OTRAVIREA NOASTRA PLANIFICATA EXACT CUM ???

ARTICOL DIN JURNALUL LUI KENNEDY : „THE DEFENDER”
 
01/04/23

The Defender Views

 

Ce se află cu adevărat în spatele planului de „reproiectare” a sistemului nostru alimentar?

La prima vedere, revoluția „mâncarea este medicament” sugerează că guvernul realizează în sfârșit importanța nutriției, dar este de fapt doar un complot al corporațiilor și grupurilor precum Fundația Rockefeller de a vă controla achizițiile alimentare.

reproiectează sistemul alimentar funcția de băcănie online

Dor de o zi, dor de multe. Abonați-vă la Cele mai bune știri ale zilei de la The Defender . Este gratis.

Povestea dintr-o privire:

  • La sfârșitul lunii septembrie, Casa Albă a găzduit Conferința despre foame, nutriție și sănătate, în cadrul căreia președintele Biden și-a propus „obiectivul îndrăzneț” de a „stop foamea și de a crește alimentația sănătoasă și activitatea fizică până în 2030”.
  • La prima vedere, poate părea că guvernul, în sfârșit, se interesează de nutriție și își dă seama de impactul acesteia asupra sănătății este o veste grozavă. Dar lucrurile nu sunt deloc ceea ce par.
  • Google și Warner Bros. se numără printre cei responsabili pentru îmbunătățirea accesului la alimente și a accesibilității. Danone, Dole, Instacart și Walgreens vor permite consumatorilor să facă și să aibă acces la alegeri sănătoase, iar Fundația Rockefeller face parte din grupul care se va ocupa de cercetarea îmbunătățită în materie de nutriție și securitate alimentară.
  • Scopul acestei revoluții „hrana este medicament” este de a controla populația prin hrană ca îngrijire a sănătății. Integrarea nutriției cu îngrijirea sănătății va facilita crearea de noi politici, finanțare și control asupra ambelor domenii simultan.
  • Ei lucrează pentru a atrage mai mulți oameni în programele de asistență publică, astfel încât achizițiile să poată fi controlate prin jetoane alimentare digitale. De asemenea, aceștia lucrează pentru a înlocui agricultura tradițională cu creșterea verticală în interior a semințelor OMG-uri brevetate sau modificate genetic, în timp ce creșterea animalelor va fi reglementată în uitare pentru a fi înlocuită cu ferme de insecte (așa-numitele micro-animale), modificate genetic. alimente și carne cultivată în laborator.

Distrugerea planificată a sistemului nostru alimentar este în curs de desfășurare, sub steagul „reproiectării” acestuia pentru o mai mare „echitate”.

La sfârșitul lunii septembrie, Casa Albă a găzduit Conferința privind foamea, nutriția și sănătatea , în timpul căreia președintele Biden și-a propus „obiectivul îndrăzneț” de a „oprima foamea și de a crește alimentația sănătoasă și activitatea fizică până în 2030”.

Scopul declarat este de a pune capăt bolilor legate de dietă , în același timp „închiderea disparităților dintre comunitățile care sunt cel mai afectate”.

La prima vedere, poate părea că guvernul, în sfârșit, se interesează de nutriție și își dă seama de impactul acesteia asupra sănătății este o veste grozavă. Dar lucrurile nu sunt deloc ceea ce par.

Atenție la lupul în haine de oaie

O listă lungă de afaceri și organizații civice, academice și filantropice au fost identificate în timpul acestei conferințe ca fiind alese pentru a deschide o nouă cale către sănătate și bunăstare pentru toți.

Pentru a evidenția doar câțiva dintre acești presupuși salvatori, DoorDash, Google și Warner Bros. se numără printre cei responsabili pentru îmbunătățirea accesului la alimente și a accesibilității.

Danone, Dole, Instacart și Walgreens vor permite consumatorilor să facă și să aibă acces la alegeri sănătoase, iar Fundația Rockefeller face parte din grupul care se va ocupa de cercetarea îmbunătățită în materie de nutriție și securitate alimentară.

Sunt sigur că vă simțiți deja cald și neclar, știind că sănătatea și securitatea alimentară sunt în mâini atât de capabile și responsabile.

