nr.63/2020 pagina 63

Mesaje primite
x

Gheorghe Lupu

13:35 (acum 3 minute)

către bcc: eu
În 1990-1991 niște părinți cu mulți copii au hotărât ca pe unii copii neștiutori și ne pregătiți să-i alunge din casă și să se descurce singuri. Uni au murit de foame, alții sau apucat de răutăți….. Restul copiilor, la sfaturile unor ”binevoitori” sau apucat să-i vândă unor străini care au promis de ochii lumii și în bună înțelegere cu vânzătorii, că-i educă și au grijă de ei. Vânzătorii,i-au vândut la prețuri derizorii, și-au umplut buzunarele de mărgele (ca papuașii) și-au făcut vile, și-au luat mașini și amante iar cumpărătorii au omorât copiii pentru a vinde organele la prețuri exorbitante sau pentru a scăpa de o concurență a propriilor copii. Așa a distrus guvernarea nou venită sub conducerea maestrului Petre Roman industria și agricultura românească !!!! același Petre Roman care ar trebui pus în capul listei hoților care au furat economia țării și care acum se burică pe la televiziuni cu sfaturi și păreri.

Individul care a scris articolul ori este manipulator în solda unor interese ori este idiot. Dumneavoastră ca istorici și conducători ai unei reviste pe care o colecționez cu interes și drag din 1967 de la primul număr știți foarte bine manevrele murdare așa zise inginerii (individul este inginer- sic!) care au dus la distrugerea industriei și agriculturii și nu vă este permis să acceptați publicarea unei astfel de manipulări grosolane ”Distrugerea (industriei) nu a fost la comanda nimănui. ….S-au distrus singure.
Cred că răposatul Popișteanu s-ar scula din mormânt să vă tragă ….de urechi. Sunt curios dacă publicarea acestui articol a fost girată de domnii profesori Berindei, Ioan-Aurel Pop și Sturza.
                   În speranța că totul a fost o gafă din neglijență și nu ceva subtil-intenționat vă doresc cele bune.
               *
Nota redacției : Petre Roman nu a furat economia țării, ci a distrus-o! Asta a fost misiunea lui. Când un hoț intră în casă și te lasă fără tablourile de pe pereți, tot mai ai o speranță că  hoțul va fi prins și tablourile recuperate! Petre Roman s-a îngrijit să distrugă cât mai mult! N-a fost un hoț, ci un criminal, un asasin economic! A intrat în casă și a hăcuit tablourile de pe pereți, le-a distrus, nu le-a furat!
De ce acest comportament aberant? Pentru că NE-A URÂT, sentiment moștenit de la taică-se, cominternistul Valter Roman, evreul ungur care după 23 august 1944 se strofoca pentru ca Transilvania să capete statut de stat independent și suveran. El le-a divulgat la Budapeste decizia lui Stalin de a da Transilvania cui va întoarce prima armele împotriva Germaniei. Primind această informație, ungurii au încercat în martie 1944 să facă un 23 august al lor și să iasă din alianța cu Germania, dar nu au avut „sânge în instalație”! A fost destul ca nemții să parașuteze 6o de luptători de elită în piața parlamentului și Ungaria a făcut „la loc comanda”! Era un gest disperat al Budapestei de a profita de informația primită de la agentul ungur Valter Roman, tatăl unui fiu tot spion și agent al unor entități anti-românești. 
Voi reveni asupra nemernicului!
Altminteri nu mi-e clar la cine face aluzie domnul Gheorghe Lupu. Sunt convins totuși că are dreptate!