizarea Romaniei.
A existat totusi un moment,cam la 20 de ani dupa razboi ,cind in partidul comunistilor din Romania s-a manifestat o aripa nationalista care a incercat marginalizarea alogenilor si o politica economica de dezvoltare industriala care sa faca din Romania un stat puternic.
Aceasta politica nationalista cu dominanta economica a fost intrerupta de valul revolutiilor din Europa de est care au declarat comunismul in afara legii tocmai pentru ca si-au dat seama ca nationalismul se poate manifesta si in interiorul comunismului folosindu-i doctrina in interes national.

Nationalismul romanesc a fost activ in tot cursul istoriei noastre zbuciumate imbracind haina epocii in care s-a manifestat.

Privind inapoi in negurile istoriei ii vedem pe daci fericiti sa moara in lupta si sa mearga la Zalmoxis aparindu-si glia satrabuna.
Religia lor a fost atunci pilonul nationalismului.
In mileniul de tacere romaneasca in care pe teritoriul Daciei s-a auzit numai tropaitul hoardelor invadatoare romanii s-au retras in munti ,ferindu-se astfel de corceala biologica si culturala a migratorilor.
A fost asa cum spunea dl.profesor Coja intr-un studiu al domniei sale despre acea perioada ,o vreme in care poporul roman s-a pustnicit in munti ,s-a intarit spiritual,si-a pastrat credinta si si-a cladit traditia si a pastrat curata fiinta biologica.
A fost haina pe care a imbracat-o nationalismul romanesc in mileniul de liniste . Haina spiritualizarii si a puritatii.
Renuntarea la lupta cu sabia nu a fost un semn de lasitate pentru ca logica numerica a infruntarilor armate din acele vremi nu ne dadea nici o sansa in fata navalitorilor.

A urmat apoi perioada voevodala cind romanismul a fost dus mai departe de domnitori incinsi cu sabie si ctitori de multe biserici.
A fost o perioada de supravietuire de sute de ani in care sabia a fost pavaza de glie si biserica pavaza de suflet.
Crucea si palosul au fost hainele nationalismului romanesc in acea perioada .