Pentru început, Biden a alocat 8 miliarde de dolari pentru a finanța afaceri care vor efectua analize nutriționale și vor integra nutriția în îngrijirea sănătății, startup-uri care se concentrează pe soluții pentru foamete și insecuritate alimentară și filantropie care „îmbunătățește accesul la alimente nutritive, promovează alegerile sănătoase și crește activitatea fizică. .”

Dar așa cum a raportat jurnalistul de investigație Corey Lynn :

„Narațiunea este de a convinge pe toată lumea că se datorează COVID și schimbărilor climatice și, prin urmare, acești așa-ziși lideri ineficienți vor avea brusc interesul oamenilor în inima și, în sfârșit, vor duce treaba la bun sfârșit.

„Realitatea este că declinul economic din cauza blocajelor, întreruperile lanțului de aprovizionare manufacturat, scoaterea din afaceri a mii de companii, inflația intenționată și condițiile de sănătate exploatate în timpul și după plandemia orchestrată este ceea ce a creat o pierdere de venituri, incapacitatea de a să-și permită mâncare și gaz și o perturbare completă a bunăstării tuturor.”

Scopul triplu

După cum a detaliat Lynn, scopul din spatele acestei „revoluții alimentare” este triplu și nu are nimic de-a face cu îmbunătățirea efectivă a accesului la alimente sănătoase și reducerea poverii bolilor.

Este într-adevăr totul despre controlul populației prin alimente , prin:

1. Atragerea cât mai multor persoane în programele SNAP (asistență alimentară suplimentară) și WIC (femei, sugari și copii), astfel încât achizițiile și cheltuielile să poată fi controlate prin jetoane alimentare digitale. În cele din urmă, scopul este de a muta pe toată lumea într-un sistem alimentar socialist bazat pe jetoane de asistență guvernamentală.

2. Integrarea alimentației și nutriției cu îngrijirea sănătății, astfel încât politicile alimentare și de sănătate să fie sub o singură umbrelă. Acest lucru va facilita crearea de noi politici, finanțare și control asupra ambelor domenii. Achizițiile de alimente și registrele de sănătate vor fi legate de pașaportul/identitatea digitală pentru vaccin, care deține, de asemenea, dosarele educaționale, de călătorie, de muncă și de conturile bancare.

„Este un mare master plan. Antrenând mii de medici în acest nou model de „hrana este medicament”, lansând screening-ul nutrițional, mesele medicale și rețetele de produse, ei pun bazele pentru toate acestea”, scrie Lynn.

„„Food is Medicine” sunt cuvintele cheie folosite pentru campanie, lansarea programelor, schimbarea politicilor și finanțarea, agregarea datelor, legarea industriei sănătății cu aprovizionarea cu alimente și, în cele din urmă, monitorizarea, urmărirea și controlul oamenilor prin intermediul alimentelor.”

3. Schimbarea standardelor alimentare, a categoriilor de alimente și a nutriției — Agricultura tradițională a cerealelor și a plantelor va fi înlocuită cu creșterea verticală în interior a semințelor brevetate OMG , în timp ce creșterea animalelor va fi reglementată în uitare pentru a fi înlocuită cu ferme de insecte (așa-numitele microferme). animale), alimente modificate genetic și carne cultivată în laborator .

 

Istoria se repetă

Poate fi tentant pentru unii să creadă că guvernul s-a schimbat în sfârșit și că intenționează cu adevărat să îmbunătățească sănătatea publică, abordând nutriția și acordându-i rolul central pe care îl merită.

Dacă acesta sunteți dvs., v-aș îndemna să luați în considerare istoria modului în care am ajuns aici, în primul rând, și modul în care aceiași jucători care ne-au distrus sistemul alimentar prima dată pretind că sunt din nou salvatorii noștri.

John D. Rockefeller a fost cel care a obținut hrană din medicină în urmă cu 112 ani, prin finanțarea și ingineria sa de implementare a Raportului Flexner.

Acum, mai bine de un secol mai târziu, Fundația Rockefeller pretinde că pune mâncarea înapoi. Cu toate acestea, o analiză atentă dezvăluie motivația reală și obiectivele sunt identice.

Cu un secol în urmă, nutriția a fost eliminată din medicină pentru a prelua controlul asupra sistemului medical și pentru a-l face să se bazeze pe medicamente brevetate derivate din ulei care nu pot vindeca cauza de bază a bolii.

