Ion Coja
CAND MINCIUNA DEVINE ADEVARUL : „ISRAEL ESTE VICTIMA AGRESIUNII PALESTINIENE”
rodica bratulescu
25 mai 2024 la 10:20

CAND MINCIUNA DEVINE ADEVARUL : „ISRAEL ESTE VICTIMA AGRESIUNII PALESTINIENE”.CONFORM LUI CCI NU EXISTA GENOCID.
FRAUDA EXPLICITA ! CRIMINALIZAREA LEGII INTERNATIONALE .
De Michel Chossudowski.

When The Lie becomes the Truth: „Israel is the Victim of Palestinian Aggression”. According to the ICC, „There is…

Michel Chossudovsky Unsubscribe
12:10 AM (8 hours ago)

to me

Forwarded this email? Subscribe here for more
When The Lie becomes the Truth: „Israel is the Victim of Palestinian Aggression”. According to the ICC, „There is No Genocide”.
Outright Fraud: The Criminalization of International Law
MICHEL CHOSSUDOVSKY
MAY 24

Inline image

Introducere
Există o istorie complexă în spatele planului Israelului din octombrie 2023 de a „Șterge Gaza de pe hartă”. Este „ un genocid în curs”, un măcel absolut, cuplat cu atrocități:

Este o acțiune criminală bazată pe doctrina israeliană a „răzbunării justificate”, care a fost formulată pentru prima dată în 2001.

Doctrina „Răzbunării justificate” susține în termeni nesiguri că Palestina (în ciuda capacităților sale militare limitate) este „Agresorul” și că „ Israelul are dreptul de a se apăra”, ceea ce din 7 octombrie 2023 constă în desfășurarea unui plan atent planificat. genocid împotriva poporului Palestinei.

Paul Larudee pune întrebarea:

„Există un moment în care genocidul din Gaza devine suficient de flagrant pentru a provoca alte țări să intervină direct în Fâșia Gaza pentru a preveni un nou genocid?

Poate Israel să extermine întreaga populație fără ca cineva să o oprească?”

Răspunsul la această întrebare este oferit de Curtea Penală Internațională (ICC) sub forma celui mai josnic set de acuzații îndreptate împotriva palestinienilor care sunt victimele „Un act de genocid” instigat de Israel cu sprijinul neîntrerupt al majorității guvernelor occidentale. .

Steag fals. „Palestina atacă Israelul”
Mai jos este declarația procurorului ICC și a avocatului regelui Karim AA Khan, care acuză Palestina că a comis crime împotriva umanității, precum și crime de război, ignorând în același timp cu atenție dovezile referitoare la operațiunea „steagul fals” a Israelului, care a avut ca rezultat destul de „deliberat” parte a guvernului Netanyahu în moartea unor civili israelieni nevinovați.
Inline image
Inline image
Inline image
Operațiunile militare sunt invariabil planificate cu mult timp înainte. „Operațiunea Al-Aqsa Furtuna” din 7 octombrie 2023 nu a fost un „atac surpriză”. A fost o operațiune False Flag desfășurată de o „facțiune” (active de informații) din cadrul Hamas, în strânsă legătură cu Mossad și serviciile de informații americane.

Logica fals flag – care a dus la victime israeliene – a oferit Israelului o justificare pentru a întreprinde un genocid împotriva palestinienilor.

În aceeași zi de 7 octombrie 2023, Netanyahu a lansat o operațiune militară împotriva Fâșiei Gaza intitulată „ Starea de pregătire pentru război”. Dacă „Operațiunea Al-Aqsa Furtuna” ar fi fost un „atac surpriză”, așa cum a spus mass-media, „Starea de pregătire pentru război” a lui Netanyahu nu ar fi putut fi efectuată (în scurt timp) în aceeași zi, și anume 7 octombrie 2023.

