In ziarul Haretz israelienii isi aroga titlul de ,,tara a graului” cu institute de cercetari care incearca sa reanvie soiuri vechi de grau si chiar si soiuri antice astazi disparute.
,,Tara Grâului – un proiect comun al Organizației de Cercetare Agricolă din Centrul Volcani, Institutul de Științe Weizmann și universitățile locale – au fost scufundați la evenimentul de degustare în discuții intense de ultimă oră, folosind tabele Excel și verificarea bazelor de date. Colecția proiectului, compilată în ultimii ani din arhivele centrelor de cercetare și a băncilor genetice din Israel și la nivel internațional, cuprinde în prezent aproape 1.000 de linii de grâu sau accesorii, deoarece experții se referă la diferite tulpini. Semințele găsite pe o rază geografică strânsă sau cele care împărtășesc anumite caracteristici comune au fost colectate și stocate în plicuri ca parte a proiectului;recent, unele au fost descoperite de cercetători în cutii uitate de mult într-o bancă de gene sau în locuri atât de îndepărtate ca un centru de cercetare din Mexic.”
Se stie bine ca in antichitate din China si pana in Europa pe primul loc era meiul si graul era undeva pe locul al doilea . De unde atata interes pentru o tara arida ca Israelul sa se declare tara graului? Din 1990 incepand cu guvernul de sionisti al lui Petre Roman institutele de cercetari romanesti au fost tinta israelienilor si afacerea printului Paul de Romania pentru ferma Baneasa poate fi socotita doar varful aisbergului din partea unui program guvernamental israelian de preluare si de distrugere a institutelor de cercetare romanesti in vederea depopularii Romaniei – sa va aduceti aminte de sloganul lui Traian Basescu ,,romani plecati afara” si de incitarile lui Basescu promovat de media sionista de transformare a diasporei romanesti in carne de tun pentru Ucraina in afara umbrelei NATO. Afacerea in sine a avut un intreg desant israelian alcatuit din Benny Steinmetz și Tall Benjamin Silberstein pentru care Truica si acest ,,Paul de Romania” se constutie ca o celula operativa a Mosadului aranjata de serviciile secrete romanesti pe modelul Securitatii – pentru cine nu cunoaste in Securitate la contrainformatii exista un intreg sistem de evitare a acuzatiilor in vederea evitarii acuzatiilor la nivel de guverne .
In fata schimbarilor climatice Institutul de Cercetare -Dezvoltare Pentru Protectia Plantelor Bucuresti intra la siguranta nationala pentru care se aplica legile sigurantei nationale pentru ca tine de siguranta nationala . In tot acest timp grupurile infractionale promovate de ambasada Israelului in Romania au atacat legislatia romaneasca si mai ales alcatuirea legilor sigurantei nationale, legislatia romaneasca si justitia in sine pentru ca sistrugerea institutelor de cercetare e o crima impotriva umanitatii a statului israelian pe teritoriul Romaniei si un genocid pentru exterminarea natiunii romane si pentru izgonirea romanilor din Romania pe modelul izgonirii palestinienilor din Palestina si din Ierusalim.
Observati cu atentie cum toata aceasta ,,clasa politica” israeliana si evreiasca cu trusturi media in acesti ani au atacat si au preluat in propietate activele institutelor de cercetare romaneasca pentru ca nimic nu e intamplator la un asa nivel si la asa interese pentru ca e un genocid atent planificat.

*

Nota redacției – Text plin de adevăr. Este evident că planul sionist de destructurare a statului român merge mai departe, evreii sionuști au învățat din greșelile trecutului și acționează acum după un plan bine pus la punct și bine ascuns de înțelegerea noastră. Un prieten procuror mi-a declarat în urmă cu vreo 5-6 ani: la toate mega-afacerile necinstite pe care le-am anchetat, ițele au dus invariabil la evrei, din România sau din Israel. Alt prieten, din SRI, mi-a spus că au primit dispoziție ca în rapoartele pe care le fac să nu mai pomenească numele purtate la naștere de persoanele care făceau obiectul sesizărilor lor, ale lucrătorilor din SRI. Mulți dintre cei ce se dedau la activități activități anti-românești poartă nume schimbate, precum Silviu Brucan sau Petre Roman.