Vlaguiti de sute de ani de lupte pentru supravietuire ,pe la anii 1700 romanii renunta la palos ,isi cumpara linistea cu aur si bucate ,dar nu renunta la credinta ,la cruce ,biserica si scriptura la limba si traditie .
Printr-un fel de coalitie pan ortodoxa nationalisnul romanesc ,in acesti ani s-a adapostit in biserica s-a inaltat prin cruce si a tins spre Dumnezeu .
A dat Cezarului ce era al Cezarului si lui Dumnezeu ce i se cuvenea lui Dumnezeu.
Asta a fost haina in care ni s-a infatisat nationalismul acelor vremuri.
Au venit apoi vremuri tulburi cind imperiile s-au clatinat temeliile cezarilor s-au subrezit si romanii si-au cistiget independenta cu arma in mina.
Cu toate ca a fost cistigata in lupta independenta a trebuit negociata cu lobiul masonic.
Unirea Principatelor s-a facut sub domn roman dar sub umbrela masonica iar lucrarea lui Cuza a putut fi dusa mai departe doar printr-un domn strain.
Romania Mare s-a facut cu arma dar a trebuit recunoscuta tot la un conclav masonic.
Se pare ca in acea perioada nationalismul romanesc a imbracat uneori haina masonica ,alteori si-a atins telurile negociind sau folosindu-se de masonerie care la acea vreme s-a folosit si ea de natoinalisti pentru destramarea imperiilor.
Asta a fost strategia nationalismului romanesc in acea perioada a caderii Cezarilor,cind romanii s-au adunat independenti in aceleasi granite,reusind sa cuprinda in patria mama cea mai mare parte din fiii ei.
A urmat apoi perioada dintre razboaie cind masonii au venit sa-si in tainul si Romania a fost supusa agrsiunii economice ,coruptiei,instabilitatii politice si asltului cultural strain care a avut raspuns in aparitia Miscarii Legionare.
O miscare spirituala intocmita pe religia ortodoxa ,morala crestina si credinta in jertfa suprema pentru apararea patriei si a neamului.
Legionarii au luptat voluntari in Spania ,au luptat voluntari pe frontul de est s-au predat,asumindu-si jertfa suprema, dupa ce i-au executat pe cei care au tradat pe romani,au luptat voluntar si imotriva comunistilor iudeo-masoni si dupa august 44.
Legionarilor nu le-a fost frica de moarte si prin asta se aseamana inrt-un fel cu dacii care mureau in lupta fericiti ca merg in ceruri.
Haina nationalismului romanesc dintre razboaie afost o haina de credinta si de jertfa.
Dupa razboi ,cei care au cazut in temnite si-au dedicat viata rezistentei spirituale iar cei din munti care au luptat cu arma s-au sprijinit pe speranta si credinta in Dumnezeu pina la jertfa suprema.
In perioada comunista nationalismul romanesc a gasit cu cale sa se manifeste in interiorul doctrinei comuniste si folosindu-se de ea.
S-a imbracat in hainele ei in asa fel ca sa-i vina bine si a lucrat in folosul patriei si poporului,notiuni des vehiculate in acele vremuri.
Ciudata intorsatura de lucruri in politica comunista sau socialista pe care eu am trait-o dar nu am perceput-o ca atare decit atunci cind am avut un termen de comparatie.
Acel termen de comparatie este situatia in care se gaseste astazi Romania.
Cu o economie destrusturata fizic si demantelata tehnologic ,cu finantele in mina straina cu comertul dirijat de marile companii ,dependenta de importuri de alimente si produse industriale ,cu serviciile publice in mina strainilor,cu rezervele de energie si materii prime concesionate pe nimic,cu o armata simbolica cu o jandarmerie supradimensionata cu invatamintul de la an la an mai precar cu un sistem de sanatate care nu face fata ,cu bugetul care se imprumuta de la luna la luna si de la an la an si cu o clasa politica putreda de corupta ,vinduta intereselor straine, instabila si mincinoasa.
Practic Romania este aproape de punctul de a fi rapita total din miinile romanilor,care mai sint doar cu numele stapinii tarii lor.
Tara noastra va trebui recladita din temelii ,renascuta din cenuse ca pasarea Phoenix.
Poate ca generatia care va face acest miracol s-a si nascut deja.
Ce haine va imbraca ea ,cum se va manifesta ramine de vazut. Cred ca aici e vorba de inspiratie divina .
Dumnezeu a avut grija sa ne arate drumul de cite ori a fost nevoie si sa ne tina in viata pina astazi ca popor.
Dar astazi cutitul a ajuns la os.El hirjiie pe os ca un fierastrau.
Va simti poporul roman durerea si pericolul sau va trebui sa vina Cineva si sa-i porunceasca:

-Popor roman, ridica-te si umbla!!

3 Comments

 1. dans62bc 21 august 2020 la 5:00 pm - Raspunde

  romanii sunt septelul care este exploatat de Corporatia Romania, aparuta pe sest prin Legea 28 din 15.03.91 fara modificarea Constitutiei existente.
  Definitie STAT (wikipedia) Organiizatia care detine monopolul asupra unor servicii pe teritoriul delimitat de frontiere.
  Statul (dictionar politic) „…poate sa nu reflecte interesele societatii…”
  Fiecare sa caute pentru el incepiind de aici…

 2. CD 21 august 2020 la 4:43 am - Raspunde

  Din pacate mare „nadejde” a romanilor Bennon nu mai poate veni sa porunceasca:

  -Popor roman, ridica-te si umbla!!

