PLANUL


Organizația Mondială a Sănătății are o agendă oficială pentru zece ani de pandemii în curs, din 2020 până în 2030. Ei pot declara o pandemie oricând doresc. În timpul pandemiilor, OMS devine un guvern mondial eficient, anulând constituțiile și legile tuturor națiunilor din lume. Planul este limpede. Urmărește videoclipul acum!

PLIGĂ PENTRU LIBERTATE

Forumul Economic Mondial împinge cea de-a patra revoluție industrială, cu agenda de a stabili cyborgii elitiști ca conducători asupra umanității. Dacă a existat vreodată un timp să te ridici și să-ți aperi viața și pe cei dragi, acum este.

Experți de top de la OMS, ONU, armata și CDC dezvăluie dovezi că pandemiile sunt folosite  pentru dictatura mondială

Dovada Marelui Juriu 1

Experții de la Organizația Mondială a Sănătății, Națiunile Unite, serviciile secrete britanice, armata SUA și Marea Britanie, CDC, Pfizer și agențiile guvernamentale de sănătate dezvăluie o agendă criminală pentru implementarea tiraniei la nivel mondial, sub pretextul pandemiilor.

MONOPOL – Cine deține lumea?

Acest documentar revoluționar dezvăluie cum practic totul de pe pământ este deținut de o singură corporație. Entitățile din spatele acestei corporații au un master plan pentru a supune umanitatea unui control fără precedent.

„Avem dovezi că pandemia este o crimă împotriva umanității”, spun sute de avocați și oameni de știință

dr reiner fuellmich dovezi

Dr. Reiner Fuellmich și o rețea internațională de avocați au intervievat peste 150 de experți din fiecare domeniu al științei. Ei au dovezi concludente că pandemia și blocajele sunt cele mai grave crime împotriva umanității comise vreodată.

„Milioane sunt uciși în spitale ”, spun lucrătorii din domeniul sănătății

spitale de crimă de bani
dominația lumii klaus schwab

Cea mai mare amenințare la adresa umanității de la începutul timpurilor


Forumul Economic Mondial este astăzi ceea ce a fost Imperiul Roman în trecut: un grup de oameni care poftesc dominația totală a lumii. Planurile lor includ: blocarea soarelui, eliminarea tuturor drepturilor și libertăților de la umanitate, transformarea tuturor în cyborgi, închiderea tuturor oamenilor în orașele închisori, eradicarea tuturor bătrânilor, luarea tuturor bunurilor de la toată lumea și multe alte idei psihopate.

fraudă electorală militară

Armata SUA are dovezi că alegerile sunt furate

Generali și colonei pensionați din armata SUA, Forța Spațială a SUA, oameni de știință recunoscuți internațional, organizații de integritate a alegerilor, un avocat de top și experți la nivel înalt în securitate cibernetică dezvăluie dovezi copleșitoare că alegerile din întreaga lume sunt furate. Prin frauda electorală, țările libere sunt transformate în dictaturi totalitare.

înșelăciune media ucraineană

Informații uimitoare despre Ucraina

Au existat încercări de a elimina acest site din cauza ACESTUI raport despre Ucraina. Dezvăluie informații șocante despre Ucraina, pe care puterile care vor să le ascundă de lume. 

Pandemia covid-19 planificată

Dovada că pandemia a fost planificată

Luni de cercetare au dezvăluit un număr uimitor de indicii puternice că pandemia a fost planificată și este meticulos orchestrată. Aceasta nu este o teorie a conspirației, ci o revizuire a dovezilor incontestabile.

„Trebuie să ne unim împotriva guvernului mondial unic”, spune arhiepiscopul

arhiepiscopul carlos maria vigano

Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano a dezvăluit corupția financiară din Vatican și abuzul asupra copiilor de către Papa Francisc și alți lideri ai bisericii. În timpul pandemiei, el s-a ridicat în prim-planul mișcării pentru libertate la nivel mondial, expunând agenda criminală a globaliștilor care complotează să supună întreaga umanitate unei tiranie fără precedent.

andreas kalcker

„Totul este despre o nouă ordine mondială”, spune un om de știință de renume mondial

Biofizicianul de renume mondial Andreas Kalcker a salvat milioane de pacienți covid și lucrează cu mii de medici, oameni de știință și avocați din întreaga lume. Leacul lui pentru covid ar fi putut pune capăt pandemiei într-o briză, dar a fost cenzurat în toate modurile posibile. El explică ce se întâmplă cu adevărat în lumea noastră. 