„Israelul este victima agresiunii palestiniene”. Curtea Penală Internațională (CPI) acuză Palestina
Într-o amară ironie, acuzațiile procurorului ICC împotriva Palestinei – care includ presupuse acte de „exterminare”, „omor” și „tortură” susțin că statul Israel, mai degrabă decât Palestina, este victima genocidului:

Potrivit Declarației CPI, „Actul de agresiune” al Palestinei împotriva Israelului constă în:

Exterminarea ca crimă împotriva umanității, contrar articolului 7(1)(b) din Statutul de la Roma;

Crima ca crimă împotriva umanității, contrar articolului 7(1)(a) și ca crimă de război, contrar articolului 8(2)(c)(i);

Luarea de ostatici ca crimă de război, contrar articolului 8(2)(c)(iii);

Violul și alte acte de violență sexuală ca crime împotriva umanității, contrar articolului 7(1)(g), precum și ca crime de război în conformitate cu articolul 8(2)(e)(vi) în contextul captivității;

Tortura ca crimă împotriva umanității, contrar articolului 7(1)(f), și, de asemenea, ca crimă de război, contrar articolului 8(2)(c)(i), în contextul captivității;

Alte acte inumane ca crimă împotriva umanității, contrar articolului 7(l)(k), în contextul captivității;

Tratamentul crud ca crimă de război contrar articolului 8(2)(c)(i), în contextul captivității; și

Abaterile asupra demnității personale ca crimă de război, contrar articolului 8(2)(c)(ii), în contextul captivității.

Ceea ce implică aceste declarații legale insidioase este că ICC și-a dat de facto „ștampila de aprobare” actului de genocid al Israelului împotriva Poporului Palestinei , care este în prezent în desfășurare.

Finalul jocului este excluderea palestinienilor din patria lor.

Avem de-a face cu o „retorică inversă” absurdă „ Mundus inversus” din partea procurorului ICC.

Minciuna a devenit Adevărul
Israelul este implicat în acte de „exterminare” împotriva palestinienilor. Cu toate acestea, Israelul este descris de CPI drept „Victima agresiunii palestiniene”.

Minciuna Prevalează. Dreptul internațional este incriminat
Conducerea efectivă a genocidului împotriva Palestinei – confirmată de numeroase documente oficiale israeliene la care a avut acces CPI – este ignorată întâmplător de către procurorul ICC.

Am revizuit declarația oficială a ICC. Nu există nicio referire la cuvântul „genocid”.

Ceea ce avem înregistrat (care face obiectul analizei noastre) este:

Un memorandum oficial – lansat și desecretizat (făcut public) la 13 octombrie 2023 – de către Ministerul de Informații al Israelului , care confirmă planificarea Israelului de genocid împotriva poporului Palestinei.

Acest memorandum de informații a fost pregătit cu mult timp înainte de 7 octombrie 2023. Principalul document descrie ceea ce se desfășoară în prezent, și anume Excluderea palestinienilor din patria lor:

Acesta este planul Israelului:
„Transferul forțat și permanent al celor 2,2 milioane de rezidenți palestinieni din Fâșia Gaza în Peninsula Sinai din Egipt”.
Inline image
Întrebați-l pe procurorul ICC Karim AA Khan : Care este semnificația acestui document?

Opțiune. C. Evacuarea populației civile din Gaza în Sinai
click aici sau mai jos pentru a accesa documentul complet (10 pagini)

Inline image
Pentru mai multe detalii și analize, a se vedea: „Ștergerea Gazei de pe hartă”: Memorandumul „Secret” de informații al Israelului „Opțiunea C” de Michel Chossudovsky

Documentul (mai sus) confirmă intenția anterioară a statului Israel de a implementa genocidul împotriva poporului Palestinei, încălcând Convenția genocidului.

Procurorul ICC este un „dublu vorbitor”.
În timp ce procurorul ICC acuză Palestina, el recunoaște totuși crimele comise de prim-ministrul Benjamin Netanyahu și de ministrul israelian al apărării Yoav Gallant , în special în ceea ce privește înfometarea civililor ca metodă de război.

Procurorul ICC Karim A..A. Khan nu vrea să fie acuzat de „standarde duble”.

Netanyahu și Gallant sunt „The Fall Guys”
Acuzațiile simbolice ale CPI îndreptate împotriva lui Netanyahu și Yoav Gallant, care sunt pe deplin coroborate, au intenția de a oferi „legitimitate” acuzațiilor de amploare ale CPI împotriva Palestinei („exterminare și crimă”).