  Marele eliberator al popoarelor europene, prietenul romanilor si speranta ignorantilor Steven – Stephen Bannon arestat pentru excrocherie.
  Ce usor se imbata unii cu declaratiile fanfaronilor si isi pun sperantele in vitejia excrocilor. Unii au avut cuteznta sa-l puna chiar in marea “conspiratie a QAnonilor, despre care si aici s-au cam fasait stirile.
  Ieri Bennon a fost concediat din functia de strategist de la Casa Alba, azi a fost arestat si predat in curte.
  https://www.cnn.com/2017/08/18/politics/steve-bannon-white-house/index.html

  Stephen Bannon, Brian Kolfage si complicii trimisi in judecata

  Liderii campaniei online de strângere de fonduri „Construim zidul” acuzați de fraudarea a sute de mii de donatori
  Brian Kolfage, Stephen Bannon, și alte două personae presupuse a fi canalizat sute de mii de dolari de la Organizație la Kolfage; Toți cei patru inculpați ar fi profitat de rolurile lor în cadrul schemei.
  Audrey Strauss, procurorul interimar al Statelor Unite pentru Districtul sudic din New York, și Philip R. Bartlett, inspector-șef al Biroului de Inspecție Poștală din New York („USPIS”), a anunțat desigilarea unui act de inculpare care îi acuză pe BRIAN KOLFAGE, STEPHEN BANNON, ANDREW BADOLATO și TIMOTHY SHEA pentru rolurile lor în fraudarea a sute de mii de donatori în legătură cu o campanie online de crowdfunding cunoscută sub numele de „Construim zidul” care a strâns peste 25 de milioane de dolari.
  Inculpații au fost arestați azi dimineață. KOLFAGE va fi prezentat astăzi în fața judecătorului magistrat american Hope T. Cannon în Districtul de Nord din Florida. BANNON va fi prezentat astăzi în Districtul de Sud din New York. BADOLATO va fi prezentat astăzi în fața judecătorului american Thomas Wilson în Districtul Mijlociu din Florida. SHEA va fi prezentat astăzi în fața judecătorului de magistrat Kristen L. Mix în districtul Colorado. Cazul este atribuit judecătoarei districtuale Analisa Torres din districtul sudic New York.
  “ Acest caz ar trebui să servească drept avertisment pentru alți escroci că nimeni nu este mai presus de lege, nici măcar un veteran de război cu handicap sau un strateg politic milionar.”
  – a declarat procurorul american în exercițiu Audrey Strauss.

  Traducerea CD
  Sursa: https://www.justice.gov/usao-sdny/pr/leaders-we-build-wall-online-fundraising-campaign-charged-defrauding-hundreds-thousands

  Si acum o veste intradevar buna, sustinuta de documente si studii stiintifice, verificate si nu plasate pe websiteuri de hakeri – vezi cazul zvonurilor idioate cu G5.

  Studiu:
  TOATĂ LUMEA DEZVOLTĂ IMUNITATE LA CORONAVIRUS PE TERMEN LUNG, DUPĂ INFECȚIE
  Business Insider: 20 august 2020

  Un studiu publicat vineri în jurnalul “Cell” sugerează că toată lumea care a avut COVID-19 – chiar și persoanele cu cazuri ușoare sau asimptomatice – dezvoltă celule T, care pot vâna usor coronavirusul, în cazul în care sunt expuse din nou mai, târziu.

  „Deoarece memoria Celulelor T se va dovedi critica pentru protecția imună pe termen lung împotriva COVID-19”, au scris autorii studiului, adăugând că acestea „pot preveni episoade recurente de COVID-19 severe.”
  Asta pentru că memoria celulelor T poate rămâne activa ani de zile, în timp ce nivelurile de anticorpi se diminueaza treptat în urma unei infecții.
  Detalii aici: https://www.cell.com/cell/fulltext/S0092-8674(20)31008-4?rss=yes
  Traducerea CD

 3. rena 19 august 2020 la 2:38 pm - Raspunde

  Nu mor caii când vor câinii!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top