Acum, scopul este de a controla sistemul alimentar prin combinarea acestuia cu medicamentele, asupra cărora ei au deja control complet.

În acest fel, ei pot „prea” alimente brevetate, așa cum prescriu medicamente.

Medicul dumneavoastră vă poate pune la o dietă cu mâncare de greier în loc de carne roșie pentru a preveni bolile de inimă și, odată ce identitatea digitală, moneda digitală a băncii centrale (CBDC) și/sau jetoanele alimentare sunt puse în aplicare, nu veți avea de ales decât să vă conformați . Jetoanele dvs. nu vor funcționa pentru a cumpăra altceva decât ceea ce v-a prescris medicul dumneavoastră.

Planul lui Rockefeller de a monopoliza medicina, banca și alimentele

Familia Rockefeller are o istorie îndelungată de distrugere a sistemelor funcționale pentru a le înlocui cu ceva care să fie în beneficiul lor și/sau să abordeze problema suprapopulării globale .

De exemplu, împreună cu General Motors, Rockefeller a cumpărat și a demontat în secret sistemul de transport public din SUA, pentru a promova nevoia unei mașini de familie. De asemenea, au înlocuit tramvaiele electrice cu autobuze care consumau gaz pentru a-și extinde afacerea petrolieră.

În 1902, Rockefeller a finanțat înființarea Consiliului General de Educație, prin care intenționa să controleze învățământul public.

Au urmat și alte scheme susținute de petrol pentru modelarea și remodelarea sistemului educațional american, inclusiv o schemă de modificare a predării istoriei americane pentru a promova o viziune asupra colectivismului, precum și un program care a culminat cu transformarea practicii medicinei.

Medicina pe bază de plante pe bază de naturopatie era norma la acea vreme, iar Rockefeller și-a propus să transforme industria medicală către utilizarea de produse farmaceutice derivate din ulei.

În acest scop, Institutul Rockefeller pentru Cercetări Medicale a fost înființat în 1901, condus de Dr. Simon Flexner, care, la acea vreme, era profesor de patologie experimentală la Universitatea din Pennsylvania.

Fratele lui Flexner, Abraham, a fost contractat să scrie un raport despre starea sistemului american de educație medicală, iar studiul său, The Flexner Report , publicat în 1910, a deschis calea pentru ca Rockefeller să revizuiască complet sistemul medical american.

Ca urmare a acestui raport, aproape fiecare terapie medicală naturală a fost criminalizată, iar practicienii au fost scoși din activitate și înlocuiți cu medici „științifici” care au fost învățați să prescrie medicamente sintetice brevetabile, inventate în centrele de cercetare proprii ale cartelului petrolului.

În aceeași perioadă, Rockefeller a preluat și controlul asupra sistemului financiar american prin crearea Rezervei Federale, înființată în 1913.

De atunci, familia Rockefeller au fost brokeri de putere în industria bancară.

Ei au încercat, de asemenea, să consolideze controlul asupra aprovizionării globale cu alimente, folosind filantropia ca acoperire. Fundația Rockefeller a finanțat Revoluția Verde care a dus la introducerea produselor chimice agricole pe bază de petrol, care au transformat rapid agricultura, atât în ​​SUA, cât și în străinătate.

Programul „Food for Peace” al președintelui Johnson a impus utilizarea de către beneficiarii ajutorului a tehnologiilor și substanțelor chimice dependente de petrol, iar țărilor care nu și-l permiteau li s-au acordat împrumuturi de la Fondul Monetar Internațional și de la Banca Mondială.

Fundația Rockefeller a finanțat, de asemenea, „revoluția genetică” care ne-a adus semințe brevetate modificate genetic.

Astăzi, Fundația Rockefeller face parte din distribuția The Great Reset , care încearcă să obțină control total asupra fiecărei persoane din lume – financiar, medical, fizic și psihologic.

Și acum, în sfârșit, visul lui Rockefeller de a controla toate aspectele sistemului alimentar – pe lângă finanțe, medicină , energie , transport și educație – se împlinește.

 

Cum îți va reseta masa Fundația Rockefeller

În iulie 2020, exact pe când pandemia de COVID-19 câștiga avânt , Fundația Rockefeller a publicat un raport intitulat „ Reset the Table: Meeting the Moment to Transform the US Food System”.

