CD
922 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
Polonia a fost cea care a atacat prima Cehoslovacia, in noaptea cand expira ultimatumul german, inainte ca trupele germane sa intre in Cehoslovacia. A pretextat ca Cehoslovaia detinea teritorii poloneze in nord-estul tarii, acolo unde a si navalit.

Se mai vorbeste iarasi aiurea ca trupele gemane si cele rusesti s-au intalnit in mijlocul Poloniei si se mai dau si poze aratand trupele germane si rusesti la Brest.
Cine are o harta pe acasa poate vedea usor ca Brest este un oras din Belarusia la granita cu Polonia.
In 1920 Polonia, profitand de razboiul civil, albii cu rosii, a luat o buna parte din vestul Belarusiei si din vestul Rusiei. Spionul evreu tradator, Lenin a lasat situatia nerezolvata ca sa dovedeasca germanilor ca el este in putere sa decida si teritorial.
In 1940 rusii au avut curajul, fiind aliati cu germaniii(Molotov-Ribentrop) si si-au recuperat teritoriile lor si belaruse, dar au exagerat si au cotropit Republica Moldova spre bucuria si extazul evreilor comunisti/bolsevici din teritoriu.
Corectii teritoriale sunt multe si unele sunt juste iar altele sunt abuzive.
Din pacate manualele de istorie au fost editate de editorii talmudisti si castrate de adevar, asa ca e greu acum sa ai o discutie decenta pe teme istorice sau stiintifice.

*

NR – Numai România s-a purtat exemplar față de țările vecine, inclusiv cu Polonia. Când germanii au intrat în Polonia au căutat tezaurul polonez și n-au mai găsit nimic. Tezaurul era deja în România în drum spre Londra. Drept răzbunare, Berlinul a organizat grupul de legionari care l-au executat pe Armand Călinescu, cel ce aranjase tranzitul prin România al tezaurului. Legionarii au acționat de capul lor, nu în înțelegere cu comandantul Mișcării. Gest necugetat, urmat de marea hecatombă din septembrie 1939, cu sute de victime dintre fruntașii Legiunii!