Opriți controlul mondial !

DOMINAȚIA MONDIALĂ
CRIME CONTRA UMANITARII
SALVAREA LUMII
INFO
Căutare
Acest site avertizează omenirea cu privire la agenda pentru dominarea lumii. Vă rugăm să o împărtășiți în toată lumea.

„Copiii trebuie să aibă parteneri sexuali”
– spun ONU și OMS

UN RAPORT ȘOCANT DE DOVEZI DEZVĂLUIE AGENDA
PENTRU NORMALIZAREA PEDOFILIEI LA NIVEL MONDIAL

AGENDA TIRANIEI MONDIALE

Organizațiile globaliste stabilesc tirania la nivel mondial, care va îndepărta treptat toate drepturile, libertățile și posesiunile de la umanitate. Ei susțin că acest lucru va îmbunătăți starea lumii. Aceasta este cunoscută sub numele de Marea Resetare, Agenda 21, Agenda 2030, Reconstruiește mai bine, Noua Ordine Mondială etc. Misiunea noastră este să te informăm despre planurile lor, astfel încât să poți apăra viața ta și a celor dragi.

ÎNSCRIEȚI-VĂ PENTRU A PRIMI INFORMAȚII CRITICE:

Introdu e-mail-ul tău aici…

PLANUL
Organizația Mondială a Sănătății are o agendă oficială pentru zece ani de pandemii în curs din 2020 până în 2030. Am văzut recent cum pot declara o pandemie oricând doresc. Și în timpul unei pandemii, OMS devine efectiv un singur guvern mondial, anulând constituțiile și legile fiecărei națiuni din lume. Planul este limpede. Urmărește videoclipul acum!

DESCARCĂ VIDEO ȘI DOCUMENTE
PLIGĂ PENTRU LIBERTATE
Forumul Economic Mondial împinge cea de-a patra revoluție industrială, cu agenda de a stabili cyborgii elitiști ca conducători asupra umanității. Dacă a existat vreodată un timp să te ridici și să aperi viața ta și a celor dragi, acum este.

DESCARCĂ ACEST VIDEO
Experți de top de la OMS, ONU, armata și CDC dezvăluie dovezi că pandemiile sunt folosite pentru dictatura mondială
Dovada Marelui Juriu 1
Experții de la Organizația Mondială a Sănătății, Națiunile Unite, Serviciile Secrete britanice, armata SUA și Marea Britanie, CDC, Pfizer și agențiile guvernamentale de sănătate dezvăluie o agendă criminală pentru implementarea tiraniei la nivel mondial sub pretextul pandemiilor.

AFLĂ MAI MULTE

MONOPOL – Cine deține lumea?
Acest documentar revoluționar dezvăluie cum practic totul de pe pământ este deținut de o singură corporație. Entitățile din spatele acestei corporații au un master plan pentru a supune umanitatea unui control fără precedent.

VEZI MONOPOLY ACUM!
„Avem dovezi că pandemia este o crimă împotriva umanității”, spun sute de avocați și oameni de știință
dr reiner fuellmich dovezi
Dr. Reiner Fuellmich și o rețea internațională de avocați au intervievat peste 150 de experți din fiecare domeniu al științei. Ei au dovezi concludente că pandemia și blocajele sunt cele mai grave crime împotriva umanității comise vreodată.

VEZI DOVENDILE AICI
„Milioane sunt uciși în spitale ”, spun lucrătorii din domeniul sănătății
spitale de crimă de bani
VEZI ACEST DOCUMENTAR
dominația lumii klaus schwab
Cea mai mare amenințare la adresa umanității de la începutul timpurilor
Organizațiile globaliste colaborează pentru a stabili dominația totală a lumii. Planurile lor includ blocarea soarelui, eliminarea tuturor drepturilor și libertăților de la umanitate, transformarea tuturor în cyborgi, închiderea tuturor în orașe închisori, eradicarea tuturor bătrânilor, luarea tuturor bunurilor de la toată lumea și multe alte idei psihopatice.

AFLĂ MAI MULTE
fraudă electorală militară
Armata SUA are dovezi că alegerile sunt furate
Generali și colonei pensionați din armata SUA și din Forța Spațială a SUA, precum și oameni de știință recunoscuți internațional, organizații de integritate a alegerilor, un avocat internațional de top și experți la nivel înalt în securitate cibernetică dezvăluie dovezi copleșitoare că alegerile din întreaga lume sunt furate. Prin fraudă electorală, țările libere sunt transformate în dictaturi totalitare.

VEZI DOVENDILE AICI
înșelăciune media ucraineană
Informații uimitoare despre Ucraina
Au existat încercări de a elimina acest site din cauza ACESTUI raport. Ea dezvăluie informații șocante despre Ucraina, pe care puterile care vor să le ascundă lumii.

VEZI ACESTE INFORMATII
Pandemia covid-19 planificată
Dovada că pandemia a fost planificată
Luni de cercetare au dezvăluit un număr uimitor de indicii puternice că pandemia a fost planificată și a fost meticulos orchestrată. Aceasta nu este o teorie a conspirației, ci o revizuire a dovezilor incontestabile.

VEZI DOVADA
„Trebuie să ne unim împotriva guvernului mondial unic”, spune arhiepiscopul
arhiepiscopul carlos maria vigano
Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano a dezvăluit corupția financiară din Vatican și abuzul asupra copiilor de către Papa Francisc și alți lideri ai bisericii. În timpul pandemiei, el s-a ridicat în prim-planul mișcării pentru libertate la nivel mondial, expunând agenda criminală a globaliștilor care complotează să supună întreaga umanitate unei tiranie fără precedent.