 

În el, ei susțin că pandemia de COVID-19 a provocat „o criză de foame și nutriție” în SUA „spre deosebire de orice a văzut această țară de-a lungul generațiilor”.

Amintiți-vă, COVID-19 a fost declarată pandemie pe 11 martie 2020, așa că până la data publicării acestui raport Rockefeller, pandemia existase doar de patru luni și, în timp ce anumite grupuri cu risc ridicat s-au confruntat cu insecuritate alimentară, cum ar fi copiii. a căror masă principală este un prânz școlar, lipsa larg răspândită de alimente, în ceea ce privește rafturile goale, nu a fost foarte răspândită sau deosebit de gravă în SUA

Oricum ar fi, potrivit Fundației, pandemia a scos la iveală probleme profunde în sistemul alimentar din SUA care trebuie „resetate”.

Întâmplător, „Reset the Table” a fost publicat la doar o lună după ce Forumul Economic Mondial (WEF) și-a anunțat oficial planurile pentru o „Great Reset” și mulți dintre contribuitorii la lucrarea Fundației sunt membri WEF.

Există multe informații interesante în acest document.

De exemplu, la pagina 3, se afirmă că „94% dintre decesele cauzate de COVID-19 în rândul persoanelor cu o afecțiune de bază, dintre care majoritatea sunt legate de dietă”.

Acest lucru este surprinzător, având în vedere că dieta și nutriția au lipsit în esență din discuțiile publice și raportările despre infecție.

La pagina 10, Fundația declară că „mâncarea este un medicament” și că „investind în diete sănătoase și protectoare”, americanii vor putea „să prospere și să reducă costurile sufocante de îngrijire a sănătății ale națiunii noastre”.

Raportul continuă să solicite extinderea programelor de prescripție medicală, deoarece „sănătatea alimentară și rezultatele COVID-19 sunt în mod clar legate”.

Aceasta a fost, practic, predarea mea în ultimele decenii, și cu atât mai mult în timpul pandemiei, care mi-a câștigat în cele din urmă onoarea de a fi etichetat principalul răspânditor de dezinformare din SUA.

Cu toate acestea, iată Fundația Rockefeller, care este din toată inima de acord – cel puțin în teorie pentru că atunci când vine vorba de asta, definiția lor a unei diete sănătoase este diametral opusă cu a mea, și probabil și cu a ta.

Bastardizarea noțiunii de alimentație sănătoasă

În ultimii ani, WEF a promovat ideea că ar trebui să ne obișnuim să mâncăm buruieni și insecte , deoarece insectele sunt mult mai puțin costisitoare, necesită puține resurse naturale, cum ar fi apa și ar putea reduce poluarea agricolă cu aproape 99%.

 

De ani de zile, WEF a promovat, de asemenea, ideea că alimentele de origine animală cultivate în laborator și culturile modificate genetic sunt singura modalitate de a hrăni lumea și de a salva planeta.

Deloc surprinzător, cuvântul „organic” nu apare o singură dată în raportul Fundației Rockefeller, iar cuvântul „natural” este folosit doar cu referire la „dezastre naturale”.

Asta în ciuda faptului că cuvântul „sănătos” a fost folosit de 33 de ori și cuvântul „sustenabil” de 17 ori.

Termenul „proteine ​​alternative” apare o dată și nu se menționează „ hrănit cu iarbă ”. Cu alte cuvinte, versiunile lor de „dietă sănătoasă” și „ agricultura durabilă ” nu includ niciunul dintre criteriile de bază pentru o aprovizionare cu alimente cu adevărat sănătoasă, nutritivă, durabilă și regenerativă .

Având în vedere legătura sa strânsă cu WEF, pare rezonabil să concluzionăm că „dieta sănătoasă” la care se referă în continuare Fundația Rockefeller este una dintre buruieni și insecte și că tipurile de modificări ale legislației și normelor pe care intenționează să le introducă sunt legate de ce reprezintă „hrană”.

Cum intenționează să preia controlul asupra lanțului de aprovizionare

„Resetați tabelul” descrie modul în care intenționează să preia controlul asupra aprovizionării cu alimente și a lanțului de aprovizionare sub masca „echitate”, „echitate” și „protecție a mediului”.

