Mihai
137 aprobate
mihai@yahoo.com
82.77.237.245

Presedintele Tradator Jefuitor Negustor de copii Clona Khazarus ZoiAnus sarbatoreste ,,progromul” de la Iasi.

Cotidianul.ro: Redacţia publicaţiei americane Jewish Telegraphic Agency ne-a trimis un document excepţional care redeschide cazul „Pogromului de la Iaşi“. Este vorba despre buletinul zilnic de ştiri (Daily News Bulletin) din ziua de 24 august 1959, în care există ştirea că guvernul Germaniei de Vest îşi asumă responsabilitatea pentru Pogromul de la Iaşi şi acceptă să plătească despăgubiri familiilor de evrei ucişi.
Ce conţine acest document excepţional pe care ni l-a trimis ziarul Jewish Telegraphic Agency din SUA? Iată documentul primit prin amabilitatea colegilor de la „Jewish Telegraphic Agency”, care redeschide discuţia despre „Pogromul de la Iaşi” din iunie 1941: http://www.cunoastelumea.ro/institutul-elie-wiesel-lovit-in-moalele-capului-de-un-ziar-evreiesc-din-sua-care-spune-ca-pentru-pogromul-de-la-iasi-si-au-asumat-responsabilitatea-germanii-in-1959/

,,Exact cum îşi doresc fabricanţii de istorie falsă ai holocaustologiei, orice cititor mai puţin informat asupra complexităţii evenimentelor politico-militare din Moldova anilor 1940-1941, rămâne cu impresia autoculpabilizatoare cum că românii de atunci, antisemiţi congenitali fiind şi fără absolut nici un motiv mai mult sau mai putin întemeiat, asa într-o bună zi de 29 iunie 1941 au început să-i strângă pe toţi evreii cu intenţia de a-i…. extermina ! Nimic mai fals, dar acesta e scopul nedeclarat al studiilor holocaustologilor bazate foarte mult pe cele mai slabe probe juridice anume mărturiile supravieţuitorilor şi pe memoriile acestora!
Iaşiul anului 1940 era un oraş cu populaţie preponderent evreiască, aprox. 51-52% din populaţia oraşului fiind evrei dintre care 90% proveniţi din imigraţie-invazie ilegală şi stabilită în Moldova prin încetăţenire în masă după primul război mondial, sub presiunea şantajului ordinar al cercurilor financiare mondiale evreieşti şi a masoneriei mondiale care au pus o singură condiţie majoră pt. a recunoaşte România Mare : toţi evreii din România trebuie încetăţeniţi în masă, necondiţionat!

În 1940, pe vremea lui Carol II, INAINTE de Antonescu şi legionari, exact cu un an înaintea evenimentelor din Iaşi România a pierdut Basarabia, Nordul Bucovinei şi Ţinutul Herţei, teritorii ocupate bestial de către trupele departamentului comunism al organizaţiilor mondiale evreieşti, departament arhicunoscut sub numele de URSS, cu sprijinul nemijlocit al majorităţii covârşitoare a evreilor locali constituiţi în “COMITETE DE INIŢIATIVĂ PT. PROTECŢIA TERITORIULUI BASARABEAN”–arh. MapN nota inf. Nr. 11517 sau PRAVDA din7 iulie 1940. Adică cu contribuţia devastatoare a evreilor neloiali/trădători care au primit abuziv privilegiul cetăţeniei române, implicit protecţia statului român şi TOATE drepturile civile şi politice pe care le avea orice român!!! Fapte grave, de proportii catastrofice OMISE cu desavarsire din manualele de istorie si din toate actele oficiale contemporane concretizatate într-un dezastru politico-militar-etnic, ce doar în primele doua săptămâni s-a ridicat la 43.232 victime din partea României(nu e greseala de tipar!)oficialităţi, cadre/militari ucisi, răniţi si dispăruţi odată cu ocuparea României de Est de catre Bolşevici! Pt comparatie, în mediatizatul Razboi pt Independenta din 1877 desfăşurat timp de 6 luni România a avut doar aprox 10.000 victime! Evaluati proportiile dezastrului! O adevarata catastrofa pt. Romania, trecuta sub TĂCERE deplină. Sinteza oficiala/riguroasă a datelor a fost înmânată după ruşinoasa retragere, Ministrului, la 6 iulie 1940, de către Marele Stat Major. Toate documentele ce dovedesc dimensiunea acestui dezastru de proporţii al Armatei române, ce nu apare în nici un manual de istorie deşi depăşesc de aprox 4 ori pierderile României în războiul de independenţă, se găsesc în arhiva M.Ap.N. fond cab. ministr, dosar nr.1447. Trupele române în retragere din teritoriile specificate aveau ordin ferm să nu folosească armametul din dotare, să nu răspundă provocărilor armatei roşii şi mai ales alogenilor civili evrei organizaţi în formaţiuni paramilitare, care i-au atacat astfel fără milă.

Se tot insistă în media cu obstinaţie pe cele 2 trenuri ale morţii în care au murit 2196 de evrei lângă Iaşi! DAR NICI UN CUVINŢEL despre cele 54(!!!) DE GARNITURI DE TREN cu care au fost DEPORTAŢI SPRE EXTERMINARE AUTOHTONII BASARABENI ŞI BUCOVINENI de către evreii sovietici cu concursul inuman şi nemijlocit al evreilor basarabeni(foşti români), ÎNAINTE de cele 2 trenuri ale morţii de la Iaşi, înainte de Antonescu, înainte de efemera guvernarea legionară !!! Alte 42 de garnituri de trenuri ale morţii comandate de evreii sovietici erau în pregătire iminentă pt. a deporta în Siberia/Kazahstan alte 85.000 de basarabeni, dar desfăşurarea operaţiunii Barbarossa le-a amânat doar planurile, aceasta deportare fiind realizata pe deplin la sfarşitul anilor`40 ! În locul populaţiei seculare româneşti din Basarabia/Bucovina deportate de evreii alogeni, au fost aduse din URSS, respectiv au venit din proprie iniţiativă din România, din Bulgaria, din Ungaria şi de prin alte colţuri ale Europei aprox. 150.000 evrei cu scopul discret declarat la promisiunea lui Stalin(nerespectată ulterior) pt. realizarea aici a unei Republicii sovietice socialiste Evreieşti. De asemenea, sute de rapoarte informative calificate aflate în arhivele militare române semnalau starea de spirit a evreilor din Iaşi – proaspăt cetăţeni români, ca fiind extrem de favorabilă invaziei sovietice de peste Prut, foarte multe dintre acestea descriu atitudinea sfidătoare, dispreţuitoare pe faţă a evreilor din Iaşi la adresa autorităţilor româneşti şi a României în general !’’