URMĂȚI ACEST VIDEO
andreas kalcker
„Totul este despre o Nouă Ordine Mondială”, spune un om de știință de renume mondial
Biofizicianul de renume mondial Andreas Kalcker a salvat viețile a milioane de pacienți covid și lucrează cu mii de medici, oameni de știință și avocați din întreaga lume. Leacul lui dovedit pentru covid ar fi putut pune capăt pandemiei într-o briză, dar a fost cenzurat în toate modurile posibile. El explică ce se întâmplă cu adevărat în lumea noastră.

URMĂȚI ACEST VIDEO
„Guvernul a ucis mii de oameni și i-a etichetat drept morți provocați de covid”, spune agentul de pompe funebre

Directorul de pompe funebre John O’Looney a lucrat îndeaproape cu guvernul britanic și BBC în timpul pandemiei. El a observat direct cum mii de bătrâni au fost uciși și etichetați drept morți covid. În plus, alți 40 de pompe funebre i-au spus lui O’Looney că au fost martori la același lucru, dar le este frică să vorbească.

URMĂȚI ACEST INTERVIU
„Mi-au cerut să sacrific copiii”, spune o persoană din partea de top al elitei financiare
Ronald Bernard
Ronald Bernard a lucrat la un nivel înalt în elita financiară și a comunicat direct cu cei care controlează lumea. L-au invitat să ia parte la jertfa copiilor, un ritual practicat de cei care operează la cele mai înalte niveluri financiare. Ronald Bernard nu a putut face asta și a fost torturat fizic pentru a-l împiedica să dezvăluie orice nume.

AUDE POVESTEA LUI RONALD
oficialii de abuz asupra copiilor
Milioane de copii sunt abuzați de elită
Foști directori ai CIA, FBI și NSA dezvăluie cât de nenumărați copii sunt abuzați de înalți oficiali. Ele dezvăluie rețele mondiale care trafichează milioane de copii către cei bogați și puternici din fiecare țară.

VEZI ACEST RAPORT
toamna cabală
Cabala: o rețea criminală care terorizează umanitatea
Căderea Cabalei este o serie de documentare care trebuie văzută despre cei 1%, denumită și Cabala: un grup mic de oameni care conduc lumea prin bogăția și puterea lor excesivă. Ei au născocit un plan principal malefic pentru a domina umanitatea complet și a ne face supuși capriciilor lor… un plan în care domnesc supreme corupția, serviciile secrete, societățile secrete și înalta trădare.

URMĂȚI ACEST DOCUSERIE
raportul decesului prin vaccin vladimir zelenko
„Milioane mor din cauza vaccinurilor” , spun oamenii de știință câștigători ai Premiului Nobel
acoperiți raportul decesului prin vaccin
Dr. Vladimir Zelenko a tratat cu succes mai mulți președinți pentru COVID-19 și este nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace. Împreună cu oameni de știință de renume mondial și un laureat al Premiului Nobel pentru medicină, el dezvăluie cum milioane de oameni au murit și sute de milioane sunt invalidi pe viață, după ce au fost inoculați cu injecțiile experimentale cu covid.

DESCARCĂ RAPORTUL
„Injecțiile schimbă ADN-ul uman”, spune cel mai mare medic intervievat din lume
dr carrie madej
D r. Carrie Madej a condus două clinici medicale mari și a participat la conferințe medicale majore, la care a auzit „profesori răi nebuni” dezvăluind planul de a schimba ADN-ul uman folosind vaccinuri. Dr. Madej investighează acest lucru de peste 20 de ani, iar acum avertizează umanitatea.

URMĂȚI ACEST VIDEO
Simone Gold – medici din prima linie a Americii
„Oamenilor li se spun minciuni incredibile de proporții incredibile”, spun America’s Frontline Doctors
America’s Frontline Doctors este un grup mare de medici, avocați și oameni de știință de top din Statele Unite, cu peste un milion de membri. După ce au văzut cum lumea este înșelată, au luat atitudine pentru a apăra viitorul umanității. Într-un discurs epic, fondatorul lor, dr. Simone Gold, explică enormitatea minciunilor care au fost dezlănțuite de Big Media, Big Tech și guverne.

ASCULTATI ACESTI MEDICI

Planul de a controla lumea
Această imagine de ansamblu aprofundată a dovezilor arată că pandemia este cea mai mare operațiune criminală la care umanitatea a asistat vreodată. Dar nu ne credeți pe cuvânt – faceți-vă propria cercetare, începând cu acest raport masiv care prezintă toate faptele într-o imagine de ansamblu uluitoare.

CITIȚI ACEST RAPORT
Și mai sunt multe!
Organizația Mondială a Sănătății este un guvern mondial
Un val de trezire de neoprit inundă lumea
Documentare despre vaccinuri care dezvăluie pericolele injecțiilor în masă
Crimele din mass-media expuse – Cum mass-media mint mereu omenirea
Dr. Simone Gold dezvăluie minciuni periculoase despre pandemie
Ce se întâmplă în lumea noastră?
FRAUDA MASIVĂ: Dovezile arată că datele covid sunt 100% false
Cine suntem noi și care este misiunea noastră?
SUNTEM ATACAȚI!
Stop World Control a fost grav atacat în încercarea de a ne reduce complet la tăcere. După o serie lungă de eșecuri, reconstruim totul. Vă rugăm să susțineți lupta noastră pentru libertatea umanității și viitorul lumii noastre. Nu putem face asta fără ajutorul tău. Mulțumesc foarte mult!