Pfitzer și Fauci implicați în producerea Covidului în China

2021-05-30T10:57:55+03:0030 mai 2021|Doctrină naţionalistă|

Presa din SUA scrie că Pfizer şi Dr. Fauci au investit în laboratorul din Wuhan. Cristian Terheş: Au avut unii antidotul din timp?

Presa din SUA scrie că Pfizer şi Dr. Fauci au investit în laboratorul din Wuhan. Cristian Terheş: Au avut unii antidotul din timp?
Ultima modificare în 30 mai 2021, 10:09
Europarlamentarul Cristian Terhes a scris, într-o postare pe Facebook, despre originea „nenaturală” a Covid-19 și faptul că există dovezi care atestă că virusul SARS-COV-2 a fost creat în laborator. Totodată, europaralmentarul susține că Pfizer ar fi investit în laboratorul din Wuhan.

“Incet adevarul iese la iveala. Un nou studiu arata ca virusul covid ar fi fost creat in laborator. Am spus din martie-aprilie 2020 ca sunt probleme cu acest virus iar OMS are obligatia sa investigheze care a fost sursa acestui virus, insa nu a facut-o. Tot ce a facut OMS-ul a fost sa acopere, protejeze si sa ajute China. La finele lui aprilie 2020 am cerut demisia sefului OMS.

Multiple surse media americane au aratat ca Fauci si Pfizer au investit in laboratoarele din Wuhan. Daca acest virus a fost creat in laborator, sa fi stiut/avut unii antidotul din timp?

Nu pot sa nu remarc, insa, ticalosia presei globale: cand Trump a spus ca sunt indicii ca virusul Covid a fost creat in laborator, presa l-a acuzat ca are ceva cu China. Acum, ca Biden zice cam acelasi lucru, ipoteza ca virusul e creat in laborator e tratata cu “seriozitate” de presa si lumea stiintifica. La fel vor face si cu vaccinurile, o vor da la intors, cand efectele lor complete vor incepe sa fie cunoscute si nu vor mai putea fi ascunse.

Cunoasteti adevarul ca sa fiti/ramaneti liber”, a scris europarlamentarul PNŢCD Cristian Terhes pe Facebook.

Un comentariu

  1. Sorin 31 mai 2021 la 9:41 am - Raspunde

    Nu știu dacă m-am gândit la același scenariu sau mi-am amintit de un scenariu de film similar, dar e o ipoteză de luat în seamă, și anume că virusul e creat în laborator de vreo firmă interesată și eliberat când nemernicii au vaccinul deja. Lasă isteria să cuprindă planeta și să facă ravagii, apoi dau vaccinul făcând un profit colosal. Chestia la care se gândesc toți este „cui prodest” dpdv politic, militar și economic, afară de industria farmaceutică?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top