maria dakhel
27 aprobate

mariadakhel@gmail.com
178.138.35.113

 

Mesajul este menit a atinge inimile oamenilor treji, dle Coja. Deocamdata, in Romania este razboiul româno-român. Am trecut prin multe grupuri pe internet. Am cutreierat facebook asa cum cutreiera pelerinul deșertul pentru a ajunge la iluminare. Se cearta intre ei romanii pe prostii. Si nu mai ai loc de trufii de alesi.
Pornind de la profetia potrivit careia Romania va fi centrul spiritual al lumii, multi romani care se credeau alesi au purces la treaba. Dar numai pe internet. Puțin spre deloc concret, in planul fizic, adica minunatul si fertilul pamant romanesc.
Asa au adormit romanii cand ar fi trebuit sa fie treji si vigilenti…Circul spiritual i-a inghițit.
Cam asa as descrie cele vazute de mine in grupurile de pe net:

https://mariadakhel.blogspot.com/2017/05/carcavulia.html?m=1

Eu nu voi spune despre Romania ca este o tara frumoasa, dar pacat ca este locuita. Nu-mi permit. Fiecare om este o creatie a Lui Dumnezeu si isi are rostul si misiunea lui pe pamant. Voi spune doar: păcat ca banditii au tupeu si oamenii cu bun simt prea multa rabdare cu banditii, smecherii, falsii profeti si vracii care sucesc mintile romanilor!
Tot timpul a fost asa! Ieromonahul Savatie Bastovoi spunea intr-un interviu ca romanii sunt capabili de fapte mari de vitejie. Dar lasa mereu locul din varf neocupat. Orice loc neocupat este râvnit de catre oportunisti.
Efectele se vad cu ochiul liber! Ne este rău sub toate formele, de la ura aruncata peste noi de politicienii certareti, de la minciunile new age, de la fariseism si batjocora neamurilor ce ne vor răul.
Mi-e rău de atata rău poleit de conducatorii nostri in cuvinte frumoase dar amagitoare.
Hristos este Adevar. Peste noi a năvălit Minciuna!