„Guvernul a ucis mii de oameni și i-a etichetat drept morți provocați de covid”,  spune agentul de pompe funebre

Directorul de pompe funebre John O’Looney a lucrat îndeaproape cu guvernul britanic și BBC, în timpul pandemiei. El a observat direct cum mii de bătrâni au fost uciși și etichetați drept morți covid. Alți 40 de pompe funebre i-au spus lui O’Looney că au asistat la același lucru, dar le este frică să vorbească. 

„Mi-au cerut să sacrific copiii”, spune o persoană din partea de top al elitei financiare

Ronald Bernard

Ronald Bernard a lucrat la un nivel înalt în elita financiară și a comunicat direct cu cei care controlează lumea. L-au invitat să ia parte la jertfa copiilor, un ritual practicat de cei care operează la cele mai înalte niveluri financiare. Ronald Bernard nu a putut face asta și a fost torturat fizic pentru a-l împiedica să dezvăluie orice nume. 

oficialii de abuz asupra copiilor

Milioane de copii sunt abuzați de elită

Foști directori ai CIA, FBI și NSA dezvăluie cât de nenumărați copii sunt abuzați de înalți oficiali. Ele dezvăluie rețele mondiale care traficează milioane de copii către cei bogați și puternici din fiecare țară.

toamna cabală

Cabala: o rețea criminală care terorizează umanitatea

Căderea Cabalei este o serie de documentare obligatorie despre cei 1%, denumită și Cabala: un grup mic de oameni care conduc lumea prin bogăția și puterea lor excesivă. Ei au inventat un plan principal malefic pentru a domina complet umanitatea și a ne face supuși… un plan în care domnesc supreme corupția, serviciile secrete, societățile secrete și înalta trădare.

raportul decesului prin vaccin vladimir zelenko

„Milioane mor din cauza vaccinurilor” , spun oamenii de știință câștigători ai Premiului Nobel

acoperiți raportul decesului prin vaccin

Dr. Vladimir Zelenko a tratat cu succes mai mulți președinți pentru COVID-19 și este nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace. Împreună cu oameni de știință de renume mondial și un laureat al Premiului Nobel pentru Medicină, el dezvăluie cum milioane de oameni au murit și sute de milioane sunt invalidi pe viață, după ce au fost inoculați cu injecțiile experimentale cu covid. 

„Injecțiile schimbă ADN-ul uman”, spune cel mai mare medic intervievat din lume

dr carrie madej

r. Carrie Madej a condus două clinici mari și a fost invitată să participe la importante conferințe medicale. Acolo a auzit „profesorii răi nebuni” dezvăluind planul de a schimba ADN-ul uman folosind vaccinuri. Dr. Madej a investigat acest lucru timp de peste 20 de ani, iar acum avertizează omenirea.

Simone Gold - medici din prima linie a Americii

„Oamenilor li se spun minciuni incredibile de proporții incredibile”, spun America’s Frontline Doctors

America’s Frontline Doctors este un grup mare de medici, avocați și oameni de știință de top din Statele Unite, cu peste un milion de membri. După ce au văzut cum lumea este înșelată, s-au ridicat pentru a apăra viitorul umanității. Într-un discurs epic, fondatorul lor, Dr. Simone Gold, explică enormitatea minciunilor, care au fost dezlănțuite de Big Media, Big Tech și guverne. 

Planul de a controla lumea

O privire de ansamblu aprofundată a dovezilor care arată că pandemia este cea mai mare operațiune criminală la care umanitatea a asistat vreodată. Nu mă credeți pe cuvânt, dar faceți propria cercetare cu acest raport masiv care arată toate faptele într-o singură privire de ansamblu uluitoare.