u

„PETROM Moldova” Costas- Plohotniuc..

ADEVARUL cum a fost demis,”FUGARIT”, plecat Gen.Ion Costas din functia de Director General ”PETROM Moldova” cu ajutorul “fratilor” moldoveni din Chisinau și românii din Buchuresti si inlocuit in acesta IMPORTANTA functie de Director General ”PETROM Moldova” de marele “PATRIHOȚ” al neamului si “ANIMAL POLITIC” Vladimir Plohotniuc!!

VIDEO- Baricada TV(02.07.2021)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=260405858052660&id=143716266388287&fs=60&focus_composer=0&m_entstream_source=video_home&player_suborigin=entry_point&player_format=permalink

Punem ţara înainte de orice, datoria înainte de propria persoană, suntem mândri ştiind că tot ceea ce facem este pentru Neam si Tara, pentru România intregita.

Gen.(r) Ion Costas.

Adevarul gol, goluț al demiterei, plecarii din functia Director General „PETROM Moldova” a fost altul – NU santaj si amenintari, filmari compromitatoare cum spune, declara la T.V.- Baricada(2.07.2018) moderatorul, redactorul emisiunii. Ce ma priveste pe mine personal, Generalul si Omul patriot devotat Neamului si Tarii, nu avea cu ce sa fiu santajat, filmari compromitatoare de acest „SMECHER si ANIMAL” politic national pe nume Vladimir Plohotniuc. Am fost TRADAT(cum se practica la moldoveni, la romani de “fratii” din R.Moldova si de Guvernantii PSD din Romania .Am fost schimbat de la conducerea ca Director General „PETROM Moldova” dupa INTERVENTIA Tov: Petru Lucinschi, Ion Sturza, Dunitru Bragis, Vlad Filat, Dumitru Diacov, Vlad Lupu. Naraschin- Sef KGB Rus, (V.Lazari un securist al KGB rus din echipa lui Ion Sturza), Moise Gimpu, KGB, SIS, si Adrian Nastase, Ion Iliescu. Ministru PSD-Dan Mircea Popescu, sef directie intrnational(PETROM Romania) Florin CIOCANELEA++( SRI- sef Radu Timofte, SIE- sef Ioan Talpes , formatori de opinii, politruci si (jurnalisti securisti acoperiti romani) prieteni ai lui V.Plohotniu-Gusa,Vantu si multi lideri din senat si parlament PSD Roman. Pentri ei eram o persoana INCOMODA, „UNCOMFORTABLE”. Asteptau sa finantezi partidele si activitatile acestor PERSONAJE si sa NU spijin activitatea patriotica, proromana, pro UE din R.Moldova. Nu eram din categoriea LACHEILOR, PUPINCURISTILOR si tradatori ai intereselor Tarii si Neamului românesc!! Am devenit general in imperiul Rus(URSS). Nu datorită ca am fost moldovian-roman, ci datorită capacitatilor personale ca OM, OFITER, GENERAL care tine mult la Demnitatea, Cinstea si Onoarea sa și a Neamului. Acesta e ADEVARUL dur, nemilos la care am fost supus de DUSMANII neamului !!!