Procurorul ICC Karim Khan KC a emis luni dimineață o declarație prin care propune emiterea de mandate de arestare pentru domnul Netanyahu , ministrul israelian al apărării Yoav Gallant , liderul Hamas Yahya Sinwar, Mohammed al-Masri, șeful militar al Hamas și Ismail Haniyeh , liderul politic al Hamas. MSN

Inline image
De relevanță, CIA a funcționat în fundal în colaborare cu serviciile de informații israeliene.

Există obiective strategice nespuse. Noțiunea că „au fost comise infracțiuni de ambele părți”: ce înseamnă aceasta?

Săptămâna trecută (13-16 mai), directorul CIA, Bill Burns, a fost la Cairo pentru negocieri cu ușile închise atât cu oficialii israelieni, cât și cu cei de la Hamas, cu privire la o posibilă încetare a focului.

CIA director, Israel and Hamas leave Egypt talks with no deal reached
After representatives of Hamas and the United States left Cairo, the Israeli delegation also departed on Thursda…

Cele trei mandate de arestare îndreptate împotriva liderilor Hamas sunt menite să confirme că actul de „agresiune” din 7 octombrie 2023 împotriva Israelului NU a făcut parte dintr-un „steag fals” , coordonat cu atenție de informațiile americane și israeliene.

Anglo-America controlează ICC și IJC
Mandatele de arestare ICC îndreptate împotriva lui Netanyahu și Gallant (care nu vor fi niciodată executate), servesc scopului util de a da vina, în același timp, deturnând înțelegerea noastră cu privire la cine din punct de vedere strategic se află în spatele comportamentului genocidului îndreptat împotriva poporul Palestinei.

Ceea ce face acest lucru este să distragă atenția publicului. Induce în eroare mișcarea pentru pace. Creează diviziuni în cadrul mișcării de solidaritate cu Palestina.

Trebuie să menționez că problema Drapelului fals – care constituie o crimă împotriva umanității din partea Israelului și a SUA – a fost ignorată în mod întâmplător atât de Curtea Internațională de Justiție (CIJ) (șeful judecătorului Donahue , fost consilier al lui Hillary Clinton). (ianuarie 2024)

Inline image
Și acum de către Curtea Penală Internațională (CPI). În numele Majestății Sale: procuror, Karim Khan, KC (Consilierul Regelui).

În acest sens, mandatele de arestare îndreptate de CPI împotriva celor trei lideri Hamas servesc nu numai pentru a îndepărta rolul „Operațiunii „False Flag ”, ci și pentru a susține legitimitatea genocidului, care este prezentat ca un act de autoapărare. de Israel împotriva Palestinei.

Inline image
Este demn de remarcat faptul că conduita atacurilor cu steag fals a fost susținută de Netanyahu:

„Oricine dorește să zădărnicească înființarea unui stat palestinian trebuie să sprijine consolidarea Hamas și transferul de bani către Hamas”, a spus el [Netanyahu] la o întâlnire a membrilor partidului său Likud la Knesset în martie 2019. „Aceasta este parte a strategiei noastre – de a izolează palestinienii din Gaza de palestinienii din Cisiordania.” ( Haaretz , 9 octombrie 2023, subliniere adăugată)

Sistemul judiciar bazat pe ONU este compus din Curtea Internațională de Justiție (CIJ) și Curtea Penală Internațională (CPI), ambele au ignorat în mod deliberat problema genocidului împotriva Palestinei.

Ceea ce este în joc este incriminarea totală a sistemului judiciar al ONU.

În ciuda mandatului Curții Penale Internaționale:
Faceți clic pentru a accesa site-ul web

În mod vizibil, mandatul declarat „Încercarea indivizilor pentru genocid” de pe site-ul CPI nu se aplică oficialilor statului Israel.

Procurorul ICC Karim Khan, KC nu face referire la „genocid” în declarația sa
În ciuda dovezilor, procurorul ICC nu recunoaște că Israelul comite un genocid.

