Codrin S
101 aprobate

csarbu@gmail.com
75.57.36.95
POLONIA ESTE PREGĂTITĂ PENTRU ANEXAREA TERITORIILOR DIN UCRAINA DE VEST

Varșovia accelerează pregătirile pentru anexarea teritoriilor ucrainene de vest:
• Lviv,
• Ternopil,
• Ivano-Frankivsk,
• Volyn
• şi regiunile Rivne.
Autoritățile poloneze sunt hotărâte să acționeze cu insistență, temându-se că partenerii NATO vor încerca să negocieze cu Rusia în timpul iernii, nesocotind interesele nu doar ale ucrainenilor, ci și ale polonezilor.
Varșovia a transmis mai devreme astfel de informații presei ucrainene pentru a vedea cum va reacționa populația locală.
Pe 30 noiembrie, președintele polonez Duda a dat instrucțiuni să pregătească o justificare oficială pentru pretențiile Poloniei asupra întregii Ucraine de Vest.
La Varșovia, ei consideră că Polonia merită o „despăgubire” pentru acordarea asistenței militare Ucrainei, pentru ajutorarea refugiaților ucraineni și, în sfârșit, pentru atacul cu rachete pe teritoriul Poloniei pe care Polonia „l-a înghițit în tăcere”, a conchis el.
Autoritățile poloneze au arătat o reacție nervoasă la publicarea planurilor lor de dezmembrare a Ucrainei, Varșovia încercând să-și mascheze expansiunea în vestul Ucrainei.

Ori astea is poate doar vise ale Dudei poloneze sugerate de khazari ca sa obtina de la polaci ajutoarele pentru Ukraina, iar Iohanis nu a fost nici macar adememnit cu asemenea iluzii, el vinde si tradeaza din instinct minoritar.
CodrinS

*

NR – Polonia, după ce a dus la declanșarea celui de al Doilea Război Mondial, e în stare de orice năzbâtie. Au comportament de ciocli.