Ofensiva Spirituală a Poloniei

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 15, 2017

Polonia iese la atac.

Înarmaţi cu rozarii şi încărcaţi cu Duhul Sfânt, pe coasta Mării Baltice polonezii aprind focul sacru al creştinătăţii.

 

Activenews:

Mii de credincioși catolici polonezi ținând în mâini Sfântul Rozariu s-au rugat sâmbătă, Fecioarei Maria și lui Dumnezeu, pentru mântuirea Poloniei și a lumii, în cadrul unei ceremonii naționale pe care unii au taxat-o drept anti-musulmană, scrie mail.com. Impresionante „lanțuri umane”, formate din sute și sute de persoane, s-au întins de-a lungul frontierelor Poloniei.

Intitulat „Rozariul la Frontiere”, evenimentul a fost organizat de catolici laici, dar a fost sprijinit și de autoritățile bisericești poloneze, 320 de biserici din 22 de dioceze luând parte la ceremonie. Rugăciunile au avut loc începând de pe coasta Mării Baltice, din nor, până în munți, de-a lungul granițelor Poloniei cu Republica Cehă și Slovacia, conform mail.com.

Evenimentul din Polonia s-a dorit, de asemenea, o comemorare a bătăliei navale din Lepanto din secolul al XVI-lea, când o alianță creștină care a acționat conform dorinței papei a învins forțele imperiului otoman, în Marea Ionică, „salvând astfel Europa de islamizare”, după cum afirmă acum organizatorii ceremoniilor.

Polonezii s-au rugat, de asemenea, și în capelele din aeroporturi, considerate drept porți de intrare în țară, în timp ce soldații polonezi din Afganistan s-au rugat la baza din Bagram, a anunțat postul de radio TVN.

Exemplul Poloniei trebuie să ne fie lecţie nouă şi Europei. În acest popor conştiinţa naţională este vie, activă, neînfrîntă.

Ofensiva spirituală este dublată de spiritul patriotic al polonezilor care anul trecut au protestat în număr mare împotriva invaziei islamiștilor.

În contextul acestei invazii, reflexul sănătos al catolicilor din Polonia este să se opună ereziei Papei de la Roma.

„Pentru noi este o chestiune foarte serioasă”, spune Basia Sibinska, care a călătorit cu fiica ei, Kasia, de la Kalisz, în centrul Poloniei. „Rugăciunile la graniță înseamnă că ne dorim să ne rugăm pentru țara noastră.Acesta a fost motivul principal pentru care am venit aici. Vrem să ne rugăm pentru pace și pentru siguranța noastră. Desigur, fiecare vine aici din varii motive, dar cel mai important lucru este de a crea un cerc de rugăciune intensă de-a lungul frontierei”.

În orașul Gdansk, oamenii s-au rugat pe o plajă. Krzysztof Januszewski, în vârstă de 45 de ani, a spus că este îngrijorat de faptul că Europa Creștină este amenințată de extremiști islamici și de pierderea credinței în societățile creștine. „Astăzi suntem invadați de islam și ne e teamă”, a adăugat el. „Ne temem de amenințările teroriste și de faptul că oamenii se îndepărtează tot mai mult de credință”, a spus el.

Vestul a orbit.

Europa de Est stă împotriva hoardelor islamiste de-a lungul veacurilor. Astăzi tot Europa de Est trage semnalul de alarmă, îndemnând neamurile nu doar la luptă politică, ci și spirituală.

 

Există (((voci))) care văd ofensiva spirituală a polonezilor ca un exemplu de xenofobie. Fii diavolului au început să comploteze împotriva Poloniei.

Expertul polonez în xenofobie, Rafal Pankowski, conisderă că rugăciunile de sâmbătă sunt „expresia problematică a islamofobiei”, născută într-o perioadă de creștere a sentimentului anti-musulman în Polonia, un fenomen care devine tot mai acut, deși populația musulmană din această țară este insignifiantă. „Întregul concept de rugăciune la granițe întărește modelul etno-religios și xenofob al identității naționale”, a declarat Pankowski, șeful asociației Never Again din Varșovia. La granița polono-cehă din apropierea orașului Szklarska Poreba, sute de pelerini au venit de la sute de kilometri distanță pentru a se ruga în zona munților Karkonosze. Procesiunea, care a adunat tineri și bătrâni, precum și familii care au venit cu copii în cărucioare, a fost formată din pelerini care s-au rugat la Fecioara Maria, înfruntând frigul și ploaia.

Identitatea naţională este xenofobă, goyim.

Așa arată un expert in xenofobie.

Oare cine îi dă ordine “expertului în xenofobie”?

Să ne întoarcem la cuvintele Domnului.

“Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.” – Iisus Hristos Împăratul Împăraților, adresandu-se ovreilor.