Acestea sunt exact aceleași cuvinte de referință folosite în Conferința lui Biden despre foame, nutriție și sănătate.

O cheie pentru această întreprindere este colectarea datelor.

Vor să colecteze date despre cheltuielile și obiceiurile alimentare ale tuturor. În acest scop, Fundația dorește ca totul să se transforme într-un mediu online, inclusiv medicamente și cumpărare de alimente.

Acest lucru, desigur, face tot ce faceți mult mai ușor de monitorizat și urmărit. După cum a menționat Lynn, introducerea oamenilor în programele SNAP și WIC și utilizarea jetoanelor alimentare digitale va permite, de asemenea, monitorizarea și controlul.

O a treia cheie a succesului este „schimbările aduse politicilor, practicilor și normelor”.

Acest lucru include, fără îndoială, campanii de schimbare a opiniilor oamenilor despre insecte ca sursă de hrană și legislația aferentă.

În cele din urmă, scopul este de a centraliza controlul aprovizionării cu alimente într-un singur birou executiv, ceea ce este în conformitate cu ideea unui guvern mondial.

În articolul ei, Lynn trece prin straturi de fum pentru a dezvălui adevăratele intenții din spatele hype-ului. Aici, mă voi concentra pe cele două care cred că sunt cele mai importante. Vă încurajez să revizuiți restul în articolul lui Lynn .

Cortina de fum „mâncarea este medicament”.

În 2023, un parteneriat între Fundația Rockefeller, Asociația Americană a Inimii și lanțul de supermarketuri Kroger va lansa o inițiativă „Food is Medicine Research Initiative” pentru a genera dovezi pentru programele din sectorul sănătății alimentare și medicină și pentru a „accelera înțelegerea publică și utilizarea „alimentului”. este programele de medicină ca parte integrantă a sistemului de sănătate.”

Lynn notează:

„Desigur, mâncarea este un medicament, dar nu aceasta este adevărata intenție a acestei inițiative. Prin integrarea alimentelor în medicină, imaginați-vă cum va schimba acest lucru peisajul mecanismelor de control puse în aplicare sub pretextul asistenței medicale.

„Acesta nu este singurul mod pe care cei de la Rockefeller îl folosesc pentru a orchestra această schimbare în controlul alimentelor. Ei sunt, de asemenea, unul dintre principalii finanțatori ai Center for Good Food Purchasing , împreună cu Fundația WK Kellogg… și Proiectul 11th Hour – vehiculul de acordare de granturi al Fundației Schmidt Family – fostul CEO Google Eric Schmidt.

„Scopul declarat al acestui „Centru” este de a gestiona Programul de Achiziție Bună de Alimente, care se referă la a determina instituțiile să treacă la „transparența lanțului lor de aprovizionare de la fermă la furculiță și să treacă la un model de achiziție bazat pe valori”…

„Crucea Albastră colaborează cu partenerii de reinvestire care gestionează programul Eat Well, care oferă rețete de fructe pentru participanții înscriși. Este conectat electronic la un card de fidelitate pentru acces pentru a fi folosit la magazinele alimentare participante… Fundația Rockefeller finanțează partenerii de reinvestire…”

Capcana de asistență alimentară sănătoasă

Capcana care ni se întinde este cea a unui sistem alimentar socialist controlat. Introducerea cât mai multor posibil în programele de asistență alimentară este primul pas. În curând, asistența alimentară va fi, de asemenea, încorporată în Medicaid.

După cum a menționat Lynn, aceasta nu este o teorie a conspirației nefondată. Cabala dezvăluie în mod deschis adevărata intenție într-o mare varietate de rapoarte și documente.

De exemplu, în graficul de mai jos, inclus într-un raport din 2018 al Illinois Blockchain and Distributed Ledger Task Force, ei arată cum intenționează să controleze utilizarea „semnalului de alimentație sănătoasă” prin identitatea digitală și moneda digitală.

În cazul ilustrat, un cheeseburger nu este permis să fie achiziționat, deoarece este identificat ca o „achiziție de alimente nesănătoase”.

controlați diagrama cu simboluri pentru alimentația sănătoasăCredit: Illinois Blockchain and Distributed Ledger Task Force 2018În timp ce exemplul implică un solicitant de asistență socială care utilizează jetoane de beneficii, acest sistem se va extinde, fără îndoială, pentru a include toți oamenii și moneda obișnuită. E doar o chestiune de timp. Așa începe.