Cuvântul Genocid NU este menționat în declarația sa.
Convenția pentru prevenirea și pedepsirea infracțiunii de genocid nu este menționată.
Declarațiile sale indică incriminarea CPI
Ce este Adevărul, Ce este Minciuna?
Toți Acești Bebeluși se confruntă cu Moartea din cauza absenței. de Combustibil și Medicină

Adevărul este că „exterminarea” și „crima” sunt efectuate de Israel , vizând în mod special copiii (faceți clic aici pentru a accesa videoclipul, necesită Facebook)

Inline image
Michel Chossudovsky , Cercetare globală, 24 mai 2024

Transmite acest articol. Crosspost. t

Declarația procurorului ICC Karim AA Khan KC:
Cereri de mandate de arestare în situația din statul Palestina
link către ICC

Statement of ICC Prosecutor Karim A.A. Khan KC: Applications for arrest …
Today I am filing applications for warrants of arrest before Pre-Trial Chamber I of the International Criminal C…

20 mai 2024
Astăzi depun cereri pentru mandate de arestare în fața Camerei preliminare I a Curții Penale Internaționale în situația din statul Palestina.
Inline image
Pe baza dovezilor colectate și examinate de biroul meu, am motive întemeiate să cred că Yahya SINWAR (Șeful Mișcării de Rezistență Islamică („Hamas”) din Fâșia Gaza), Mohammed Diab Ibrahim AL-MASRI , cunoscut mai frecvent ca DEIF (comandantul șef al aripii militare a Hamas, cunoscut sub numele de Brigăzile Al-Qassam ) și Ismail HANIYEH (șeful Biroului Politic al Hamas) poartă răspundere penală pentru următoarele crime de război și crime împotriva umanității comise pe teritoriul Israel și statul Palestinei (în Fâșia Gaza) de cel puțin 7 octombrie 2023:

Exterminarea ca crimă împotriva umanității, contrar articolului 7(1)(b) din Statutul de la Roma;

Crima ca crimă împotriva umanității, contrar articolului 7(1)(a) și ca crimă de război, contrar articolului 8(2)(c)(i);

Luarea de ostatici ca crimă de război, contrar articolului 8(2)(c)(iii);

Violul și alte acte de violență sexuală ca crime împotriva umanității, contrar articolului 7(1)(g), precum și ca crime de război în conformitate cu articolul 8(2)(e)(vi) în contextul captivității;

Tortura ca crimă împotriva umanității, contrar articolului 7(1)(f), și, de asemenea, ca crimă de război, contrar articolului 8(2)(c)(i), în contextul captivității;

Alte acte inumane ca crimă împotriva umanității, contrar articolului 7(l)(k), în contextul captivității;

Tratamentul crud ca crimă de război contrar articolului 8(2)(c)(i), în contextul captivității; și

Abaterile asupra demnității personale ca crimă de război, contrar articolului 8(2)(c)(ii), în contextul captivității.

Biroul meu susține că crimele de război pretinse în aceste cereri au fost comise în contextul unui conflict armat internațional între Israel și Palestina și al unui conflict armat neinternațional între Israel și Hamas, care se desfășoară în paralel. Susținem că crimele împotriva umanității acuzate au făcut parte dintr-un atac pe scară largă și sistematic împotriva populației civile din Israel de către Hamas și alte grupuri armate în conformitate cu politicile organizaționale. Unele dintre aceste crime, în evaluarea noastră, continuă până în prezent.

Biroul meu susține că există motive întemeiate pentru a crede că SINWAR, DEIF și HANIYEH sunt responsabili penal pentru uciderea a sute de civili israelieni în atacurile comise de Hamas (în special aripa sa militară, Brigăzile al-Qassam) și alte grupuri armate pe 7. octombrie 2023 și luarea a cel puțin 245 de ostatici. Ca parte a investigațiilor noastre, biroul meu a intervievat victime și supraviețuitori, inclusiv foști ostatici și martori oculari din șase locații majore de atac: Kfar Aza; Holit; locația Festivalului de Muzică Supernova; Be’eri; Nir Oz; și Nahal Oz. Ancheta se bazează, de asemenea, pe dovezi precum înregistrări CCTV, materiale audio, foto și video autentificate, declarații ale membrilor Hamas, inclusiv presupușii autori menționați mai sus și dovezi ale experților.

