Din transmisiile făcute din cele două piețe, Victoria și Cotroceni, am rămas cu impresia că din piața Victoriei s-au luat puține declarații de la publicul protestatar, iar când s-au luat câteva nu prea aveai ce alege din ele! Au fost cumva alese?! Numai generalități, se cerea abrogarea ordonanței, iar motivul cel mai invocat a fost „pentru că a fost luată noaptea, hoțește”, prostie ieftină lansată de bietul neamț! Pușlamaua!

La Cotroceni, în afară de prima zi când reporterii o căutau cu lumînarea pe „florăreasa” aflată la fața locului ca din …întâmplare, în rest am auzit fraze cu noimă, logice, cu miez. Repet, nu a fost singură declarația remarcabilă a unui domn geolog, Ovidiu Danteș, dacă am reținut bine. Cum fac să dau de dînsul?

În privința lozincilor strigate sau a pancardelor puse la vedere, creativitatea care s-a revărsat în Piața Victoriei a fost extraodinară! Sper ca dl Pavel Șușară va aduna exponatele și le va organiza într-o expoziție. Este un capitol de istorie, inclusiv a artelor!

Voi reveni!

ion coja