Și în timp ce modelele timpurii vor identifica fructele și legumele ca alimente sănătoase, ceea ce este „sănătos” se va schimba pe măsură ce controlul lor asupra agriculturii și producției de alimente se va adânci.

Fiți siguri că recomandările guvernului privind alimentele sănătoase nu vor fi niciodată exacte și adevărate.

Ca dovadă, vă ofer Friedman School of Nutrition Science and Policy’s Food Compass , dezvăluit la sfârșitul anului 2021 ca fiind cel mai recent și cel mai bun din știința nutriției, care va fi folosit de acum înainte pentru a ghida programele de îngrijire a sănătății și asistență nutrițională în selecțiile lor.

În acest instrument de ghidare nutrițională , Lucky Charms, Frosted Mini Wheats, Honey Nut Cheerios, conurile de înghețată, migdalele acoperite cu ciocolată și M&M-urile de migdale au toate scoruri nutriționale mai mari decât brânza cheddar și carnea de vită măcinată .

tabel de orientare nutriționalăCredit: Nina TeicholzConform Food Compass, vei fi mai sănătos dacă înlocuiești ouul întreg, brânza cheddar și carnea de vită cu bomboane literale.

Poate exista vreo îndoială că scopul său este de a înlătura oamenii de la alimentele naturale sănătoase, spre alimentele nedorite procesate?

Și ACEST este instrumentul programat pentru a determina tipurile de alimente pe care programele de asistență nutrițională și de îngrijire a sănătății le vor prescrie.

De ce este atât de important să înțelegeți planul

După cum a menționat Lynn, „O mână de ajutor este întotdeauna drăguță până când are motive ascunse.” Și când vine vorba de faptul că guvernul acordă dintr-o dată nutriția de top facturare ca accent pentru îngrijirea sănătății, putem fi siguri că există motive ascunse la locul de muncă.

„Sigur, activitatea fizică pentru toți și reducerea zahărului din alimente sunt ambele abordări binevenite”, scrie Lynn , „dar restul acestei agende nu este în interesul ființelor umane.

„Problema este că, atunci când revizuiți această fișă informativă [Casa Albă] , poate părea o idee bună, la fel cum, în timp ce revizuirea unei singure lucrări albe de la WEF, ar putea chiar suna ca și cum ar putea fi un lucru bun.

„Cu toate acestea, atunci când cineva ia Fișa informativă cu nenumărate cărți albe, site-uri web, finanțare și alte documente interne și le pune pe toate împreună – pictează o poveste cu totul diferită.

„Ei știu foarte bine că majoritatea oamenilor nu vor aduna toate piesele puzzle-ului, așa că nu vor putea vedea realitatea situației și discerne adevărata agendă. De aceea este atât de important să faci exact asta.

„Imaginați-vă dacă cineva refuză să mănânce insecte – este posibil să nu primească îngrijire medicală adecvată.

„Sau ce se întâmplă dacă cineva refuză să participe la programul de jetoane alimentare și să mănânce doar conform instrucțiunilor? Tocmai și-au pierdut capacitatea de a primi îngrijiri medicale? … Ce se întâmplă dacă vaccinurile comestibile ajung pe piață și încearcă să le facă obligatorii ca parte a dietei? 

„La fel ca și în cazul celorlalte agende ale lor care se leagă de aceasta, controlul narativ este realizat de universități, asociații medicale… și multe altele pentru a aduce o perspectivă cu totul nouă asupra modului în care ar trebui să arate o dietă nutrițională pentru a preveni bolile… și gene. -produsele editate, insectele și celulele de cultură par să fie prioritatea principală.

„Poate părea o ardere lentă, dar aceștia pun mai multe bucăți ale structurii la locul lor simultan și, când acea ardere ajunge în sfârșit în casele oamenilor, în dulapurile, frigiderul și portofelele lor, va fi prea târziu pentru a derula totul înapoi. a politicilor și reglementărilor care s-au blocat în vigoare.

„De aceea este atât de esențial să continuăm să obținem aceste informații și să luptăm împotriva acestor mecanisme de control.”

Publicat inițial de Mercola .