Oficiul meu este de părere că acești indivizi au planificat și au instigat la comiterea de crime la 7 octombrie 2023 și și-au recunoscut, prin propriile acțiuni, inclusiv vizite personale la ostatici, la scurt timp după răpirea lor, responsabilitatea lor pentru aceste crime. Susținem că aceste crime nu ar fi putut fi comise fără acțiunile lor. Aceștia sunt acuzați atât ca co-autori, cât și ca superiori, în conformitate cu articolele 25 și 28 din Statutul de la Roma.

În timpul propriei vizite la Kibbutz Be’eri și Kibbutz Kfar Aza, precum și la locul Festivalului de Muzică Supernova din Re’im, am văzut scenele devastatoare ale acestor atacuri și impactul profund al crimelor neconcesionate acuzate în cererile depuse. astăzi. Vorbind cu supraviețuitorii, am auzit cum dragostea din cadrul unei familii, cele mai profunde legături dintre un părinte și un copil, au fost contorsionate pentru a provoca dureri de nepătruns prin cruzime calculată și insensibilitate extremă. Aceste acte cer responsabilitate.

Biroul meu susține, de asemenea, că există motive rezonabile pentru a crede că ostaticii luați din Israel au fost ținuți în condiții inumane și că unii au fost supuși violenței sexuale, inclusiv violului, în timp ce erau ținuți în captivitate. Am ajuns la această concluzie pe baza înregistrărilor medicale, a materialelor video și a probelor documentare contemporane și a interviurilor cu victime și supraviețuitori. Biroul meu continuă, de asemenea, să investigheze rapoartele de violență sexuală comise la 7 octombrie.

Doresc să-mi exprim recunoștința supraviețuitorilor și familiilor victimelor atacurilor din 7 octombrie, pentru curajul lor de a-și prezenta rapoartele Biroului meu. Rămânem concentrați pe aprofundarea în continuare a investigațiilor cu privire la toate crimele comise ca parte a acestor atacuri și vom continua să lucrăm cu toți partenerii pentru a ne asigura că justiția este făcută.

Îmi reiterez din nou apelul pentru eliberarea imediată a tuturor ostaticilor luați din Israel și pentru întoarcerea lor în siguranță la familiile lor. Aceasta este o cerință fundamentală a dreptului internațional umanitar.

Benjamin Netanyahu, Yoav Gallant
Pe baza probelor colectate și examinate de biroul meu, am motive întemeiate să cred că Benjamin NETANYAHU , prim-ministrul Israelului, și Yoav GALLANT , ministrul apărării al Israelului, poartă răspundere penală pentru următoarele crime de război și crime împotriva umanitate comisă pe teritoriul statului Palestina (în Fâșia Gaza) începând cu cel puțin 8 octombrie 2023:

Înfometarea civililor ca metodă de război ca crimă de război contrar articolului 8(2)(b)(xxv) din Statut;

Cauzarea intenționată a unor mari suferințe sau vătămări grave ale corpului sau sănătății, contrar articolului 8(2)(a)(iii), sau tratament crud ca o crimă de război, contrar articolului 8(2)(c)(i);

Ucidere intenționată, contrar articolului 8(2)(a)(i), sau Crimă ca crimă de război, contrar articolului 8(2)(c)(i);

Dirijarea intenționată a atacurilor împotriva unei populații civile ca crimă de război, contrar articolului 8(2)(b)(i) sau 8(2)(e)(i);

Exterminarea și/sau crima contrar articolelor 7(1)(b) și 7(1)(a), inclusiv în contextul deceselor cauzate de foamete, ca o crimă împotriva umanității;

Persecuția ca infracțiune împotriva umanității, contrar articolului 7(1)(h);

Alte acte inumane ca crime împotriva umanității, contrar articolului 7(1)(k).

Biroul meu susține că crimele de război presupuse în aceste cereri au fost comise în contextul unui conflict armat internațional între Israel și Palestina și al unui conflict armat neinternațional între Israel și Hamas (împreună cu alte grupuri armate palestiniene) care se desfășoară în paralel.

Susținem că crimele împotriva umanității acuzate au fost comise ca parte a unui atac pe scară largă și sistematic împotriva populației civile palestiniene, în conformitate cu politica statului. În evaluarea noastră, aceste crime continuă până în zilele noastre.